הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
קודם צריך לראות איך אני יתקדם בתוכנית של יוסי,אתה אולי תיהיה השלב הבא. 🙄
פרה פרה.
אם תיהיה נחמד, אעשה ממך מפלצת שרירים וגם נעלה לך את הסינגלים ב 10% או יותר 😇

בסוף אני אתן לו את התוכנית שלי והוא יהפוך למפלצת 🕴
מפלצת כזאת?
amanda_tut_yeti_final.jpg

Tank עדכן/ה את הלוג ״החיטוב הארוך ביותר בהיסטוריה״:

עדכון לוג: 20/09/15 - פיזיוטרפיה + המשך אימונים

שבוע 2 יום 1
משקל גוף התחלתי - 97.4
משקל גוף כיום - 89.0
ירידה משקילה קודמת - 0
ירידה סה"כ - 8.4
משקל מטרה - 75

סקוואט 5X5X100
דד ליפט 1X5X130 1X3X140
בידודים למיניהם

משקל הגוף לא זז כי בסוף עשיתי העמסה אתמול כי פשוט הרגשתי ממש חלש. המשקל לא עלה כי לא הצלחתי לשרוד את ההעמסה, אכלתי פחות מחצי ממה שהיה מתוכנן לצערי...

הייתי בתור לפיזיוטרפיסט היום בבוקר. זה היה התור השני שלי אליו בשבועיים האחרונים כאשר בתור הקודם הוא איתר את הבעיה לא נכון. היום, לאחר הדיון המעמיק שלי עם לוטם וטל הראתי לו בדיוק את המקום של הכאב והוא עשה לי 2 טיפולים. קודם כל, הוא הדגים לי תרגיל שאני צריך לעשות לכתף, שבו אני צריך למתוח את היד למצב שבו המקום כואב ואז לעשות מסג' למקום עם היד השניה כדי להזרים לשם דם. לאחר מכן הוא חיבר לי לכתף כמה אלקטרודות וחישמל לי את המקום 20 דקות. לדעתי זה עזר והרגשתי שיפור. אני צריך להמשיך לעשות את המסג' לאזור הכתף בצורה יומיומית ונראה אם עד התור הבא יהיה שיפור. הפיזיוטרפיסט אמר גם שכדאי לי לפנות לאורטופד ואולי הוא יביא לי תרופה כלשהי כי כנראה מדובר בדלקת, וביום חמישי הקרוב יש לי תור שבו אדע בוודאות.

הסקוואט לא היה כבד במיוחד, למרות שהעירו לי שהחזקתי את המוט קצת עקום ושהיה טיפה באט ווינק, אבל לא משהו רציני. אני חושב שבמשקלי עבודה קלים הצלחתי להפתר לגמרי מהבאט ווינק המסוכן ואני עושה כרגע תנועה שכנראה לא תגרום לי לפציעה. מבחינת דד ליפט, יש לי קצת כאבים בפציעה הישנה של הגב התחתון אם אני מתחיל את הסט אפ באובראקסטנשן כפי שרשום בספר, אז אני מתחיל רגיל ובינתיים במשקלי העבודה האלה הטכניקה, על פי מילותיהם של המתאמנים איתי בסדר גמור.

הבעיה הרצינית שלי עכשיו היא בחגורה. קניתי חגורה לארג' והיום בפעם הראשונה סגרתי אותה על החור שאני קדחתי בעצמי, וזאת בזמן שאני עדיין נמצא על 20+ אחוז שומן ויש לי עוד הרבה מאוד משקל לרדת. יש לי קונה פוטנציאלי שאולי יקנה ממני את החגורה ברווח של 200 שקל, ואני אזמין אחת חדשה בגודל מדיום. לצערי אין מה לעשות, הגוף שלי כנראה מיועד לפיטנס כי יש לי עצם מותן צרה ביותר ויש אפילו בחור במכון ששוקל כ70 קילו וסגר את החגורה על חור אחד יותר ממני, ביום מין הימים כשארד באחוזי השומן נדע בוודאות.

סליחה על החפירה, אימון הבא שלישי בבוקר אימון התאוששות
פרונט סקוואט 4X5 פירמידה מ40 עד 70
סטיף לג דד ליפט 4X5 פירמידה מ40 עד 70
בידודים

שיהיה יום טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

א.תשקול לעשות תואר בספרות,מדעי המחשב לא מתאים לך.
ב.לתייג אותי זה קשה? מה זה סוד?😆

א.תשקול לעשות תואר בספרות,מדעי המחשב לא מתאים לך.
חחח. לצערי ספרות לא הכי מושכת אותי למרות שמדי פעם אני אוהב לכתוב 😃
לא מצאתי שום דבר בחיים שלי שאני גם אוהב וגם יכול לעשות לי כסף חוץ מתכנות אז בינתיים אני נשאר עם זה.
ב.לתייג אותי זה קשה? מה זה סוד?😆
מאיפה אני יודע אולי אתה לא רוצה שידעו 🙄

העידכונים שלי על סף vlog רק בכתוב. אל תחשוש לתאר אותי עד כמה אני שמן ואני צריך חגורה. 😁
בקיצור אני נותן לך חודש להגיע להחלטה אם אתה רוצה אותה או לא שאני אדע אם לקדוח עוד חור או להזמין חדשה מHOP.

בקיצור אני נותן לך חודש להגיע להחלטה אם אתה רוצה אותה או לא שאני אדע אם לקדוח עוד חור או להזמין חדשה מHOP.
השיקול שלי הוא (אני לא בטוח אם זה נכון או לא,לא מבין בכלל בחגורות.)
כשאתה לובש את החגורה כמה זמן(כשהיא חדשה) היא מקבלת את הצורה שלך,השאלה האם זה משתנה אליי או שזה משתנה פעם אחת וזה.

השיקול שלי הוא (אני לא בטוח אם זה נכון או לא,לא מבין בכלל בחגורות.)
כשאתה לובש את החגורה כמה זמן(כשהיא חדשה) היא מקבלת את הצורה שלך,השאלה האם זה משתנה אליי או שזה משתנה פעם אחת וזה.
ת'אמת, לא יודע להגיד לך בוודאות אבל אני חושב שאחרי כמה אימונים החגורה תקבל את הצורה שלך. אתה תמיד מוזמן להתייעץ עם דודי בנושא או לשאול בפורום אני בטוח שיש פה כמה שקנו חגורה יד שניה. אם זה השיקול היחיד שלך אז אני לא חושב שקיימת בעיה.

דרך אגב, לאומת חגורות אחרות בשוק שיצא לי לקרוא עליהן/לנסות אותן החגורה של אינזר היא היחידה שפגשתי שלא היה צריך לשבור אחרי שהיא הגיעה אליי, היא כבר הגיעה מגולגלת ולדעתי הצורה שלה כמעט ולא השתנתה מאז.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית