סרטון טכניקת סקוואט

levitate123

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
רציתי לבדוק את הטכניקה שלי בסקוואט לדעת אם יש משהו שאני צריך לשפר לפני שאני אתחיל להגיע למשקלים גבוהים

הסט הוא אחרי שסיימתי אימון רגליים ולא עם משקל גבוה

תתחיל בלהסתכל למטה על נקודה שנמצאת 1.5 מטר ממך על הקרקע + לקחת הרבה אוויר לפני שאתה מתחיל כל חזרה ולהשאיר אותו בפנים עד שאתה שוב למעלה, ולאחר מכן צלם על פי הוראות הצילום, כי הצילום הזה לא מאפשר לתת לך ביקורת רלוונטית.

זה מה שאני לא אוהב בפורום הזה. אנשים מנסים להשפיל זה את זה במקום לנסות לתרום מהידע שלהם.
כואב לי שבאים כמוך אנשים ומטעים משתמשים חדשים.
אבל אולי אני מגזים, לפי מה ביססת את ההמלצה "לא לעבור את קוו האצבעות עם הברכיים"?
מישהו מהמכון אמר? או שקראת מאמר מסויים? אם כן אשמח אם תפנה אותי למאמר הזה.

כואב לי שבאים כמוך אנשים ומטעים משתמשים חדשים.
אבל אולי אני מגזים, לפי מה ביססת את ההמלצה "לא לעבור את קוו האצבעות עם הברכיים"?
מישהו מהמכון אמר? או שקראת מאמר מסויים? אם כן אשמח אם תפנה אותי למאמר הזה.

0:51
צודק. Knee slightly ahead of your toe.
טעות שלי לגמרי. נכון זה לעבור בקצת עם הברך את קצות האצבעות של הרגליים ולא לא לעבור בכלל. אני מודה לך שתיקנת אותי אבל בבקשה תשנה את הגישה הגעילה שבה אתה מדבר לאנשים זה לא יביא אותך לשום מקום בחיים.

זה לא יביא אותך לשום מקום בחיים
אתה בסך הכל אמרת משהו שהם חושבים שמטעה, וכששואלים מה הביסוס לטענה שלך אתה נמנע מלענות ואז עוד מאשים אותם. לאיפה זה יוביל אותך בחיים?

סקוואט טוב רק אל תעבור את קו האצבעות עם הברכיים ותסתכל קדימה ולמאטה
השאלה לקוחה מבגרות קיץ 2008

משיח הוא גבר בן 28 שהחליט שהוא רוצה להתחזק ולעשות סקוואטים.
למשיח יריכיים ארוכות מאוד מאוד מאוד מאוד ביחס לפלג גופו העליון, והוא בכלל 1.90 ! אך למשיח שלנו יש בעיה.... מידת הנעליים שלו היא 36.5 !!!

כיצד משיח ירד אפילו לרבע סקוואט בלי לעבור עם הברכיים את קו האצבעות ?

עריכה:
עכשיו ראיתי שחזרת בך- לא משנה. העיקר שלמדת לפעם הבאה

אני אשאיר את זה כי זה מצחיק אותי......

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית