עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקיי, אבל מה ההיגיון של SS לכל כך קצת סטים? אם זה כזה טוב, למה לא כל התוכניות ככה?
קודם כל ההיגיון המרכזי שלי זה הניסיון, אני לא מתאמן שנה ולא שנתיים(או חודש) כמו רובכם אני מתאמן בפיתוח גוף קרוב ל10 שנים רצוף בעצימות משתנה, אני שוקל 120 קילו יש לי בערך 16-17 אחוז שומן ומעולם לא לקחתי אפילו פרו הורמון,
אז לפני שאתה קורה למישהו ליצן תבדוק אם יש לו הרבה יותר ניסיון ממך ואם הוא הרבה יותר גדול ממך, ושהוא לא ישב וקרא כמה מאמרים באינטרנט וחושב עכשיו שהוא יודע הכל, כי אתה ליצן בעצמך,
עכשיו להיגיון שלי:
חברים שלי ומתאמנים שלי שבניתי להם תוכנית התקדמו הרבה יותר עם AB, ABC, ואפילו יותר עם ABCDE, עם אותה כמות חלבון, פחממות וקלוריות, גם אני בעצמי שלא הצלחתי להתקדם בשיט עם 5X5 ABC גדלתי פי כמה וכמה והתחזרתי בכוח הרבה יותר,
בקיצור יש המון מחקרים שמקדמים תוכנית אחת וכאלה ששוללים את אותה תוכנית והמון שמועות, מה שקובע זה התוצאות בשטח של המתאמן המתחיל\מתקדם שלא לוקח תוספים "אסורים".
שוב פעם איתכם, ניכנס מאוזן אחת ויוצא מהשניה, ואחרי כמה דקות מגיעות התשובות המתחכמות ריקות התוכן והמאמרי אינטרנט באנגלית שקראתי כבר ב100 צורות שונות שמבטלות ותומכות אחת בשניה,ועוד מאמר על ביל סטאר בן אדם שהיה מזריק לעצמו 60 פעם ביום סטרואידים מתי תבינו...תוכניות של אנשים על הורמונים לא יעבדו עליכם טוב כמו שעליהם, ואם לא הבנתם הנימוק שלי הוא שלא משנה כמה מאמרי חרטא תיקראו מה שתמיד מנצח בפיתוח גוף זה הניסיון, שבלראות מה באמת עובד יותר טוב ומה לא במציאות
(נטולת דיאנהבול\אנדרול שלנו), נכון שב5X5 אפשר באמת לגדול אבל זה לא משתווה לתוכניות אחרות שאפשר ליישם.
שוב פעם איתכם, ניכנס מאוזן אחת ויוצא מהשניה, ואחרי כמה דקות מגיעות התשובות המתחכמות ריקות התוכן והמאמרי אינטרנט באנגלית שקראתי כבר ב100 צורות שונות שמבטלות ותומכות אחת בשניה,ועוד מאמר על ביל סטאר בן אדם שהיה מזריק לעצמו 60 פעם ביום סטרואידים מתי תבינו...תוכניות של אנשים על הורמונים לא יעבדו עליכם טוב כמו שעליהם, ואם לא הבנתם הנימוק שלי הוא שלא משנה כמה מאמרי חרטא תיקראו מה שתמיד מנצח בפיתוח גוף זה הניסיון, שבלראות מה באמת עובד יותר טוב ומה לא במציאות
(נטולת דיאנהבול\אנדרול שלנו), נכון שב5X5 אפשר באמת לגדול אבל זה לא משתווה לתוכניות אחרות שאפשר ליישם.
בגלל זה אתה ממליץ על תוכניות שלפני עידן הסטרואידים אף אחד לא חשב בכלל לעשות?
חלאס להיות ליצן. אם יש לך נימוקים רציניים זה זמן טוב לתת אותם.
ולאור זה שהתפארת בנתונים האישיים שלך כתומכים בטענות שלך, כדאי מאוד שתמונה/סרטון יהיו מצורפים להודעה שלך.
אין בעייה יעלו בהקדם לפורום תמונות, אני בדיוק בחיטוב, ילד חמום מוח שחושב שהוא יודע הכל, ולסרח השני, אתה מתפאר בנתונים טובים שכנראה לא קשורים לתוכנית שעשיתה אלה לגנטיקה שלך שכנראה הייתי יכול להשיג הרבה יותר עם תוכניות אחרות וחבל.
הדבר היחיד שחבל שבזבזתי 3 שנים באימוני פיצולים
אף אחד לא גורע מההישגים שלך
אבל אם יש לך טענות לגבי הדעה שלך שאימוני פיצולים יותר מועלים תגבה אותם במחקרים, או מתאמנים שקידמת, או כל הוכחה הגיונית לכך שאימוני פיצולים יותר יעילים מתוכניות כגון 5X5
אין בעייה יעלו בהקדם לפורום תמונות, אני בדיוק בחיטוב, ותקרא לאבא שלך ליצן, ילד חמום מוח שחושב שהוא יודע הכל, ולסרח השני, אתה מתפאר בנתונים טובים שכנראה לא קשורים לתוכנית שעשיתה אלה לגנטיקה שלך שכנראה הייתי יכול להשיג הרבה יותר עם תוכניות אחרות וחבל,
אגב מה שאמרתה הרגע "ליפני עידן הסטרואידים" רק מראה כמה אתה יודע על הורמונים,
שמשתמשים בהם כבר מאות שנים, ובצורה מסחרית ממלחמת העולם הראשונה.
שוב פעם מחקרים מחקרים...הכל שווה לתחת מה אתה לא מבין, עובדה שעשיתי 5X5 לפי הספר
ירדתי באחוזי שריר, ובעצימות משקלים...עובדה וזו, מה יש למחקרים שלך לומר על זה???
שוב פעם מחקרים מחקרים...הכל שווה לתחת מה אתה לא מבין, עובדה שעשיתי 5X5 לפי הספר
ירדתי באחוזי שריר, ובעצימות משקלים...עובדה וזהו, מה יש למחקרים שלך לומר על זה???
ולהביא אנשים...אין בעייה אני אומר לכמה מהם להצתרף לדיון, כמו למאמן חדר כושר שלי שדיברתי איתו על הויכוח הזה והתגובה שלו הייתה "חחחח למה אתה בכלל מתווכח איתם הם ילדים קטנים שלא מבינים כלום"
עזבו אין לי סיבה להמשיך בדיון הזה אתם פשוט חבורה של ילדים קטנים שחושבים שהם יודעים
הכל ולא יודעים שיט, אני לא ממשיך להגיב לדיון הזה כי הוא לא לרמה שלי.
כלומר, אין לך נימוקים או טיעונים שלהם ואין לך אפילו יכולת מינימלית להתמודד עם אלה של אחרים. בקיצור, ליצן 🚬🤪🚬🚬🤪🚬
לפי היכולת דיון שלך, יש לי ניחוש לא רע איך זה קרה.