ייעוץ תוכנית 5X5

• פותח/ת השרשור niv
  • פורסם בתאריך

niv

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
-67
50
0
האם מקבלים גם גדילת שריר בתוכנית?
כמה אחוזה בערך מתוכנית רגילה? (אם אתם מעוניינים לראות את תוכנית שלי פתחתי אשכול ופירסמתי אותה לא מזמן)
והאם זה לא קצר מדיי? מה הקאטצ' בתוכנית הזאת?

תודה.

כי אתה לא תעמוד ב 5 סטים אקרוס
ולא תוכל להרים אותם במשקל כבד בכל מקרה

5X5 זה 25 סטים
3X5 זה 15 סטים

אתה לא תעמוד ב 25 סטים
לכן תעשה 15 סטים (וגם תוכל להרים בהם משקל כבד)

• פותח/ת השרשור
נכון, כבר אמרתי שהתכוונתי לSS ומשום מה חשבתי שזה אותו דבר כמו 5X5...
בכל מקרה, הייתם מציעים לי לחתוך את התוכנית הנוכחית שלי עכשיו או לסיים אותה עוד חודש-חודשיים? אני מתקדם בה מצוין יש לציין
ואפשר את המאמר על הSS בבקשה?

• פותח/ת השרשור
אה ואני עובד גם בבית על איגרוף, סיבולת (מקסימום כפיפות בטן, שכיבות שמיכה וכו') פעמיים בשבוע בערך, אפשר להכניס את זה בSS?

אני אהיה קצת יותר בוטה ממה שאחרים היו פה. ניסו לרמוז לך פה בעדינות שתפסיק לשאול שאלות טיפשיות ותתחיל לעבוד ולקחת דברים ברצינות.
קיבלת המלצה גורפת לעבור לSS. היא תהיה הכי טובה עבורך בגלל שאתה מתאמן מתחיל. למה? ככה. זה מוכח וזה עובד. כמה טוב זה עובד? הכי טוב שאפשר.

עכשיו ההחלטה בידיים שלך. אתה רוצה? תתחיל לעבוד SS מהאימון הקרוב שלך. אתה לא רוצה? אל תתחיל, אבל אל תתלונן אח"כ שאתה לא מצליח להתקדם כמו שציפית.
המצב פשוט, אל תסבך אותו עם שאלות מיותרות.

קודם כל ההיגיון המרכזי שלי זה הניסיון, אני לא מתאמן שנה ולא שנתיים(או חודש) כמו רובכם אני מתאמן בפיתוח גוף קרוב ל10 שנים רצוף בעצימות משתנה, אני שוקל 120 קילו יש לי בערך 16-17 אחוז שומן ומעולם לא לקחתי אפילו פרו הורמון,
אז לפני שאתה קורה למישהו ליצן תבדוק אם יש לו הרבה יותר ניסיון ממך ואם הוא הרבה יותר גדול ממך, ושהוא לא ישב וקרא כמה מאמרים באינטרנט וחושב עכשיו שהוא יודע הכל, כי אתה ליצן בעצמך,
עכשיו להיגיון שלי:
חברים שלי ומתאמנים שלי שבניתי להם תוכנית התקדמו הרבה יותר עם AB, ABC, ואפילו יותר עם ABCDE, עם אותה כמות חלבון, פחממות וקלוריות, גם אני בעצמי שלא הצלחתי להתקדם בשיט עם 5X5 ABC גדלתי פי כמה וכמה והתחזרתי בכוח הרבה יותר,
בקיצור יש המון מחקרים שמקדמים תוכנית אחת וכאלה ששוללים את אותה תוכנית והמון שמועות, מה שקובע זה התוצאות בשטח של המתאמן המתחיל\מתקדם שלא לוקח תוספים "אסורים".

נערך לאחרונה:
אתה עם נסיון של 10 שנים
אבל ביל סטאר/גלן פנדלי/מארק ריפטו עם קצת יותר נסיון
מה שאנשים רושמים פה זה לא על סמך חזיונות מחלומות הלילה שלהם
זה מה שהנ"ל אומרים

תקרא את הדף הבא:
http://www.geocities.com/elitemadcow1/5x5_Program/Periodized_5x5.htm
מספיק רק את ההקדמה וההסטוריה רק כדי לקבל קצת מושג

יש לך שם גם דף על תזונה שחשוב לקרוא

קודם כל ההיגיון המרכזי שלי זה הניסיון, אני לא מתאמן שנה ולא שנתיים(או חודש) כמו רובכם אני מתאמן בפיתוח גוף קרוב ל10 שנים רצוף בעצימות משתנה, אני שוקל 120 קילו יש לי בערך 16-17 אחוז שומן ומעולם לא לקחתי אפילו פרו הורמון,
אז לפני שאתה קורה למישהו ליצן תבדוק אם יש לו הרבה יותר ניסיון ממך ואם הוא הרבה יותר גדול ממך, ושהוא לא ישב וקרא כמה מאמרים באינטרנט וחושב עכשיו שהוא יודע הכל, כי אתה ליצן בעצמך,
עכשיו להיגיון שלי:
חברים שלי ומתאמנים שלי שבניתי להם תוכנית התקדמו הרבה יותר עם AB, ABC, ואפילו יותר עם ABCDE, עם אותה כמות חלבון, פחממות וקלוריות, גם אני בעצמי שלא הצלחתי להתקדם בשיט עם 5X5 ABC גדלתי פי כמה וכמה והתחזרתי בכוח הרבה יותר,
בקיצור יש המון מחקרים שמקדמים תוכנית אחת וכאלה ששוללים את אותה תוכנית והמון שמועות, מה שקובע זה התוצאות בשטח של המתאמן המתחיל\מתקדם שלא לוקח תוספים "אסורים".

1. על פי חוקי הפורום , תעלה תמונות שלך (אתה מדבר על המסה שלך ) .

2. ובקשר לנימוק שלך , הוא לא נימוק אתה לא אומר בו שום דבר אפילו אתה לא מנסה להסביר .

ועכשיו לסיום מזל טוב אתה ליצן גדול .
buffo.JPG

שוב פעם איתכם, ניכנס מאוזן אחת ויוצא מהשניה, ואחרי כמה דקות מגיעות התשובות המתחכמות ריקות התוכן והמאמרי אינטרנט באנגלית שקראתי כבר ב100 צורות שונות שמבטלות ותומכות אחת בשניה, ועוד תוכנית של ביל סטאר בן אדם שהיה מזריק לעצמו 60 פעם ביום סטרואידים מתי תבינו...תוכניות של אנשים על הורמונים לא יעבדו עליכם טוב כמו שעליהם, ואם לא הבנתם הנימוק שלי הוא שלא משנה כמה מאמרי חרטא תיקראו מה שתמיד מנצח בפיתוח גוף זה הניסיון, שבלראות מה באמת עובד יותר טוב ומה לא במציאות (נטולת דיאנהבול\אנדרול שלנו), נכון שב5X5 אפשר באמת לגדול אבל זה לא משתווה לתוכניות אחרות שאפשר ליישם ולקבל תוצאות יותר טובות.

נערך לאחרונה:
שוב פעם איתכם, ניכנס מאוזן אחת ויוצא מהשניה, ואחרי כמה דקות מגיעות התשובות המתחכמות ריקות התוכן והמאמרי אינטרנט באנגלית שקראתי כבר ב100 צורות שונות שמבטלות ותומכות אחת בשניה,ועוד מאמר על ביל סטאר בן אדם שהיה מזריק לעצמו 60 פעם ביום סטרואידים מתי תבינו...תוכניות של אנשים על הורמונים לא יעבדו עליכם טוב כמו שעליהם, ואם לא הבנתם הנימוק שלי הוא שלא משנה כמה מאמרי חרטא תיקראו מה שתמיד מנצח בפיתוח גוף זה הניסיון, שבלראות מה באמת עובד יותר טוב ומה לא במציאות
(נטולת דיאנהבול\אנדרול שלנו), נכון שב5X5 אפשר באמת לגדול אבל זה לא משתווה לתוכניות אחרות שאפשר ליישם.

נכון 6 ק"ג בחודש וחצי בלי כמעט שומן באמת לא משתווה לעלייה בפיצולי ABCDEF

שוב פעם איתכם, ניכנס מאוזן אחת ויוצא מהשניה, ואחרי כמה דקות מגיעות התשובות המתחכמות ריקות התוכן והמאמרי אינטרנט באנגלית שקראתי כבר ב100 צורות שונות שמבטלות ותומכות אחת בשניה,ועוד מאמר על ביל סטאר בן אדם שהיה מזריק לעצמו 60 פעם ביום סטרואידים מתי תבינו...תוכניות של אנשים על הורמונים לא יעבדו עליכם טוב כמו שעליהם, ואם לא הבנתם הנימוק שלי הוא שלא משנה כמה מאמרי חרטא תיקראו מה שתמיד מנצח בפיתוח גוף זה הניסיון, שבלראות מה באמת עובד יותר טוב ומה לא במציאות
(נטולת דיאנהבול\אנדרול שלנו), נכון שב5X5 אפשר באמת לגדול אבל זה לא משתווה לתוכניות אחרות שאפשר ליישם.

בגלל זה אתה ממליץ על תוכניות שלפני עידן הסטרואידים אף אחד לא חשב בכלל לעשות?
חלאס להיות ליצן. אם יש לך נימוקים רציניים זה זמן טוב לתת אותם.

ולאור זה שהתפארת בנתונים האישיים שלך כתומכים בטענות שלך, כדאי מאוד שתמונה/סרטון יהיו מצורפים להודעה שלך.

בגלל זה אתה ממליץ על תוכניות שלפני עידן הסטרואידים אף אחד לא חשב בכלל לעשות?
חלאס להיות ליצן. אם יש לך נימוקים רציניים זה זמן טוב לתת אותם.

ולאור זה שהתפארת בנתונים האישיים שלך כתומכים בטענות שלך, כדאי מאוד שתמונה/סרטון יהיו מצורפים להודעה שלך.

אין בעייה יעלו בהקדם לפורום תמונות, אני בדיוק בחיטוב, ילד חמום מוח שחושב שהוא יודע הכל, ולסרח השני, אתה מתפאר בנתונים טובים שכנראה לא קשורים לתוכנית שעשיתה אלה לגנטיקה שלך שכנראה הייתי יכול להשיג הרבה יותר עם תוכניות אחרות וחבל,
אגב מה שאמרתה הרגע "ליפני עידן הסטרואידים" רק מראה כמה אתה יודע על הורמונים,
שמשתמשים בהם כבר מאות שנים, ובצורה מסחרית ממלחמת העולם הראשונה.

נערך לאחרונה:
אין בעייה יעלו בהקדם לפורום תמונות, אני בדיוק בחיטוב, ילד חמום מוח שחושב שהוא יודע הכל, ולסרח השני, אתה מתפאר בנתונים טובים שכנראה לא קשורים לתוכנית שעשיתה אלה לגנטיקה שלך שכנראה הייתי יכול להשיג הרבה יותר עם תוכניות אחרות וחבל.

הדבר היחיד שחבל שבזבזתי 3 שנים באימוני פיצולים
אף אחד לא גורע מההישגים שלך
אבל אם יש לך טענות לגבי הדעה שלך שאימוני פיצולים יותר מועלים תגבה אותם במחקרים, או מתאמנים שקידמת, או כל הוכחה הגיונית לכך שאימוני פיצולים יותר יעילים מתוכניות כגון 5X5

הדבר היחיד שחבל שבזבזתי 3 שנים באימוני פיצולים
אף אחד לא גורע מההישגים שלך
אבל אם יש לך טענות לגבי הדעה שלך שאימוני פיצולים יותר מועלים תגבה אותם במחקרים, או מתאמנים שקידמת, או כל הוכחה הגיונית לכך שאימוני פיצולים יותר יעילים מתוכניות כגון 5X5

שוב פעם מחקרים מחקרים...הכל שווה לתחת מה אתה לא מבין, עובדה שעשיתי 5X5 לפי הספר
ירדתי באחוזי שריר, ובעצימות משקלים...עובדה וזהו, מה יש למחקרים שלך לומר על זה???
ולהביא אנשים...אין בעייה אני אומר לכמה מהם להצתרף לדיון, כמו למאמן חדר כושר שלי שדיברתי איתו לפני שעה שהלכתי לחדר כושר, והתגובה שלו הייתה "חחחח למה אתה בכלל מתווכח איתם הם ילדים קטנים שלא מבינים כלום"
עזבו אין לי סיבה להמשיך בדיון הזה אתם פשוט חבורה של ילדים קטנים שחושבים שהם יודעים
הכל ולא יודעים שיט, אני לא ממשיך להגיב לדיון הזה כי הוא לא לרמה שלי.

נערך לאחרונה:
אין בעייה יעלו בהקדם לפורום תמונות, אני בדיוק בחיטוב, ותקרא לאבא שלך ליצן, ילד חמום מוח שחושב שהוא יודע הכל, ולסרח השני, אתה מתפאר בנתונים טובים שכנראה לא קשורים לתוכנית שעשיתה אלה לגנטיקה שלך שכנראה הייתי יכול להשיג הרבה יותר עם תוכניות אחרות וחבל,
אגב מה שאמרתה הרגע "ליפני עידן הסטרואידים" רק מראה כמה אתה יודע על הורמונים,
שמשתמשים בהם כבר מאות שנים, ובצורה מסחרית ממלחמת העולם הראשונה.

כלומר, אין לך נימוקים או טיעונים שלהם ואין לך אפילו יכולת מינימלית להתמודד עם אלה של אחרים. בקיצור, ליצן 🚬🤪🚬🚬🤪🚬

ירדתי באחוזי שריר, ובעצימות משקלים...עובדה וזו, מה יש למחקרים שלך לומר על זה???

לפי היכולת דיון שלך, יש לי ניחוש לא רע איך זה קרה.

איך אפשר לרדת בעצימות משקלים עם 5X5 ?
הרי בתוכנית פיצולים אתה עובד בנפח הרבה יותר גבוהה שמצריך בהכרח הורדה של משקלי עבודה
כך שב5X5 אתה חייב הגיונית רק לעלות במשקלי עבודה

לגבי ירידה במאסת שריר - במילה אחת תזונה
קצת יותר - השריר שלך מקבל יותר גירוי ב 5X5 מאשר בפיצול, תוסיף לזה תזונה ואין מצב שאתה מאבד שריר

יש לך טיעון הגיוני ? אני אשמח לשמוע
(אני לא קורא לך ליצן, בכלל לא, אני שמח לנהל דיון איתך)

ירדתי באחוזי שריר, ובעצימות משקלים...עובדה וזהו, מה יש למחקרים שלך לומר על זה???
ולהביא אנשים...אין בעייה אני אומר לכמה מהם להצתרף לדיון, כמו למאמן חדר כושר שלי שדיברתי איתו על הויכוח הזה והתגובה שלו הייתה "חחחח למה אתה בכלל מתווכח איתם הם ילדים קטנים שלא מבינים כלום"
עזבו אין לי סיבה להמשיך בדיון הזה אתם פשוט חבורה של ילדים קטנים שחושבים שהם יודעים
הכל ולא יודעים שיט, אני לא ממשיך להגיב לדיון הזה כי הוא לא לרמה שלי.

טוב ילדון, תקשיב. גם לי יש ניסיון של 10 שנים בחדר כושר, וניסיתי בערך את כל צורות האימון האפשריות. ואני יכול להגיד לך שמי שמתאמן בתוכניות מפוצלות חופר לעצמו בור שיקח לו הרבה זמן לצאת ממנו גם מבחינת תוצאות, גם מבחינת קיבולת עבודה מתחת לרצפה וגם מבחינת רמת הכושר. אז אתה יכול לשכוח מהטענה "יש לי ניסיון, ניצחתי".
גם הטענה של כולם עושים ככה, ואני כבשה שהולכת אחריהם לא מרשימה במיוחד. כשתתחיל להביא מידע למה אתה צודק, או לעשות מחקרים מבוקרים ולבדוק תוצאות, תחזור ונדון בשטויות שאתה פולט כאן.
עד אז אתה עוד שחיף ששוקל 50 קילו שמרגיש חזק וגדול מאחורי המקלדת.

כלומר, אין לך נימוקים או טיעונים שלהם ואין לך אפילו יכולת מינימלית להתמודד עם אלה של אחרים. בקיצור, ליצן 🚬🤪🚬🚬🤪🚬

לפי היכולת דיון שלך, יש לי ניחוש לא רע איך זה קרה.

אוווו אז אני כותב מאוד מהר אז לא רשמתי "ה" במשפט יווווו איזה גבר, ממש הכנסתה לי,
חחחחח אבל בכלל מבין איזה עלוב אתה, חחחח לילה טוב לכם כמו שאמרתי לא לרמה שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית