נק' מוניטין:
45
- 388
- 37
- TARGET
היי.
אני מדריך בחדר כושר ואתמול באה אלי להדרכה בחורה שלומדת בוינגייט וצריכה לעבור את המבחן המטופש שכל המדריכים עוברים
היא צריכה ללחוץ חזה 35 קילו(7.5 כל צד) ל10 חזרות ואותו משקל גם סקוואט ל10 חזרות.
בסקוואט סביר להניח שלא תיהיה בעיה, הבעיה היא כמו לכל הבחורות זה הבנץ.
המבחן שלה ביוני
מה שאני עשיתי לה זה SS רגיל ואמרתי לה לעשות אותו עד מאי.
בבנץ היא מתחילה ממוט גדול (20 קילו) ותעשה איתו .3X5
בסקוואט היא מתחילה ב5 כל צד כנ"ל אותו מספר חזרות. אמרתי לה בהתחלה להוסי 2.5 כל צד
דדליפט 7.5 כל צד. היא תעשה בהתחלה על מדרגות
פרס היא מתחילה במוט קטן של 11.5 ריק
מתח היא תעשה בגרביטרון.
כל זה היא תעשה עד מאי וממאי אנחנו נעבור לתרגל סט אחד של 10 חזרות.
עד מאי אמרתי לה להוסיף כל אימון משקל. בבנץ ובפרס 2.5 בכללי ובדדליפט ובסקוואט 5 בכללי כל אימון בהתחלה.
עוד דבר שחשוב לציין שאסור לה להעלות במשקל כדי שלא תעבור קטגוריה ותצטרך להרים יותר משקל
השאלה שלי היא כזאתי
האם פעלתי בצדק שהבאתי לה את התכנית אימון הזאתי.
האם היא אמורה להצליח להוסיף משקל כל אימון כמו שאני מצפה ממנה כי אני ממש מפחד שהיא לא תצליח
אני מדריך בחדר כושר ואתמול באה אלי להדרכה בחורה שלומדת בוינגייט וצריכה לעבור את המבחן המטופש שכל המדריכים עוברים
היא צריכה ללחוץ חזה 35 קילו(7.5 כל צד) ל10 חזרות ואותו משקל גם סקוואט ל10 חזרות.
בסקוואט סביר להניח שלא תיהיה בעיה, הבעיה היא כמו לכל הבחורות זה הבנץ.
המבחן שלה ביוני
מה שאני עשיתי לה זה SS רגיל ואמרתי לה לעשות אותו עד מאי.
בבנץ היא מתחילה ממוט גדול (20 קילו) ותעשה איתו .3X5
בסקוואט היא מתחילה ב5 כל צד כנ"ל אותו מספר חזרות. אמרתי לה בהתחלה להוסי 2.5 כל צד
דדליפט 7.5 כל צד. היא תעשה בהתחלה על מדרגות
פרס היא מתחילה במוט קטן של 11.5 ריק
מתח היא תעשה בגרביטרון.
כל זה היא תעשה עד מאי וממאי אנחנו נעבור לתרגל סט אחד של 10 חזרות.
עד מאי אמרתי לה להוסיף כל אימון משקל. בבנץ ובפרס 2.5 בכללי ובדדליפט ובסקוואט 5 בכללי כל אימון בהתחלה.
עוד דבר שחשוב לציין שאסור לה להעלות במשקל כדי שלא תעבור קטגוריה ותצטרך להרים יותר משקל
השאלה שלי היא כזאתי
האם פעלתי בצדק שהבאתי לה את התכנית אימון הזאתי.
האם היא אמורה להצליח להוסיף משקל כל אימון כמו שאני מצפה ממנה כי אני ממש מפחד שהיא לא תצליח