הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה לחטב את הגוף אבל יש בעיה קטנה

ריצ'ארד

משתמש מתחיל
29
1
נק' מוניטין:
1
29
1
אוקי אז ככה,בעבר התאמנתי בחדר כושר צבאי שלא היו הרבה אפשרויות לתרגילים.
עכשיו עברתי מוצב ויש לי כאן חדר כושר מעולה,אני מתאמן כבר חודש ויש לי אותו למשך 3 חודשים.
עכשיו הבעיה שלי היא שהחזה לא פרופרציונלי לגוף(קטן יחסית) ואני חושב שזה קרה מפני שבעבר כמו שאמרתי היתאמנתי במכון לא טוב והדבר היחידי שהייתי עושה לחזה זה בנץ' פרס.. משום שלא היה לי אפשרויות נוספות.
ועכשיו אני רוצה לחטב את הגוף ויש לי את הבעיה הזאתי.
אז השאלה שלי בעצם אם אני ימשיך בחיטוב ויתאמן חזק יותר על החזה נגיד ואני יעשה 4 תרגילים לחזה באימון זה יעזור? או שיש לי דרך אחרת כלשהי לשפר אותו יחסית לשאר הגוף?
לעשות מסה אני לא כל כך רוצה כי אני משאר שאני על 18% שומן בערך ויש לי הרבנ שומן בבטן ובצדדים ואני רוצה מאוד להיפטר ממנו.. אז מה אני יכול לעשות?

אם אתה במאזן קלורי שלילי הסיכוי שמסת השריר תגדל שואפת לאפס אלא אם כן אתה מתאמן מתחיל ואז אתה יכול לגדול קצת בשריר אבל גם לתקופה קצרה.

• פותח/ת השרשור
אם אתה במאזן קלורי שלילי הסיכוי שמסת השריר תגדל שואפת לאפס אלא אם כן אתה מתאמן מתחיל ואז אתה יכול לגדול קצת בשריר אבל גם לתקופה קצרה.
אז האופציה היחידה שלי בישביל לאזן את החזה עם שאר הגוף זה לעבור למאזן חיובי?

הדבר היחידי שהייתי עושה לחזה זה בנץ' פרס.. משום שלא היה לי אפשרויות נוספות.
שזה גם בסדר, זה לא אומר שהחזה יהפוך ללא פרופורציונלי.
בראש ובראשונה המטרה צריכה להיות התקדמות במשקלים, עם זה החזה יקבל צורהץ
אז השאלה שלי בעצם אם אני ימשיך בחיטוב ויתאמן חזק יותר על החזה נגיד ואני יעשה 4 תרגילים לחזה באימון זה יעזור? או שיש לי דרך אחרת כלשהי לשפר אותו יחסית לשאר הגוף?
בחיטוב אתה משמר מסת שריר ולא בונה, אז אלא אם יש לך שומן שמצטבר שם וגורם לו להיראות לא טוב אני לא רואה דרך שבה הוא ישתנה.
לעשות מסה אני לא כל כך רוצה כי אני משאר שאני על 18% שומן בערך ויש לי הרבנ שומן בבטן ובצדדים ואני רוצה מאוד להיפטר ממנו.. אז מה אני יכול לעשות?
חיטוב

• פותח/ת השרשור
שזה גם בסדר, זה לא אומר שהחזה יהפוך ללא פרופורציונלי.
בראש ובראשונה המטרה צריכה להיות התקדמות במשקלים, עם זה החזה יקבל צורהץ

בחיטוב אתה משמר מסת שריר ולא בונה, אז אלא אם יש לך שומן שמצטבר שם וגורם לו להיראות לא טוב אני לא רואה דרך שבה הוא ישתנה.

חיטוב
סבבה,תודה רבה

Back
למעלה תחתית