הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המבחן בוינגייט לנשים(10 חזרות בנץ)

Avi TheKing

משתמש פעיל
388
37
נק' מוניטין:
45
388
37
TARGET
היי.
אני מדריך בחדר כושר ואתמול באה אלי להדרכה בחורה שלומדת בוינגייט וצריכה לעבור את המבחן המטופש שכל המדריכים עוברים
היא צריכה ללחוץ חזה 35 קילו(7.5 כל צד) ל10 חזרות ואותו משקל גם סקוואט ל10 חזרות.
בסקוואט סביר להניח שלא תיהיה בעיה, הבעיה היא כמו לכל הבחורות זה הבנץ.
המבחן שלה ביוני
מה שאני עשיתי לה זה SS רגיל ואמרתי לה לעשות אותו עד מאי.
בבנץ היא מתחילה ממוט גדול (20 קילו) ותעשה איתו .3X5
בסקוואט היא מתחילה ב5 כל צד כנ"ל אותו מספר חזרות. אמרתי לה בהתחלה להוסי 2.5 כל צד
דדליפט 7.5 כל צד. היא תעשה בהתחלה על מדרגות
פרס היא מתחילה במוט קטן של 11.5 ריק
מתח היא תעשה בגרביטרון.
כל זה היא תעשה עד מאי וממאי אנחנו נעבור לתרגל סט אחד של 10 חזרות.
עד מאי אמרתי לה להוסיף כל אימון משקל. בבנץ ובפרס 2.5 בכללי ובדדליפט ובסקוואט 5 בכללי כל אימון בהתחלה.
עוד דבר שחשוב לציין שאסור לה להעלות במשקל כדי שלא תעבור קטגוריה ותצטרך להרים יותר משקל

השאלה שלי היא כזאתי
האם פעלתי בצדק שהבאתי לה את התכנית אימון הזאתי.
האם היא אמורה להצליח להוסיף משקל כל אימון כמו שאני מצפה ממנה כי אני ממש מפחד שהיא לא תצליח

כל עוד התזונה שלה תיהיה טובה לעלייה בכח אין סיבה שלא תעלה.
תבדוק את התזונה שלה ותבהיר לה עד כמה זה חשוב.
נמאס ממבחני וינגייט למיניהם !!!!! מדריך לא חייב להרים x בתרגילים האלה כדי ללמד אותם
ותן לה לעלות יותר במשקל כי הכח שלה יגדל יותר מאשר משקל הגוף שלה כיאה לנשים ומתחילים

• פותח/ת השרשור
כל עוד התזונה שלה תיהיה טובה לעלייה בכח אין סיבה שלא תעלה.
תבדוק את התזונה שלה ותבהיר לה עד כמה זה חשוב.
נמאס ממבחני וינגייט למיניהם !!!!! מדריך לא חייב להרים x בתרגילים האלה כדי ללמד אותם
ותן לה לעלות יותר במשקל כי הכח שלה יגדל יותר מאשר משקל הגוף שלה כיאה לנשים ומתחילים

היא לא רוצה להעלות במשקל ואם היא תעלה במשקל היא תצטרך להרים יותר
בגלל זה אני מפחד שהSS לא ילך לה

כמה היא שוקלת?
כעקרון אצל נשים - ובמיוחד כשהן שומרות על המשקל - קצב עליה של 2.5 קג בשבוע בבנץ מהר יחסית מגיע לכשל. אבל אפשר להעלות 800 גר '-1 ק"ג בשבוע ועדיין להגיע ליעד.

היא לא רוצה להעלות במשקל ואם היא תעלה במשקל היא תצטרך להרים יותר
בגלל זה אני מפחד שהSS לא ילך לה
כן אבל הכח שלה גם יעלה ובכמות כנראה יותר גדולה של המשקל גוף אם היא נגיד תעלה 3 קילו נשקל גוף היא תרים הרבה יותר
הבנץ זה אחד התרגילים הכי קשים לנשים וללא עלייה במשקל גוף זה יהיה מאוד קשה
הss תעזור לה בנות שאימנתי עלו במשקלעם גם במהלך החיטוב שלהן

• פותח/ת השרשור
כמה היא שוקלת?
כעקרון אצל נשים - ובמיוחד כשהן שומרות על המשקל - קצב עליה של 2.5 קג בשבוע בבנץ מהר יחסית מגיע לכשל. אבל אפשר להעלות 800 גר '-1 ק"ג בשבוע ועדיין להגיע ליעד.

היא שוקלת 58
הבעיה ש1.25 כל צד זה המינימום אצלי.
יש לך הצעה..?

ואל תשכח ללמד אותה להקשית את הגב, שלא תעשה כמו בבדיבילדינג. ככה גם יהיה לה יותר כוח וגם פחות טווח תנועה

• אהבתי
Reactions: A.o
  • פותח/ת השרשור
ואל תשכח ללמד אותה להקשית את הגב, שלא תעשה כמו בבדיבילדינג. ככה גם יהיה לה יותר כוח וגם פחות טווח תנועה

הזהו . אמרתי לה לעשות ככה אבל היא אמרה שזה עושה לה כאבי גב והיא בכלל עושה עם רגליים על מדרגה(שפה בכלל יש פוטנציאל יותר נמוך להעלת משקלים

תשתמש במשקולת רגל, יש של 0.5 קילו ו 0.75 קילו

רעיון. צריך למצוא אותם ולשקול אותם
וגם הרעיון עם הסוגרים צריך לנסות

הזהו . אמרתי לה לעשות ככה אבל היא אמרה שזה עושה לה כאבי גב והיא בכלל עושה עם רגליים על מדרגה(שפה בכלל יש פוטנציאל יותר נמוך להעלת משקלים

רעיון. צריך למצוא אותם ולשקול אותם
וגם הרעיון עם הסוגרים צריך לנסות

איך לעזאזל זה עושה לה כאבי גב . ?
ולמה אם מדרגה ? היא ממש נמוכה ?
אם היא באמת רוצה אישית בנץ יש תכניות מעולות שנותנות דגש חזק מאוד על בנץ

אין חיה כזאת!! כל עוד התחת על הספפסל והשכמות על הספסל והמוט עולה מעל החזה ולא מעל הפופיק, משקל המוט לוחץ על השכמות שעל הספסל ולכן הגב לא אמור לכאוב. אם כואב לה הגב למרות זה משהו בטכניקה שלה לא בסדר.

אני מאמין שהשכמות בורחות לה שים לב לזה

כל ההדרכה הזאת מתרחשת בטרגט, @Avi TheKing ?

היא תעשה את זה במיבחן יעיפו אותה בטענה שטכניקה שלה לקויה(לפי המידע השגוי אבל עדיין)

אם היא תלחץ ארבעים ועוד ארבע ועוד ארבע ועוד אחד ועוד אחד קילו לאחד כנראה ארבעים פחות ארבע פחות ארבע פחות אחד פחות אחד יהיה קטן עליה ואולי אפילו ארבעים לאחד כי לא זכרים יכולות להגיע לאחוזים גבוהים יותר בחזרות בדרך כלל בגלל חוסר בעצימות באר אמ אחד

המקלדת בבעלותי לא תקינה ואין לי אות מסוימת אז סלח לי על המתמטיקה

Back
למעלה תחתית