הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה. תכנית לאשה בת 57

maorzehavi

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
-17
5
0
שלום.
אמא שלי עושה לא מעט ספורט במהלך השבוע( כל מיני חוגים בסגנון trx(
והיא מעוניינת לעבור לחדר כושר.
איזו תכנית תתאים לה? היא מעוניינת בחיטוב.

קודם כל תסביר לה שחיטוב מתחיל בתזונה ושהמטרה העיקרית באימון היא למנוע עד כמה שניתן איבוד מסת שריר בדרך.
תכנית FBW
6-8 תרגילים
3 סטים לשריר גדול, 2 סטים לקטן. 5-8 חזרות לא יותר.
שתשתדל לעבוד כמה שניתן חופשי ולא על המכונות.
סקווטים ומכרעים
גב כתפיים חזה
יד קדמית ויד אחורית

הכי טוב תשלח אותה אלינו אנחנו מחפשות עוד נשים...
😃

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על העזרה ;)
לשלןח אותה לאן?
שתירשם לפורום?

שלום.
אמא שלי עושה לא מעט ספורט במהלך השבוע( כל מיני חוגים בסגנון trx(
והיא מעוניינת לעבור לחדר כושר.
איזו תכנית תתאים לה? היא מעוניינת בחיטוב.

התוכנית היא לא הבעיה, הבעיה שהיא לא ילד בן 17, והיא צריכה מישהו שבאמת יודע ללמד את התנועות. אתה בטוח שאתה מתאים?

• פותח/ת השרשור
כעיקרון יש מדריך בחדר כושר פשוט רציתי לדעת למה לצפות ולהשגיח שמה שהוא יגיד תואם את מה שכתבה לי המנהלת..
וכל תרגיל יש הדרכות באינטרנט אז זה פחות בעיה.

כעיקרון יש מדריך בחדר כושר פשוט רציתי לדעת למה לצפות ולהשגיח שמה שהוא יגיד תואם את מה שכתבה לי המנהלת..
וכל תרגיל יש הדרכות באינטרנט אז זה פחות בעיה.

אז בעקרון אין לך מושג. תמצא מישהו עם ניסיון.

בעיקרון הכל בשליטה..תודה על הדאגה.
זה מדאיג שאתה אומר ככה.
אם צריך לדאוג למתאמנים צעירים וחזקים בגילאי ה20 קל וחמור שצריך לדאוג לאישה בגילה.
אל תיקח סיכון !!!! הבריאות ממש חשטבה רק אם יש מישהו שאתה מכיר ובעל נסיון בתרגילים האלה תתן לו ללמד אותה.
התרגילים האלה יותר מורכבים מאיזה סרטון ביוטיוב.

• פותח/ת השרשור
אני רואה שיש לכם בעיות קליטה והבנה כאן בפורום.. איפה פספסתם את הקטע של המדריך חח
בכל מקרה ציפיתי לתגובה ממרטין וקיבלתי כל השאר יכולים להשאיר את הדעה הלא מקצועית והמתנשאת שלהם אצלם תודה
אחרי הכל אתם כלום ושום דבר.

לא פספסנו, זה מה שאתה לא מבין.

אני רואה שיש לכם בעיות קליטה והבנה כאן בפורום.. איפה פספסתם את הקטע של המדריך חח
בכל מקרה ציפיתי לתגובה ממרטין וקיבלתי כל השאר יכולים להשאיר את הדעה הלא מקצועית והמתנשאת שלהם אצלם תודה
הם מתכוונים לזה שתעודה של מדריך לא בהכרח מוכיחה את רמת הידע שיש לו ושצריך להזהר במיוחד כשמדובר באישה מבוגרת... אז אולי באמת עדיף שתרשם בעצמה לפורום ותקבל טיפים נוספים על ביצוע התרגילים. חברה שלי שהיא מדריכת חדר כושר בעצמה הושבתה לאיזה חצי שנה בגלל פציעה בגב ועדיין לא חזרה להתאמן כרגיל.

אם זה מה שאתה חושב לך על זה.
תסמוך על המדריך(יכול להיות שהוא מנוסה ומקצועי).
עצה שלי אל תזלזל בדעתם של אנשים שבאים לעזור לך.
המון גולשים פה כנראה מבינים דבר או שניים יותר ממך ומנסיון אישי אומרים לך שלא משחקים עם זה.

מאור עם כל הכבוד כדאי שתרגיע את צורת ההתבטאות שלך, אנשים באים לעזור לך וזה שהם לא מנהלים לא אומר שדעתם לא נחשבת, באמת צריך שמישהו יהיה איתה וידאג שהיא באמת מבצעת כמו שצריך את התרגילים ואני לא חושב שהמאמן אצלנו מתאים לתפקיד.

Back
למעלה תחתית