הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לצמצמם פחמימה ולתגבר את האירובי לפני העמסה.

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
אני פעם בשבוע עושה העמסה עכשיו אני חושב בגלל שאני מפריז בקלוריות ואני לפעמים לא שולט בזה.אם יש אפשרות שביום העמסה ב24 שעות האלה לפני שאני מתחיל להעמיס לצמצמם פחמימות להוסיף קצת יותר חלבון ולתגבר באירובי לפני שאני מתחיל להעמיס כי לקראת סופש אני יורד יפה אבל אחרי העמסה אני חוזר לאותה נקודה.או שאפשרות השניה לתגבר אירובי במהלך השבוע לאחר האימון משקולות. או שלעשות את 2 האפשרויות יחד לתגבר אירובי במהלך השבוע פלוס לקצץ פחמימות לפני העמסה ויותר אירובי. ניהיה לי סלט מזה

ניהיה לי סלט מזה
גם לי, לא הצלחתי לעקוב אחרי מה שכתבת.

אם אתה מפריז בקלוריות בהעמסות אז אל תפריז. זה הגיוני שתעלה במשקל בימים שלאחר ההעמסה בגלל עליה בנוזלים (זה יכול להגיע גם ל4 קילו ואפילו יותר) אתה יכול להוסיף אירובי בימים שלאחר ההעמסה כדי להוריד נוזלים אם זה מאוד מפריע.

אם אתה במצב שאתה כבר לא מסוגל שווה לבדוק האם יכול ליהיות שכבר סיימת חיטוב ואתה מענה את עצמך יותר מדי או שאולי שווה לך לצאת לנייטרלי של שבועים ואז לחזור שוב לחיטוב (פחות מומלץ אם אתה באמצע התהליך עדיף פשוט לשלוט בדחף לאכול ולא לקפוץ בין חיטוב לנייטרלי)

• פותח/ת השרשור
העמסה שלי מתחילה בעיקרון בשעה 10 בלילה ביום שישי ומסתיימת ב10 בלילה במוצש. 24 שעות.חשבתי לקצץ לפני קצת בפחמימות ולתגבר יותר אירובי לפני העמסה.ובבוקר יום אחרי ללכת למכון ולהוסיף אירובי ולהאזן ולראות איך הגוף מגיב.ולנסות לשמור יותר ולא להפריז בשוקולדיח ממתקים שהם המוקש.מה דעתך כל זה ב24 שעות

העמסה שלי מתחילה בעיקרון בשעה 10 בלילה ביום שישי ומסתיימת ב10 בלילה במוצש. 24 שעות.חשבתי לקצץ לפני קצת בפחמימות ולתגבר יותר אירובי לפני העמסה.ובבוקר יום אחרי ללכת למכון ולהוסיף אירובי ולהאזן ולראות איך הגוף מגיב.ולנסות לשמור יותר ולא להפריז בשוקולדיח ממתקים שהם המוקש.מה דעתך כל זה ב24 שעות

למה לא להתחיל העמסה מהבוקר\צהריים ביום שישי נגיד (תארגן אימון באותו יום)
אני לא חושב שצריך לעשות הכנה מיוחדת.
תגוון בפחמימות - אפשר גם סוכרים זה לא על בסיס קבוע במילא.

תוודא רק ש 70% מההעמסה מורכבת אכן מפחמימות והשאר מתחלקים בין שומן לחלבון.

• פותח/ת השרשור
אני מעדיף לעשות בשישי בערב עד מוצש בשביל לנצל את זה לאכל על הדרך עם חברים .אז אני עושה אימון ב7 בבוקר ובשבת בבוקר הולך לעשות אימון 7 שהוא רק אירובי זה התכנון.ועל ההדרך גם במוצש יוצא סבוב לאכל קצת חברים לצאת מהשגרה. אני טנסה להגביר תאירובי ומקווה שהגוף יגיב יותר לטובה.

אני מעדיף לעשות בשישי בערב עד מוצש בשביל לנצל את זה לאכל על הדרך עם חברים .אז אני עושה אימון ב7 בבוקר ובשבת בבוקר הולך לעשות אימון 7 שהוא רק אירובי זה התכנון.ועל ההדרך גם במוצש יוצא סבוב לאכל קצת חברים לצאת מהשגרה. אני טנסה להגביר תאירובי ומקווה שהגוף יגיב יותר לטובה.
מה?
אתה לא אמור לעשות אירובי במהלך ההעמסה.
לדעתי אתה עושה סלט שלם מזה..
תתחיל העמסה בשישי ותאכל עם חברים גם בכיף שלך, אני לא מבין למה לנסות למשוך את זה כל כך הרבה זמן.
אתה בחיטוב, אז קצת משמעת עצמית.

אם בכל זאת אתה רוצה להעמיס יותר זמן, אין בעיה.
רק אח"כ תצטרך לעשות יותר אירובי (לאחר סיום ההעמסה) אבל אני לא חושב שזו הדרך..

• פותח/ת השרשור
אם הבעיה זה אירובי אין לי בעיה.נראה אני יעשה את זה שבוע אחד אם אני ניתקע אני אחזור למסלול הרגיל.אני אספר לך בהזדמנות למה אני עושה את הדרך הזאת.
עד לפני חודשים וחצי הייתי במצב כזה

עד שסיימתי לחטב וממש באמת היה קשה הייתי משקיע הפרדתי אפילו אירובי כל בוקר על בטן ריקה 45 דקות ואחרי העבודה הייתי הולך עושה אימון ככה עושה במשך שבוע שבוע 6 פעמים בשבוע ומידי פעם גם אימון 7 של אירובי . במשך בערל 4-5 חודש.
אז מה שקרה זה שבדיוק טסתי מתי שסיימתי תחיטוב למשך 3 שבועות הבעיה שאתה מסיים חיטוב ויוצא לחופש אתה לא רואה בעיניים אוכל שותה יוצא משתחרר בא נגיד יותר מידי העליתי במשלך 21 יום 8 קג שאני גם לא האמנתי אתה בשיגרה של בטן גב פה שם מתאמן ורוב האוכל זה גאנג פוד.
עכשיו המטרה שלי לרדתי בשביל לחטב טיפה ולחזור למסה כרגע הורדתי 3 קג אני רוצה להוריד עוד 3 קג אבל לא להשתגע לעשות את זה בסבבה הספיק לי הדיאטה הקשה שעברתי כל יום הרגשה של רעב ועצבים שהיו לי כמה חודשים של דיאטה .כרגע אני חזרתי לאותו תפריט ומעלה כל שבוע את האירובי איפה שאני נתקע אני מעלה עוד ונראה עם העמסות האלה יהרסו אני יפחית

קבצים מצורפים

• 10805826_884405838236451_8906893180563459211_n.jpg
    10805826_884405838236451_8906893180563459211_n.jpg
    KB 50.3 · צפיות: 118
אם הבעיה זה אירובי אין לי בעיה.נראה אני יעשה את זה שבוע אחד אם אני ניתקע אני אחזור למסלול הרגיל.אני אספר לך בהזדמנות למה אני עושה את הדרך הזאת.
עד לפני חודשים וחצי הייתי במצב כזה

עד שסיימתי לחטב וממש באמת היה קשה הייתי משקיע הפרדתי אפילו אירובי כל בוקר על בטן ריקה 45 דקות ואחרי העבודה הייתי הולך עושה אימון ככה עושה במשך שבוע שבוע 6 פעמים בשבוע ומידי פעם גם אימון 7 של אירובי . במשך בערל 4-5 חודש.
אז מה שקרה זה שבדיוק טסתי מתי שסיימתי תחיטוב למשך 3 שבועות הבעיה שאתה מסיים חיטוב ויוצא לחופש אתה לא רואה בעיניים אוכל שותה יוצא משתחרר בא נגיד יותר מידי העליתי במשלך 21 יום 8 קג שאני גם לא האמנתי אתה בשיגרה של בטן גב פה שם מתאמן ורוב האוכל זה גאנג פוד.
עכשיו המטרה שלי לרדתי בשביל לחטב טיפה ולחזור למסה כרגע הורדתי 3 קג אני רוצה להוריד עוד 3 קג אבל לא להשתגע לעשות את זה בסבבה הספיק לי הדיאטה הקשה שעברתי כל יום הרגשה של רעב ועצבים שהיו לי כמה חודשים של דיאטה .כרגע אני חזרתי לאותו תפריט ומעלה כל שבוע את האירובי איפה שאני נתקע אני מעלה עוד ונראה עם העמסות האלה יהרסו אני יפחית

אל תשכח שחלק נכבד זה נוזלים.. בכל אופן החיטוב שלך לא אמור להיות ארוך מידיי לפי אחוזי השומן שהיית לפני חודשיים וחצי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית