הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון לעשות עכשיו SS?

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
אני בערך על 17-20% א"ש, ואני שוקל 60 ומשהו, אולי 70. (לכיוון של ה65+) מצטער על המידע הלא מדויק, מהסיבה הפשוטה היא שאין לי משקל בבית..
בקיצור אני רוצה להתחזק כמו POWERLIFTER אבל אני רוצה להראות טוב כמו BODYBUILDER, אז החלטתי קצת לוותר על הכוח וללכת על BODYBUILDING. עכשיו, שווה להתחיל SS באח"ש שלי? או שזה סתם יהיה 90% עלייה לטובת השומן? (עם תפריט של 300-500+ ונקי)

• פותח/ת השרשור
לדעתי לא, תרד ל14% בערך ותתחיל SS עם פלוס קלורי לא גדול (200-300)
בנתיים אתה אומר לא שווה להירשם לחד"כ? אני ניראלי בנתיים ימשיך ככה בSW עוד חודש וכשאני יגיע ל14-15% אני יתחיל SS

אני בערך על 17-20% א"ש, ואני שוקל 60 ומשהו, אולי 70. (לכיוון של ה65+) מצטער על המידע הלא מדויק, מהסיבה הפשוטה היא שאין לי משקל בבית..
בקיצור אני רוצה להתחזק כמו POWERLIFTER אבל אני רוצה להראות טוב כמו BODYBUILDER, אז החלטתי קצת לוותר על הכוח וללכת על BODYBUILDING. עכשיו, שווה להתחיל SS באח"ש שלי? או שזה סתם יהיה 90% עלייה לטובת השומן? (עם תפריט של 300-500+ ונקי)

השאלה לא ברורה..
לרוב מי שלא רוצה להתחזק ומצהיר כל כך בגלוי (כאן זה כמו לצאת מהארון) לא כותב שהוא רוצה להתחיל SS.
לא משנה..
אתה מתאמן מתחיל, SS יעשה לך רק טוב.

אם אתה באמת 20% שומן (כמו שאתה טוען) אז לא. לא להתחיל על א.ש כל כך גבוה.

אבל כמו שכתבת..תעלה תמונה. הכי טוב

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
השאלה לא ברורה..
לרוב מי שלא רוצה להתחזק ומצהיר כל כך בגלוי (כאן זה כמו לצאת מהארון) לא כותב שהוא רוצה להתחיל SS.
לא משנה..
אתה מתאמן מתחיל, SS יעשה לך רק טוב.

אם אתה באמת 20% שומן (כמו שאתה טוען) אז לא. לא להתחיל על א.ש כל כך גבוה.

אבל כמו שכתבת..תעלה תמונה. הכי טוב
סבבה מחר על הבוקר אני אצלם תמונה ואני יעלה מחר בבוקר או מקסימום אחרי בצפר

לרוב מי שלא רוצה להתחזק ומצהיר כל כך בגלוי (כאן זה כמו לצאת מהארון)
🤣🤣🤣🤣🤣
סבבה אני יעלה לפה תמונה של מחר בבוקר ואני ישאל כמה אח"ש אני וכמה זמן עוד להמשיך חיטוב כי לא בטוח אני 17-20%
לדעתי פחות משנה המספר, אם אתה רואה ומרגיש שאתה שמן מדי ורוצה לחטב אז תעשה חיטוב ואז תתחיל SS

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית