הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חולצת לייקרה של סופרמן

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
לדעתי הראשונה הכי יפה מבין ה-4
וכולם באותו טווח מחירים גם.. אז היא הכי מגניבה

לי יש חולצת דריי פיט קצרה סופרמן של אנדר ארמור. עולה בערך 100-120 ש"ח במגה ספורט או ספורט ורטהיימר, אם זה מעניין אותך

עדיף מהמחירים המופקעים שם....
עוז ניסית לבדוק בעלי אקספרס? שם לפעמים זול יותר

באלי אקספרס יש רק זיופים של אנדר ארמור, הבד שונה לגמרי
לגבי הנוכחיים, זה בד מאוד מאוד מאוד דק ומאוד צמוד. הם מאוד יפים אבל שים לב שהם באמת מתאימים לך. לגט פרו בחולון\הנמל יש כאלה, תמדוד ותראה אם זה נוח\מתאים לך

יש לי כזאת רק בצבעים של הכחול אדום (כמו החליפה שלו) אל תעתיק 😃

הראשונה הכי יפה. המלצה קטנה: לשאול את המוכר האם הוא מוכן להוריד בעלות המשלוח בשביל כולה חולצה (שאין לה תכל"ס משקל והיא לא צריכה אריזה מיוחדת או משהו כזה), להגיד לו שהמשלוח עולה כמו/כמעט כמו החולצה עצמה...עבד לי כמה פעמים.

• פותח/ת השרשור
יש לי כזאת רק בצבעים של הכחול אדום (כמו החליפה שלו) אל תעתיק 😃

אל תדאג לא אהבתי אותה גם ככה, סתם מכוערת.
הראשונה הכי יפה. המלצה קטנה: לשאול את המוכר האם הוא מוכן להוריד בעלות המשלוח בשביל כולה חולצה (שאין לה תכל"ס משקל והיא לא צריכה אריזה מיוחדת או משהו כזה), להגיד לו שהמשלוח עולה כמו/כמעט כמו החולצה עצמה...עבד לי כמה פעמים.

חשבתי שזה לא ממש תלוי בו אלא בחברת השילוח.

פעם אחת הזמנתי מעל אקפסרס וקיבלתי סמרטוט סוג ז

זול זול אבל חרא של זיוף

חשבתי שזה לא ממש תלוי בו אלא בחברת השילוח.

לפעמים הם מזמינים דרך חברת שילוח הכי בטוחה/מהירה. אני הייתי רושם שאין לי בעיה לחכות שבועיים-שלוש עד להגעת החבילה..שוב, לא תמיד זה עוזר, אבל לנסות לא עולה כסף...

יש לי כמה חולצות של UA שהפסקתי ללבוש, שני דברים שאולי חשוב שתדע:
1. החולצות די קצרות, אני לא יודע מה הגובה שלך אבל אני אישית לא מת על חולצות שהופכות לחולצות בטן כשאני עושה פרס (1.96 ביום טוב).
2. חולצות compression של UA נראות טוב רק אם אתה נע סביב ה-%10 שומן, הייתי מנסה אחת לפני הקניה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית