עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גובה בערך 1.7888 על 21 א.ש? אני חושב שככה סיימתי את המסה שלי לפני חודש.. מה הגובה שלך ?
תודה רבה 😃דדליפט מושלם.
ניסיתי, בסוף התברר שפרוטוקול פציעות לא נועד לפציעות שהן לא פציעות שריר. אחרי שבועיים שהפרוטוקול לא עזר בכלל אני חושב שהסבירו לי את זה בפורום. אם יש לי דלקת זה לא יעזורלדעתי פרוטוקול פציעות לכתף
אני אאמץ את ההמלצה שלך אחרי הצילום ביום ראשון במידה ואראה את זה לנכון, אני חושב שפתרתי את בעיית הבאט ווינק במשקלים שהם לא גבוהים במיוחד ואני גם רוצה לראות איך זה נראה מהצד קודם כי מזמן לא צילמתי סקוואט כבד.ולסקוואט, לרדת למשקל קל שבו אתה לא נכנס להייפר אקסטנשן, ולעשות 10X5
לצערי כשניסיתי את הטכניקה שלך זה דפק לי עוד יותר את הבאט ווינק בסוף אימצתי את החלקים שלה שקשורים לCUES של הפלג גוף תחתון (בטן, תחת) וזה עזר קצת אבל כמו שאמרתי, ארקדי טוען שבמשקל גבוה נדפקה הטכניקה ואני סומך עליו אז אני אצלם.אתה חייב לעשות טכניקה חדשה המון פעמים עד שהיא תקלט ועם משקל קל.
עם זה אף אחד לא יכול לעזור :(כי איך שאתה מגיע לכבד אתה חוזר להרגלים ישנים.
ידעתי שאתה תתגעגע 😃החפירות של מקס חזרו 🙄
ברורידעתי שאתה תתגעגע 😃
עם רצועות כף יד אני יכול לעמוד גם שעה עם המוט 😃אחי המיקום של המוט קריטי אבל, אם אתה לא יכול לעמוד עם המוט כמה שניות בלי בעיה זה אומר שהמוט לא יושב נכון.
זה עדיין אומר שזה לא אמור להיות שם.עם רצועות כף יד אני יכול לעמוד גם שעה עם המוט 😃
מאז שהתאמנתי איתך אני כל אימון מבצע 2 סטים לכתף אחורית. אולי יעזור בסופו של דבראני וואי אתה תפתח כתף אחורית ותראה שהכל ישתנה
תן דגש עחי תן דגשמאז שהתאמנתי איתך אני כל אימון מבצע 2 סטים לכתף אחורית. אולי יעזור בסופו של דבר
עושה את זה גם 😃תן דגש עחי תן דגש
ועם זה מתיחות רציניות עעם מקל מטאטא, לכתף קדמית וחזה.
מאחל לך שלא יתקעו אותך בתל אביב.וואי היום בסנטר נתקלתי במאמן אישי שמאמן איזה הומו מזדקן את תרגילי הבסיס עם דגשים נהדרים.
התלהב מהדדליפט.
יש עוד תקווה!
ואיזה כיף זה פלטות עגולות!!!!!
גובה בערך 1.78
אני באמת לא יכול להאריך מה אחוז השומן שלי בוודאות כי גם בגלל הקריאטין וגם בגלל החום המטורף בצפון אני שותה ממש ממש הרבה מים אז אני מאוד נוזלי. כשאני קם על הבוקר אני לפעמים מרגיש אפילו 20 אחוז שומן ולקראת 7 בערב אחרי 3 ליטר מים אני מרגיש כאילו חזרתי ל25...
😭
@eyalmazuz ראיתי את הפרק הראשון, לא היה הכי מעניין אבל הסוף קצת סיקרן אותי. אמשיך לראות 😃
עכשיו אני בפרק 7, כנראה היום אסיים את כל הסדרה. בהחלט שווה את הזמן שלי 😃חכה חכה עכשיו זה רגוע
תגיע לסוף פרק 4 שם כל הכיף האמיתי מתחיל
עכשיו אני בפרק 7, כנראה היום אסיים את כל הסדרה. בהחלט שווה את הזמן שלי 😃