הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט לביקורת 120kg

Saiyaman3

משתמש קבוע
1,444
629
נק' מוניטין:
1,920
1,444
629

איך הסטאפ? @yuval197 אומר שהתחת גבוה מדי ואני צריך להוריד אותו
וחוץ מזה גב ושאר הדברים?
תודה

סליחה שאני לא עוזר, רק שאלה, איך מקבלים שם דדליפטים היום?
קוסטה היה זוחל לי בין הרגליים אחרי כל סט.

• פותח/ת השרשור
סליחה שאני לא עוזר, רק שאלה, איך מקבלים שם דדליפטים היום?
קוסטה היה זוחל לי בין הרגליים אחרי כל סט.
קוסטה היה עוצר אותי באמצע סט אם הייתי טורק.. עכשיו המקום של רועי( זה שמופיע בסרטון)

חוץ ממה שרשמת בעצמך כבר, אתה מחכה הרבה יותר מדי זמן בין כל חזרה, תנסה להוריד את זה למצב של 2-3 שניות אפילו.

• פותח/ת השרשור
חוץ ממה שרשמת בעצמך כבר, אתה מחכה הרבה יותר מדי זמן בין כל חזרה, תנסה להוריד את זה למצב של 2-3 שניות אפילו.
כן אני מודע לזה הפעם באמת נסחפתי..
לגבי האגן הגבוה, במאמר על הדדליפט רשום בפירוש לא להוריד אגן וסטאפ של אנשים שונים יכול להיראות שונה בגלל גובה אורך ידיים ועוד אז אני מבולבל..
@@yuval197 צודק

הדדליפט טוב.
מהאימון הבא:
1. למקם את המוט מעל מרכז כף הרגל כל חזרה.
2. למשוך צמוד יותר לגוף.
3. לקחת הרבה אוויר לפני כל חזרה ולהשאיר אותו בפנים עד שהמוט נח שוב על הקרקע.
4. להשאר באותו משקל באימון הבא, אבל לבצע את הסט עם לא יותר מ5-10 שניות מרגע נגיעת המוט בקרקע עד שהוא עוזב אותה שוב.
5. לאחר מכן להמשיך להתקדם.

בהצלחה

איך הסטאפ? @yuval197 אומר שהתחת גבוה מדי ואני צריך להוריד אותו
וחוץ מזה גב ושאר הדברים?
תודה

סה"כ הכל טוב, הייתי מוריד עוד טיפונת טוסיק כדי להכניס קצת קוודס לניתוק (וזה לא להוריד טוסיק כמו להכניס מעט ברכיים קדימה)
לגבי הנשימה אני ו @Beast and cheat נישאר חלוקים, אם ראית את הדדליפט האחרון שלי - אני בהחלט משחרר אויר בלחץ בעליה בדומה לסקווט.

בסקווט זה עוזר לעבור את הסטיקי פויינט
אין סיבה שזה לא יעבוד גם בדדליפט.
מעבר לזה? נורא טבעי לי, במיוחד בסטים של 3+ חזרות
איך להוציא אוויר עוזר לעבור את הסטיקי פוינט? אני בהחלט מבין למה לפעמים נפלט אוויר בטעות, קורה לכולם, אבל למה זה טוב?
ואני לא מסכים עם זה שזה טבעי, בכל מצב שבו אתה נדרש למקסימום כוח ופועל מתוך רפלקס (=מצב חירום, ברמה כזו או אחרת), אתה לא מבצע את זה.

אני חושב שאם זה טוב שיהיה פחות אוויר, אז מלכתחילה לא לקחת אוויר. אבל אתה לא טוען את זה.

איך להוציא אוויר עוזר לעבור את הסטיקי פוינט? אני בהחלט מבין למה לפעמים נפלט אוויר בטעות, קורה לכולם, אבל למה זה טוב?
ואני לא מסכים עם זה שזה טבעי, בכל מצב שבו אתה נדרש למקסימום כוח ופועל מתוך רפלקס (=מצב חירום, ברמה כזו או אחרת), אתה לא מבצע את זה.

