עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני יכול לענות לך בפשטות על היתרון של תוכניות מסוג AB* לעומת כל ה FBW למינהםמה שרוצים ממנו זה נימוק , נסיון אישי יכול להיות מוערך שהוא בא עם איזשהוא הסבר .
לתוכניות מפוצלות אין שום בסיס שעומד מאחוריהן חוץ מהרעיון המפגר שצריך לאמן כל שריר בגוף בנפרד .
צריך לעקור את "האמונה " שכולנו שונים ועל כל אחד יעבוד משהוא שונה .
אני יכול לענות לך בפשטות על היתרון של תוכניות מסוג AB* לעומת כל ה FBW למינהם
היתרון שהעצימות באותו היום (בניגוד לאורך השבוע) היא יותר גבוהה(מפני שאתה עושה יותר סטים כן) וככה יותר קל להוציא את הגוף מ "שיווי משקל" השאלה אם אתה בכלל צריך כזאת עצימות תלוייה כבר ברמה שלך .
יש דברים שהם קונזצוס ,כמו שצריך לאכול בשביל לגדול אבל שתוכנית XXX היא הכי טובה לכל המתאמנים באשר הם זאת בהחלט טעות.
אני יכול לענות לך בפשטות על היתרון של תוכניות מסוג AB* לעומת כל ה FBW למינהם
היתרון שהעצימות באותו היום (בניגוד לאורך השבוע) היא יותר גבוהה(מפני שאתה עושה יותר סטים כן) וככה יותר קל להוציא את הגוף מ "שיווי משקל" השאלה אם אתה בכלל צריך כזאת עצימות תלוייה כבר ברמה שלך .
יש דברים שהם קונזצוס ,כמו שצריך לאכול בשביל לגדול אבל שתוכנית XXX היא הכי טובה לכל המתאמנים באשר הם זאת בהחלט טעות.
מה הקשר. גם על אותו בנאדם ברמות מיומנות שונות/רמות התאוששות שונות לא יעבדו עליו אותם תכניות. SS למשל נהיית לא רלוונטית אחרי כמה חודשים כי אתה כבר לא מתאמן מתחיל. הרעיון הוא להתאים לכל בנאדם תכנית שהפרמטרים בה יאפשרו לו להתקדם הכי טוב ומהר. ABCDE היא לא כזו כי בשבוע עדיף להוסיף משקל למוט 3 פעמים מאשר פעם אחת (במקרה הטוב)אני יכול לענות לך בפשטות על היתרון של תוכניות מסוג AB* לעומת כל ה FBW למינהם
מה הקשר. גם על אותו בנאדם ברמות מיומנות שונות/רמות התאוששות שונות לא יעבדו עליו אותם תכניות. SS למשל נהיית לא רלוונטית אחרי כמה חודשים כי אתה כבר לא מתאמן מתחיל. הרעיון הוא להתאים לכל בנאדם תכנית שהפרמטרים בה יאפשרו לו להתקדם הכי טוב ומהר. ABCDE היא לא כזו כי בשבוע עדיף להוסיף משקל למוט 3 פעמים מאשר פעם אחת (במקרה הטוב)
המשפט הזה אמור וצריך לסכם את הדיון.
מהסיבה שיותר משקל על המוט לאורך זמן = יותר מאסה.
זה הכל.
.
ההפנייה מתאמנים מתחילים לSS נובעת שתוכנית זאת בנוסף לכך שהיא הדרך הכי מהירה להתחזק וגדול גם דואגת לכך שיהיה לך בסיס טוב מהבחינה של הטכניקה של ההרמות .
לא מסכים איתך ,כשאתה ברמה גבוהה תרגיל אחד (כל אחד 3 סטים) ואפילו 2 באימון גם אם יגיעו לכשל
לא בטוח שזה מספיק לעומת זאת 4 תרגילים (כל אחד 4 סטים) אפילו שזה יוצא פעם בשבוע (למרות שברמות הגבוהות הם עושים ABC 6 פעמים בשבוע) יש סיכוי יותר טוב להוציא משיווי משקל.
אני גם חושב כמוך ולא רואה איך זה סותר משהו
בכל מקרה אתם צודקים לא התכוונתי לעצימות התכוונתי לשילוב של נפח ועצימות וההבדל בינהם ברמה היומית לשבועית
אתה רק מחזק את הטענה שלי שאין דבר כזה תוכנית הכי טובה ושהיא תלויה בכל מיני פרמטריםבוא נסדר כמה דברים
אין דבר שאתה רוצה יותר מלשים משקל על המוט כל אימון, תשכח מכל השאר, התקדמות לאורך זמן היא הדבר שאתה הכי תרצה להשיג.
כשאתה ברמה גבוהה = אתה מתקדם , אתה לא אמור לעשות ss כי ss לא תעבוד לך, אתה פשוט לא תצליח להתקדם מאימון לאימון.
אם אתה ברמה גבוהה אתה עובד בפריודיזציה, כי למרות שלשים משקל כל אימון זה השאיפה, אבל זה לא יכול לקרות לעולםוכדי להמשיך להתקדם אתה בונה את ההתקדמות על בסיס שבועי, ואם אתה מגיע לרמה גבוהה אפילו יותר מזה אתה בונה את ההתקדמות על בסיס של זמן רב יותר.
אני מציע שתקרא קצת על תכניות מהסוג הזה ולא תכניות שאת השם שלהן הביאו משבץ-נא וכל מיני משחקי אותיות לגיל הרך.
אתה רק מחזק את הטענה שלי שאין דבר כזה תוכנית הכי טובה ושהיא תלויה בכל מיני פרמטרים
אני מקווה שאתה לא חושב שאני בעד AB* או FBW או משהו כזה אני פשוט ציינתי יתרון ספציפי של AB* על התוכניות האחרות לא יותר מזה ל FBW יש את היתרונות שלהם .
לא מסכים איתך ,כשאתה ברמה גבוהה תרגיל אחד (כל אחד 3 סטים) ואפילו 2 באימון גם אם יגיעו לכשל
לא בטוח שזה מספיק לעומת זאת 4 תרגילים (כל אחד 4 סטים) אפילו שזה יוצא פעם בשבוע (למרות שברמות הגבוהות הם עושים ABC 6 פעמים בשבוע) יש סיכוי יותר טוב להוציא משיווי משקל.
אני גם חושב כמוך ולא רואה איך זה סותר משהו
בכל מקרה אתם צודקים לא התכוונתי לעצימות התכוונתי לשילוב של נפח ועצימות וההבדל בינהם ברמה היומית לשבועית
יפה
אין תכנית הכי טובה
אתה לוקח מצב של מתאמן ולפי זה מתאים לו תכנית
אם הוא יכול לשים משקל כל אימון אתה נותן לו תכנית ליניארית
אם הוא לא מסוגל לשים משקל כל אימון אתה בודק מה הרמה שלו קצת יותר לפרטים ומתאים לו פריודיזציה בהתאם.
לבוא ולקחת abcdefg ולשים 300 סטים לשריר לא יעשה את העבודה, הגוף לא פועל ככה.
אתה לא יכול לתת לחזה ולרגליים אותה כמות תרגילים\סטים.
נקח דוגמא, למה עושים סקוואט 3 פעמים בשבוע? יש 200 אלף סיבות, אבל בין היתר בגלל הגודל והדומיננטיות שלהן.
שוב, לא יעזור שום דבר, תכניות מפוצלות פשוט לא יעילות.
יפה
אין תכנית הכי טובה
לבוא ולקחת abcdefg ולשים 300 סטים לשריר לא יעשה את העבודה, הגוף לא פועל ככה.
אתה לא יכול לתת לחזה ולרגליים אותה כמות תרגילים\סטים.
נקח דוגמא, למה עושים סקוואט 3 פעמים בשבוע? יש 200 אלף סיבות, אבל בין היתר בגלל הגודל והדומיננטיות שלהן.
שוב, לא יעזור שום דבר, תכניות מפוצלות פשוט לא יעילות.
מה אתה מגדיר רמה גבוה ? מה אתה מגדיר מתאמן מתחיל/בינוני/מתקדם ?
פה בפורום אין מתאמנים מתקדמים
לעבוד כמה שנים בחדר כושר לא הופך אותך למתאמן מתקדם או לאחד שמתאמן ברמה גבוהה
ההגדרה נובעת מהיכולת שלו להשתפר בקצב מסויים (בהנחה שהוא בתזונה נכונה ותוכנית שמתאימה לו)
כלומר מתאמן שמשתפר מאימון לאימון מן הסתם הוא מתאמן מתחיל
מתאמן שמשתפר מחודש לחודש והלאה זה מתאמן מתקדם
מתאמן בינוני זה איפשהו בינהם
אתה רק מחזק את הטענה שלי שאין דבר כזה תוכנית הכי טובה ושהיא תלויה בכל מיני פרמטרים
אני מקווה שאתה לא חושב שאני בעד AB* או FBW או משהו כזה אני פשוט ציינתי יתרון ספציפי של AB* על התוכניות האחרות לא יותר מזה ל FBW יש את היתרונות שלהם .
נניח שאתה לוחץ 100 ק"ג חזה
אתה רוצה להגיד לי שכדי להוסיף 2.5 - 5 ק"ג לוקח חודש ?
אני מבין שלאנדי בולטון לקח הרבה זמן להוסיף את ה 5 פאונד לדדליפט (מ1003 ל 1008)
הוא מתאמן מתקדם
לא מכיר כאלה שעובדים עם סקווטים/דדליפטים של 300 ק"ג
היה מן עליהום על לעשות SS ושום דבר אחר לא טוב תסתכל מתחילת השרשור אם הבנתי לא נכון אז SORRYמי אמר שיש דבר כזה "תוכנית הכי טובה"?
זה ממש לא נכון, יש עוד מיליון ואחת תוכניות אבל למתאמן המתחיל שכן יכול להוסיף משקל מאימון לאימון ולהתקדם כל כך מהר כמו ב SS אף תוכנית לא תקנה לך את הזכות הזו. כמו שנאמר כאן בעבר גם, יותר משקל על המוט = בסופו של דבר יותר מסת שריר כאשר התזונה והתאוששות אידיאילים.היה מן עליהום על לעשות SS ושום דבר אחר לא טוב תסתכל מתחילת השרשור אם הבנתי לא נכון אז SORRY