ייעוץ אם כדאי להתחיל ss

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
אני מתאמן מעל לשנה ואני כרגע בab אני בחיים לא עשיתי ss מסיבה מסוימת אבל עכשיו אני יכול והסיבה שאני רוצה לעשות ssהיא בשביל לעלות במשקלי עבודה הרבה ואז לחזור לab השאלה שלי זה האם אני ירד במסת שריר כי מספר הסטים
לכל שריר יקטן?בקימור אני רוצה לדעת אם כדאי לעבור עכשיו לבערך חודשיים ss?

אתה לא תרד במסת השריר אלא תעלה אם תאכל נכון וחכם .
חודשיים יכולים לשפר בהרבה את משקלי העבודה.
אתה סגור על זה שהטכניקה שלך נכונה?

אני מאמין שהכוונה בטכניקה של סקוואט/דדליפט/בנץ/פרס
כדי שתוכל לעבור ישר לss ולהתחיל עבודה ולא להתחיל קודם בעבודה על טכניקה

כאחד שרק עושה בה שטויות,
כן, עד כמה שכולם חושבים שאני רוצה להישאר חלש ולא לגדול ולהתחזק, זאת תוכנית מצויינת, וזה שאני אידיוט לא אומר כלום.
@Moran Weissman יודע שאני אידיוט.

למה אתה חושב שתרד במסת שריר? נראה לך הגיוני שתתחזק משמעותית והמסת שריר שלך תרד במקום לעלות?
כאחד שרק עושה בה שטויות,
כן, עד כמה שכולם חושבים שאני רוצה להישאר חלש ולא לגדול ולהתחזק, זאת תוכנית מצויינת, וזה שאני אידיוט לא אומר כלום.
אני רואה אותך אומר שאתה אידיוט כבר בכמה אשכולות בימים האחרונים, ממליץ לך להפסיק להגיד את זה

אני רואה אותך אומר שאתה אידיוט כבר בכמה אשכולות בימים האחרונים, ממליץ לך להפסיק להגיד את זה

הוא פליט FXP, אני מניח שעוד כמה זמן המנטליות של הפורום תעבור לו משם

f2b26fb466033d937ca9376ee95775ebf33398c5_m_thumb.jpg

למה אתה חושב שתרד במסת שריר? נראה לך הגיוני שתתחזק משמעותית והמסת שריר שלך תרד במקום לעלות?

עד שאני לא יעשה אימון בלי לשכוח שדדליפט זה סט אחד או שאני יבוא אחרי שבוע שלא הייתי ועוד יעלה משקל, והכי חשוב, עד שאני לא יפרסם פה שסוף סוף אימון SS הלך לי מצויין, אני אשאר אידיוט.
הוא פליט FXP, אני מניח שעוד כמה זמן המנטליות של הפורום תעבור לו משם

אני בכמה חודשים האחרונים ב FXP הייתי על תקן הטרלה, אולי מתווכח פעם במיליון שנה עם מישהו שמבין ולא רוצה לבוא לפה לפורום כי הוא מפחד מלהרים מעל 100 ק״ג.
f2b26fb466033d937ca9376ee95775ebf33398c5_m_thumb.jpg

עד שאני לא אעשה אימון בלי לשכוח שדדליפט זה סט אחד או שאני אבוא אחרי שבוע שלא הייתי ועוד אעלה משקל, והכי חשוב, עד שאני לא אפרסם פה שסוף סוף אימון SS הלך לי מצויין, אני אשאר אידיוט.
@Moran Weissman

כי שם כתבת נכון, בשאר כתבת י
זה כי אני אידיוט.
readImage

הוא סתם חיפש סיבה לכתוב שוב שהוא אידיוט.
אה כן ?
אז אם תיקח אידיוט שיהיה ספוטר של אידיוט לבנץ׳ אידיוטי של אידיוט שמנסה לעשות PR אידיוטי כי הוא אידיוט שחושב שיש לו סיכוי אידיוטי של אדיוטים להיות אידיוט אז המסקנה היא שאני אידיוט.
MIND *IDIOT* BLOWN 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית