הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעת גב ושאלות לגבי טיפול

• פותח/ת השרשור MG24
  • פורסם בתאריך

MG24

משתמש מתחיל
232
0
נק' מוניטין:
0
232
0
שלום , לפני כ 3 חודשים התחלתי להרגיש כאבי גב תחתון סבירים שקורים בדרך כלל , הפסקתי את האימונים שלי וחשבתי שבעזרת מנוחה , גקוזי וקצת שחייה אני ירגיש טוב יותר. הכאבים נעשו חזקים יותר ונהיו יותר נקודתיים בגב התחתון בצד שמאל למעטה , בהמשך החלו הקרנות לארבע ראשי ולכל רגל שמאל. כואב לי מאוד לשבת ולעשות כל פעילות ספורטיבית . כמובן שמאז לא התאמנתי במכון . אני חושב שהפציעה נגרמה מעומס יתר על הגב התחתון שתמיד היה רגיש אצלי ובכך שהמשכתי להתאמן עם כאב לא גדול , בנוסף לישיבה מרובה לא נכונה. רציתי להתייעץ איתכם כיצד עליי עכשיו להתחיל בטיפול ובשיקום ? יש לי תור לאורטופד בסוף החודש , ובנוסף אני אקבע תור למומחה לעמוד השדרה בציפייה שיתן לי המלצה לMRI .

תודה מראש , מתן

שלום , לפני כ 3 חודשים התחלתי להרגיש כאבי גב תחתון סבירים שקורים בדרך כלל , הפסקתי את האימונים שלי וחשבתי שבעזרת מנוחה , גקוזי וקצת שחייה אני ירגיש טוב יותר. הכאבים נעשו חזקים יותר ונהיו יותר נקודתיים בגב התחתון בצד שמאל למעטה , בהמשך החלו הקרנות לארבע ראשי ולכל רגל שמאל. כואב לי מאוד לשבת ולעשות כל פעילות ספורטיבית . כמובן שמאז לא התאמנתי במכון . אני חושב שהפציעה נגרמה מעומס יתר על הגב התחתון שתמיד היה רגיש אצלי ובכך שהמשכתי להתאמן עם כאב לא גדול , בנוסף לישיבה מרובה לא נכונה. רציתי להתייעץ איתכם כיצד עליי עכשיו להתחיל בטיפול ובשיקום ? יש לי תור לאורטופד בסוף החודש , ובנוסף אני אקבע תור למומחה לעמוד השדרה בציפייה שיתן לי המלצה לMRI .

תודה מראש , מתן

היי ,
אתה יכול להיבדק אצל פיזיותרפיסט עד לפגישה אצל האורטופד.
הפיזיותרפיסט יוכל לתת לך הערכה טובה של המקור לכאב , ולבנות תוכנית שיקום. כמובן שצריך לשלול כאב ממקור שאינו על רקע מאמץ גופני.

• פותח/ת השרשור
היי ,
אתה יכול להיבדק אצל פיזיותרפיסט עד לפגישה אצל האורטופד.
הפיזיותרפיסט יוכל לתת לך הערכה טובה של המקור לכאב , ולבנות תוכנית שיקום. כמובן שצריך לשלול כאב ממקור שאינו על רקע מאמץ גופני.

אני חושב שהישיבה הלא נכונה בנוסף למאמץ באימונים הביאו לכאב, מאז התחלתי לשבת נכון והמצב השתפר בישיבה. האם עליי להתחיל לבצע פעילות ספורטיבית כלשהי כמו שכיבות סמיכה מתח עד הרופא ?

אתה יכול להיבדק אצל פיזיותרפיסט
מטעמי אתיקה יוני נמנע מלציין משהו שאני אטרח ואוסיף: כאן בפורום תוכל למצוא בקלות פיסיותרפיסט או שניים שמתמחים בפציעות ספורט. לצערי הם לא נתנים לי קומיסיון על הודעות כאלה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית