שלום רב,
אני בן 19, וכבר בערך כחודש שאני מתאמן בבית ומנסה לשמור על תפריט בריא יותר..
קודם כל אני רוצה להבהיר, מה שאני מנסה להוציא מהאימונים זה עליה במסת שריר, להתחזק... מעוניין ידיים, חזה, בטן ... אבל כמובן שהכל זה מעולה..
אז עד לפני חצי שנה הייתי שמנמן קצת, שקלתי 75 וגובה של מטר 80 (השומן היה מרוכז באיזור הבטן והישבן), החלטתי להכנס לסוג של דייאטת הרעבה... שעברה בקלילות עם שילוב של תרגילים קטנים, והיום אני שוקל 58, מבחינת הרזייה והמבנה אני מרוצה מאוד..
עכשיו החלטתי שאני רוצה לפתח את הגוף והבנתי שהייתה דיי טעות להרזות ככה, כי יכולתי לעבוד יותר על שריר, בכל מקרה, אז מובן שאני רזה עכשיו.
התחלתי בהתחלה להתאמן ונעזרתי באימונים מוכנים המוצגים בערוץ ביוטיוב בשם HASFIT, השתמשתי במשקולות 6 קילו כל יד, ובאמת שמרתי על זה כשבועים והרגשתי שיפור ומנופח יחסית למה שהייתי לפני.
התייעצתי עם חבר שמתאמן המון זמן, והוא המליץ לי לוותר על האימונים שעשיתי, והכין לי תוכנית הבנויה מאימון בראשון שלישי וחמישי.
כל אימון: (המספרים התהפכו אבל זה תבינו)
יום 1
פלאנק: שניות 61 X 3
סקוואט: 01 X 3
מתח)כפות ידיים כלפי חוץ(: 00 X 3
שכיבות שמיכה: 01 X 3
יום 2
מתח ) כפות ידיים כלפיי גוף(: 0 X 01
לחיצת כתפיים: 01 X 3
הבחור שהביא לי את זה טען שאין טעם להתחיל קשה כי אני סתם אתפח מהר ואז אתקע, אז עדיף לעשות לאט לאט ולהעלות רמה ...
כרגע אחרי אימון שלו אני לא מרגיש משהו רציני וזה כאילו לא עשיתי כלום... אני שוקל לחזור לאימונים הקשים יותר..
בנוגע לתזונה...
אין לי איזה תוכנית מחושבת אבל אני אוכל ככה:
-בבוקר צלחת דגנים
-ארוחה במכללה שאני לומד יוגורט עם גרנולה, הפסקה אחרי פרי ווירק.
-צהריים אני אוכל צלחת טובה, אם זה אורז וחזה עוף, לפעמים ביצה תלוי מהיש..
-ערב, ביצה, מנסה לחם מלא עם גבינה לייט וכו'...
חוץ מזה אני לא ממש יודע עוד לאן ללכת ומה לעשות עם זה... אני ממש רוצה להשקיע בזה ולהתאמן טוב כדי לראות תוצאה.
הבעיה שיש לי זמן רק בערב 9 ככה להתאמן... ואני עושה בבית..
אני מקווה שהחברה היותר מתקדמים כאן יוכלי להדריך אותי לדרך טובה..
תודה..
אני בן 19, וכבר בערך כחודש שאני מתאמן בבית ומנסה לשמור על תפריט בריא יותר..
קודם כל אני רוצה להבהיר, מה שאני מנסה להוציא מהאימונים זה עליה במסת שריר, להתחזק... מעוניין ידיים, חזה, בטן ... אבל כמובן שהכל זה מעולה..
אז עד לפני חצי שנה הייתי שמנמן קצת, שקלתי 75 וגובה של מטר 80 (השומן היה מרוכז באיזור הבטן והישבן), החלטתי להכנס לסוג של דייאטת הרעבה... שעברה בקלילות עם שילוב של תרגילים קטנים, והיום אני שוקל 58, מבחינת הרזייה והמבנה אני מרוצה מאוד..
עכשיו החלטתי שאני רוצה לפתח את הגוף והבנתי שהייתה דיי טעות להרזות ככה, כי יכולתי לעבוד יותר על שריר, בכל מקרה, אז מובן שאני רזה עכשיו.
התחלתי בהתחלה להתאמן ונעזרתי באימונים מוכנים המוצגים בערוץ ביוטיוב בשם HASFIT, השתמשתי במשקולות 6 קילו כל יד, ובאמת שמרתי על זה כשבועים והרגשתי שיפור ומנופח יחסית למה שהייתי לפני.
התייעצתי עם חבר שמתאמן המון זמן, והוא המליץ לי לוותר על האימונים שעשיתי, והכין לי תוכנית הבנויה מאימון בראשון שלישי וחמישי.
כל אימון: (המספרים התהפכו אבל זה תבינו)
יום 1
מתח)כפות ידיים כלפי חוץ(: 00 X 3
שכיבות שמיכה: 01 X 3
יום 2
מתח ) כפות ידיים כלפיי גוף(: 0 X 01
לחיצת כתפיים: 01 X 3
הבחור שהביא לי את זה טען שאין טעם להתחיל קשה כי אני סתם אתפח מהר ואז אתקע, אז עדיף לעשות לאט לאט ולהעלות רמה ...
כרגע אחרי אימון שלו אני לא מרגיש משהו רציני וזה כאילו לא עשיתי כלום... אני שוקל לחזור לאימונים הקשים יותר..
בנוגע לתזונה...
אין לי איזה תוכנית מחושבת אבל אני אוכל ככה:
-בבוקר צלחת דגנים
-ארוחה במכללה שאני לומד יוגורט עם גרנולה, הפסקה אחרי פרי ווירק.
-צהריים אני אוכל צלחת טובה, אם זה אורז וחזה עוף, לפעמים ביצה תלוי מהיש..
-ערב, ביצה, מנסה לחם מלא עם גבינה לייט וכו'...
חוץ מזה אני לא ממש יודע עוד לאן ללכת ומה לעשות עם זה... אני ממש רוצה להשקיע בזה ולהתאמן טוב כדי לראות תוצאה.
הבעיה שיש לי זמן רק בערב 9 ככה להתאמן... ואני עושה בבית..
אני מקווה שהחברה היותר מתקדמים כאן יוכלי להדריך אותי לדרך טובה..
תודה..