אני חושב שאם זה טוב שיהיה פחות אוויר, אז מלכתחילה לא לקחת אוויר. אבל אתה לא טוען את זה.
מזמין אותך לנסות, בינתיים אתה מכיר את המשקלים שלי על המוט.
נסה להתקע במשהו (סקווט או דדליפט) ולשחרר אויר בלחץ.

מזמין אותך לנסות, בינתיים אתה מכיר את המשקלים שלי על המוט.
נסה להתקע במשהו (סקווט או דדליפט) ולשחרר אויר בלחץ.
לא אמרתי שאתה חלש, או שאף פעם לא עשית את זה עם משקל כבד.
שאלתי למה שזה יסייע, כלומר מה המכניזם?

אגב, בשביל הספורט - זה קרה לי (לא בכוונה) לא פעם ולא פעמיים, ולמען האמת? אחוז מאוד גדול מהחזרות שבהן זה קרה נכשלו. זכור לי שיש לי גם צילום של זה, ככה שאם אחפש מספיק טוב אני מאמין שאמצא.

לא אמרתי שאתה חלש, או שאף פעם לא עשית את זה עם משקל כבד.
שאלתי למה שזה יסייע, כלומר מה המכניזם?

אגב, בשביל הספורט - זה קרה לי (לא בכוונה) לא פעם ולא פעמיים, ולמען האמת? אחוז מאוד גדול מהחזרות שבהן זה קרה נכשלו. זכור לי שיש לי גם צילום של זה, ככה שאם אחפש מספיק טוב אני מאמין שאמצא.
ההסבר היחיד שיש לי זה שהקפיצה של הדיאפרגמה (המחיצה בין חלל בית החזה לחלל הבטן) משנה משהו ומאפשרת לעבור את הסטיקי פויינט. זה דורש תרגול כי אם זה לא בטיימינג מדוייק זה בהחלט הורס.

• פותח/ת השרשור
הדדליפט טוב.
מהאימון הבא:
1. למקם את המוט מעל מרכז כף הרגל כל חזרה.
2. למשוך צמוד יותר לגוף.
3. לקחת הרבה אוויר לפני כל חזרה ולהשאיר אותו בפנים עד שהמוט נח שוב על הקרקע.
4. להשאר באותו משקל באימון הבא, אבל לבצע את הסט עם לא יותר מ5-10 שניות מרגע נגיעת המוט בקרקע עד שהוא עוזב אותה שוב.
5. לאחר מכן להמשיך להתקדם.

בהצלחה
סה"כ הכל טוב, הייתי מוריד עוד טיפונת טוסיק כדי להכניס קצת קוודס לניתוק (וזה לא להוריד טוסיק כמו להכניס מעט ברכיים קדימה)
לגבי הנשימה אני ו @Beast and cheat נישאר חלוקים, אם ראית את הדדליפט האחרון שלי - אני בהחלט משחרר אויר בלחץ בעליה בדומה לסקווט.
תודה על התגובות מעריך את זה מאוד ואיישם את זה

בנוסף להערות של @MikeRozner ושל @Beast and cheat , הייתי גם מציע לך להרים טיפה את הראש. המבט שלך צריך להיות לנקודה כלשהי על הרצפה, במרחק של כ-2 עד 3מ', ולא ישירות למטה, לכפות הרגליים שלך.
הרמת הראש תעזור לך להוציא עוד טיפה את החזה ותקשיח (עוד טיפה) את חגורת הכתפיים, כך שיהיה לך סטאפ יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
בנוסף להערות של @MikeRozner ושל @Beast and cheat , הייתי גם מציע לך להרים טיפה את הראש. המבט שלך צריך להיות לנקודה כלשהי על הרצפה, במרחק של כ-2 עד 3מ', ולא ישירות למטה, לכפות הרגליים שלך.
הרמת הראש תעזור לך להוציא עוד טיפה את החזה ותקשיח (עוד טיפה) את חגורת הכתפיים, כך שיהיה לך סטאפ יותר טוב.
תודה, כשאני יוריד טיפה אגן כמו שמייק הציע אז הראש יביט יותר קדימה ולא למטה. השאלה אם אתה מתכוון שהראש יהיה במצב ניטרלי עם הגוף או שהוא יפנה יותר למעלה מהגוף?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית