הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר שיבולת שועל

• פותח/ת השרשור Roeys5
  • פורסם בתאריך

Roeys5

משתמש מתחיל
46
9
נק' מוניטין:
9
46
9
שלום לכולם אני כבר בערך חודש וחצי מכין לעצמי גיינר ביתי עם:
שיבולת שועל, 200g
בננה אחת או שתיים
וסקופ חלבון בטעם וניל עוגיות
ומוסיף 250-200 מ''ל חלב

(פעם הייתי משתמש בגלידה וחמאת בוטנים אך זה קצת יקר ולכן הפסקתי
30 שקל על קופסאת גלידה וכל המשפחה מחסלת לך אותה לכן אתה צריך לקנות חדש + 20 חמאת בוטנים שנגמרים בשבוע...)

ושותה לפני כל אימון (בשביל לקבל אנרגיה) ובזמן האחרון אני כבר לא מצליח לסבול את הטעם,
זה הופך לאבקה וכל השיבולת שועל מצטבר למטה ואני נאבק לשתות את זה פעם קודמת אפילו אכלתי עם כפית. 🤮
השייק טעים עד שאני מגיע ללמטה ופשוט לא נהנה (אני מערבב הכל ידני בעזרת בלנדר סטיק)

אם יש לכם טיפים איך לערבב את זה טוב אני אשמח, אולי לבשל לפני?
להחזיר את הגלידה? (אני חושב שזה אולי עוזר) אם יש לכם גלידת סטנדרט וניל טובה וזולה..😋🍴

אם לא אמצא פתרון
יש לי מספיק כסף מהחסכונות שלי לגיינר קנוי ואולי אעבור אם טעם לא אשתפר. (כנראה אלך על הישראלי של סופר אפקט)

קודם כל זה נשמע כמו אחלה פתרון לגיינר..

דבר שני,יש המון המון גלידות זולות,לא בעיה למצוא - זה לגבי הטעם.

לגבי השיבולת שועל למטה,אין לי שמץ.
מה שכן,אתה יכול לעשות עוגיות.

לפי דעתי שים קודם תשיבולת שועל תפעיל תבלנדר עד שיהיה לאבקה ואחכ תשים את שאר הדברים ..
זה יעזור על בטוח ואם בכל מקרה אתה לא אוהב אתה יכול לקנות גיינר זול אני קניתי מאמינושופ גיינר 9 קילו וקריאטין ב 500 ועד הבית

יש לי עוד פתרון, שפוך את החלב, תפעיל את הבלנדר, פתח את הפקק ותוך כדי שהבלנדר עובד, שפוך פנימה בזהירות את השיבולת שועל.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם אני אנסה ויבדוק מחר וארשום פה מה באמת עזר,

קודם כל זה נשמע כמו אחלה פתרון לגיינר..

דבר שני,יש המון המון גלידות זולות,לא בעיה למצוא - זה לגבי הטעם.

לגבי השיבולת שועל למטה,אין לי שמץ.
מה שכן,אתה יכול לעשות עוגיות.

גלידות זולות 😱 רק תגיד איזה גלידה אני רץ לקנות. אני קונה תאלה של קרמיסמו די יקרות. ומה זה אומר עוגיות?

שוב הטעם עצמו לא כזה נסבל, פשוט השיבולת שועל לא טחון הורס הכל.
סליחה על הדאבל, (אני לא יכול לשלוח הודעה פרטית מכיוון שחובה 30 הודעות כל עוד הוא לא מנהל.

לפי דעתי שים קודם תשיבולת שועל תפעיל תבלנדר עד שיהיה לאבקה ואחכ תשים את שאר הדברים ..
זה יעזור על בטוח ואם בכל מקרה אתה לא אוהב אתה יכול לקנות גיינר זול אני קניתי מאמינושופ גיינר 9 קילו וקריאטין ב 500 ועד הבית
רציתי לשאול איך הטעם והאם אתה מרוצה ? (גם שוקל להזמין)

תודה לכולם אני אנסה ויבדוק מחר וארשום פה מה באמת עזר,

גלידות זולות 😱 רק תגיד איזה גלידה אני רץ לקנות. אני קונה תאלה של קרמיסמו די יקרות. ומה זה אומר עוגיות?

שוב הטעם עצמו לא כזה נסבל, פשוט השיבולת שועל לא טחון הורס הכל.
סליחה על הדאבל, (אני לא יכול לשלוח הודעה פרטית מכיוון שחובה 30 הודעות כל עוד הוא לא מנהל.

רציתי לשאול איך הטעם והאם אתה מרוצה ? (גם שוקל להזמין)
הטעם בננה והןא בסדר גצורצןהא גם דיי מתוק

תוודא שאתה קונה שיבולת שועל דקה, בנוסף נסה לשים את הש"ש ואז מים בערך בנפח הש"ש ותן לזה כמה דקות, ממה שזכור לי הש"ש תספח נוזלים ותהיה רכה יותר ופחות תשקע לתחתית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית