הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעה של חבר

שוהם.

משתמש מתחיל
169
223
נק' מוניטין:
905
169
223
לפני כחודשיים וקצת עשיתי סקוואט כבד 3*5 , לאחר הסט השלישי אחרי שיצאתי מהראק התחלתי להרגיש כאב קטן בגב תחתון צד שמאל, יומיים אחרי עשיתי דדליםט כבד (כן אני דפוק) וחשבתי שזה רק הsoreness של אחרי אימון, ואז הבנתי שזה פציעה כי כאב לי, אחרי כשבועיים זה עבר ובאותו יום שזה עבר חזרתי למכון ועשיתי חתיכה כבדה (כן אני ממש דפוק) ואז הכאב חזר רק החליף צד לצד ימין והיתה תקופה אירי זה שזה החמיר כשרצתי לאוטובוסים וכל מיני פעילויות מאומצות כאלה והגיע למצב שלא יכלתי לזוז פשוט כאבים ממש חזקים נגיד 7-8 מתוך 10 ומאז אני עושה פואם רולר ולקרוס ותרגילים שפיזיוטרפיסט נתן לי, זה השתפר אבל זהצלא עובר ןזה כבר חודשיים ומשהו ואני מיואש.

הייתי הולך לכירורג תבדוק שאין לך קילה. לי גם היה משהו דומה אבל לפני שהתאמנתי בחדר כושר באיזה גיל 13 - היה לי מצב שגיד אחד עלה על השני בגלל מתיחה של אחד מהם (נשמע הזוי אבל מסתבר שזה די שכיח) קיצקוץ אחרי חודש ללא אימון התנגדות כלשהו (הייתי עושה בבית אימונים מדי פעם לא משהו שיכול להוביל לקילה או פציעות ספורט חמורות) עבר ושמרתי על המשקל בזכות ריצות מסריחות ושנואות.
אבל כירורג דחוף !!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית