הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מרגיש שחיף מחפש תוכנית

Surtur Rising

משתמש פעיל
946
159
נק' מוניטין:
87
946
159
היי
אני כרגע בסס הגעתי למשקלים
100 סקוואט צולע
3x5
120x5 דדליפט
65 בנץ
3x5
50 מיליטרי
3x5

בא לי לעבור לתוכנית שאגדל בה ממש מהר יחסית לטבעי, כמובן שאשקיע בתפריט והכל.
איזו תוכנית אתם ממליצים לי כדי לגדול מהר? בא לי משהו טוב/הארדקור
העיקר שאגדל מהר

אתה יכול לאכול הרבה ממש הרבה ולגדול מהר אבל זה יהיה שומן ולא שריר
או שתמשיך לעבוד לאכול נכון תישן מספיק ועם הזמן תגדל אין פה קיצורים

שמע תכלס אני גם חסיד של SS אני חושב שזאת תוכנית מעולה אבל לעומת הרבה פה מהפורום אני לא הייתי ממליץ לכל אחד להתקע עליה יותר מידי , התגובות מעלי תכלס צודקים אין פה קיצורי דרך ובאמת משקלי העבודה שלך לא הכי גבוהים אבל בכל זאת אני חושב שאם אתה מרגיש שמיצאת את הSS היא לא באה לך יותר טוב, וההרגשה שלך אומרת לעבור לפיצולים אני כמעט תמיד הייתי ממליץ להתחיל לפצל אם מטרותך כמובן הם בילדינג. בכל אופן כדי לקבל פרספקטיבה יותר טובה כדי לעזור לך תרשום נתונים מסודרים : גיל , גובה , משקל , ותק כמתאמן , מטרות. כמה פעמים בשבוע אתה רוצה להתאמן 4-5? .

שמע תכלס אני גם חסיד של SS אני חושב שזאת תוכנית מעולה אבל לעומת הרבה פה מהפורום אני לא הייתי ממליץ לכל אחד להתקע עליה יותר מידי , התגובות מעלי תכלס צודקים אין פה קיצורי דרך ובאמת משקלי העבודה שלך לא הכי גבוהים אבל בכל זאת אני חושב שאם אתה מרגיש שמיצאת את הSS היא לא באה לך יותר טוב, וההרגשה שלך אומרת לעבור לפיצולים אני כמעט תמיד הייתי ממליץ להתחיל לפצל אם מטרותך כמובן הם בילדינג. בכל אופן כדי לקבל פרספקטיבה יותר טובה כדי לעזור לך תרשום נתונים מסודרים : גיל , גובה , משקל , ותק כמתאמן , מטרות. כמה פעמים בשבוע אתה רוצה להתאמן 4-5? .
הוא לא מיצא את עצמו בss עם משקלים כאלה

הוא לא מיצא את עצמו בss עם משקלים כאלה
אין ספק , אני חושב שהוא יכול להתקדם עוד המון בSS אבל עדין אני גם הייתי בSS ובאיזשהו שלב פשוט הרגשתי שהגוף שלי מיצא אותה כבר, הרגשתי שהתאוששות ברגליים מתחילה להיות רופפת ושהשרירים הקטנים מתחילים להיות בפיגור (תאומים פיגור מטורף, בייספ , המסטרינג , חזה עליון) אז החלטתי להתחיל פיצולים במשקלי עבודה קצת יותר גבוהים משלו וזה הלך לי בן זונה בשניה שהחלפתי באמת הגוף שלי התאושש פיתאום הרבה יותר טוב, אז לא הייתי ממהר להגיד לכל אחד ישר תשאר בSS הספורט הזה מאוד אינדיבידואלי למטרות של כל אחד.

היי
אני כרגע בסס הגעתי למשקלים
100 סקוואט צולע
3x5
120x5 דדליפט
65 בנץ
3x5
50 מיליטרי
3x5

בא לי לעבור לתוכנית שאגדל בה ממש מהר יחסית לטבעי, כמובן שאשקיע בתפריט והכל.
איזו תוכנית אתם ממליצים לי כדי לגדול מהר? בא לי משהו טוב/הארדקור
העיקר שאגדל מהר

שמעתי שגרם טסט בשבוע עובד לא רע.

אתה יכול לחתוך מוקדם מSS אם היא לא מתאימה לך, אני עשיתי את זה גם.
אישית הייתי מעלה את הסקוואט ובנץ בעוד איזה 10 קילו לפחות בכל אחד ואז עובר רק (סקוואט אולי יותר אפילו, תכוון ל120).
יש לך טקסס

מה אתה משקר לגבי המשקלים, ואני לא יודע כמה יש לך בסקוואט אני רק יודע שיש לך בגודמורנינג 92.5 5*3

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית