הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיפור הבטן ומיקומה

Puyolito

משתמש מתחיל
45
11
נק' מוניטין:
32
45
11
היי, אני מתאמן שנה וחצי ועל התוצאות אני לא יתלונן, החלק היחידי שהיה בעייתי אצלי תמיד הוא הבטן וזה לא שומן אלא חוסר מסה מובהק וזה למרות שאני עושה תרגילים עם משקל לבטן.

אשמח לתשובה על איך אפשר לשפר את הבטן חוץ ממה שאני עושה.

מלבד זה שמתי לב שהבטן אצלי לא מתחילה ישר מתחת לחזה כמו כל בן אדם שראיתי, אלה מתחילה הרבה מתחת, אני היחידי שראיתי עם דבר כזה.
זה דבר נורמלי? יש משהו שאפשר לעשות בכדי לשפר?

מקווה שהסברתי ברור, תודה רבה.

היי, אני מתאמן שנה וחצי ועל התוצאות אני לא יתלונן, החלק היחידי שהיה בעייתי אצלי תמיד הוא הבטן וזה לא שומן אלא חוסר מסה מובהק וזה למרות שאני עושה תרגילים עם משקל לבטן.

אשמח לתשובה על איך אפשר לשפר את הבטן חוץ ממה שאני עושה.

מלבד זה שמתי לב שהבטן אצלי לא מתחילה ישר מתחת לחזה כמו כל בן אדם שראיתי, אלה מתחילה הרבה מתחת, אני היחידי שראיתי עם דבר כזה.
זה דבר נורמלי? יש משהו שאפשר לעשות בכדי לשפר?

מקווה שהסברתי ברור, תודה רבה.
תעלה תמונה כדי שנבין כי זה נשמע מוזר ביותר.
אתה עושה תרגילים מורכבים? הם עובדים גם על הבטן מצויין.
אתה עובד עם התנגדות בתרגילי הבטן? כלומר עם משקל עליך?

• פותח/ת השרשור

תודה רבה, אשתדל להעלות תמונה.
עושה כל תרגיל מורכב שאתה יכול לחשוב עליו וגם עם התנגדות בתרגילי הבטן אני חושב שהמרווח המוזר הזה בין החזה לבטן הוא הבעיה העיקרית.

מצאתי תמונה מלפני שהתחלתי (שחיף מת) עליתי מאז 25 קילו אבל היא תעזור בכל זאת להבין את הבעיה.

http://prntscr.com/65dg1t

אתה רואה מאיפה מתחילה הבטן?? זה ממש מוזר ואני לא יודע מה זה הדבר הזה.

האמת שלא.. לא רואה משהו חריג.
רואה את הצלעות ורואה את שרירי הבטן (המעט שיש באמצע)
תנסה לסמן עם צייר איפה נראה לך מה שלא בסדר

תודה רבה, אשתדל להעלות תמונה.
עושה כל תרגיל מורכב שאתה יכול לחשוב עליו וגם עם התנגדות בתרגילי הבטן אני חושב שהמרווח המוזר הזה בין החזה לבטן הוא הבעיה העיקרית.

מצאתי תמונה מלפני שהתחלתי (שחיף מת) עליתי מאז 25 קילו אבל היא תעזור בכל זאת להבין את הבעיה.

http://prntscr.com/65dg1t

אתה רואה מאיפה מתחילה הבטן?? זה ממש מוזר ואני לא יודע מה זה הדבר הזה.

הכל בסדר אתך,
אין לך ריבועים בולטים כי אין לך מסת שריר כללית/ אחוז שומן נמוך .
הבעיה היחידה אתך היא בעיה שהרבה חברה בגיל ההתבגרות ואפילו מבוגרים יותר חווים וזה לחפש מה לא בסדר אצלך אז תוציא לך את זה מהראש ותמשיך להתאמן !

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכם!!

tratar ויהושע ראיתם את התמונה שצורפה? אני יודע שאולי אני סתם מתעסק בזה יותר מדיך אבל הייתי שמח להבהרה לפחות מה זה האזור הזה ולכן סימנתי בתמונה חדשה עכשיו.

מהקו השחור הבטן מתחילה ובין החזה לבטן יש מרווח כזה, מזה זה לעזאזל?! אני היחידי שראיתי עם דבר כזה נוצר מצב שאני עם גופיה אני מרגיש מצוין והמחמאות לא מפסיקות ולבוא ואז יש פחד להוריד חולצה.

http://prntscr.com/65fsuv

frontchestmuscles.jpg

הכל בסדר פשוט הבטן שלך לא מפותחת. אם אתה ממש מתקשה להאמין למה שאומרים לך אז לך תעשה צילום כי אף אחד לא יבוא לך כאן פתאום עם תשובה מהשמיים

• פותח/ת השרשור
frontchestmuscles.jpg

הכל בסדר פשוט הבטן שלך לא מפותחת. אם אתה ממש מתקשה להאמין למה שאומרים לך אז לך תעשה צילום כי אף אחד לא יבוא לך כאן פתאום עם תשובה מהשמיים

איזה צילום כבר אפשר לעשות במקרה כזה?

ברור שאני רוצה להאמין אבל אני רוצה לראות שהבנתי נכון, אתה אומר שעם הזמן עם עבודה טובה על הבטן הקוביות איכשהו יגדלו וזה יסתדר??

רופא משפחה-מסביר לו את הבעיה-הפניה לצילום (למרות שלדעתי הוא יגיד לך שהכל בסדר ואין צורך)
כן אני חושב שעם הזמן וכמובן אימונים ותזונה נכונה הבטן תהיה בסדר גמור

• פותח/ת השרשור
רופא משפחה-מסביר לו את הבעיה-הפניה לצילום (למרות שלדעתי הוא יגיד לך שהכל בסדר ואין צורך)
כן אני חושב שעם הזמן וכמובן אימונים ותזונה נכונה הבטן תהיה בסדר גמור

אני מאוד מעריך את העזרה שלך מקווה שאני לא חופר, גודל הקוביות הוא גנטי ולפי מה שאתה אומר האופציה היחידה שאני רואה זה שהקוביות יגדלו פתאום אז איך זה הגיוני??

מה גם כמו שאמרתי אני מתאמן שנה וחצי והבטן יותר אסתטית אבל המרווח נשאר כמו שהוא.

אתה ממש לא חופר נשמה זה בסדר
אתה צודק בטן זה הרבה מאוד גנטיקה .
אבל הקוביות לא יגדלו פתאום. זה המון עניין של תזונה ואחוז שומן וגם של אימונים.
אתה עובד לפי תפריט מסודר? (אם אתה לא רוצה לכתוב הכל אז לפחות באיזה יחסים אתה אוכל וכמה נכנס יוצא)
מה התוכנית אימונים שלך? (אם אתה לא רוצה לכתוב הכל אז רק איך אתה עובד כשזה מגיע לבטן)

• פותח/ת השרשור
אתה ממש לא חופר נשמה זה בסדר
אתה צודק בטן זה הרבה מאוד גנטיקה .
אבל הקוביות לא יגדלו פתאום. זה המון עניין של תזונה ואחוז שומן וגם של אימונים.
אתה עובד לפי תפריט מסודר? (אם אתה לא רוצה לכתוב הכל אז לפחות באיזה יחסים אתה אוכל וכמה נכנס יוצא)
מה התוכנית אימונים שלך? (אם אתה לא רוצה לכתוב הכל אז רק איך אתה עובד כשזה מגיע לבטן)

תודה, מעריך את זה מאוד.

אני משתדל לעבוד לפי תפריט מסודר עם 150 גרם חלבון 100 שומן ובערך 400 גרם פחמימה

אני בABC חמש פעמים בשבוע עושה סקוואט דדליפט פרס ומשתדל כל תרגיל מורכב.

בבטן אני עובד עם cable row התרגיל עם החבל וה"כריעה".
כפיפות בטן עד האמצע עם משקל.
מעביר משקל מצד לצד בשביל הצדדים של הבטן.
ולפעמים עובד גם עם משקל גוף.

אתה רשמת שהקוביות לא יגדלו פתאום, רשמת את זה כאילו יש דרך לגרום לזה, גם עם תזונה נכונה זה נשמע לי מאוד מוזר.

וזוכר את התמונה ששלחת? זה לא הבהיר לי בדיוק מה זה המרווח הזה שאני היחידי שראיתי אצלו דבר כזה, ועוד משהו קטן על איזה חלק של הבטן אתה מציע לי לשים יותר דגש בשביל לשפר את הבעיה.

תודה רבה !!

• פותח/ת השרשור
מה שאני רואה זה דבר כזה:
1.מסה נמוכה בבטן
2.חוסר הבדלה בין בטן לצלעות

שני הדברים ביחד מכניסים אותך ללחץ המתבקש

תודה רבה אני לאט לאט מבין את מה שאתה אומר, מה שאני לא מבין זה למה אחרי שנה וחצי של אימוני בטן עם משקל זה לא משתפר!!

או במילים אחרות מה אתה מציע לי בשביל לשנות את זה?

כפי שאמרו לך יש לך מסה נמוכה בבטן.
תמשיך במסה,תעלה במשקל גוף ולאחר זמן מה תחטב(במשקל הגיוני) ותראה שהכל הסתדר.

תודה רבה אני לאט לאט מבין את מה שאתה אומר, מה שאני לא מבין זה למה אחרי שנה וחצי של אימוני בטן עם משקל זה לא משתפר!!

או במילים אחרות מה אתה מציע לי בשביל לשנות את זה?
אני עם אותה בעיה כמוך.. לא צומח לי כלום שם

בטן זה לא ממש שריר שאפשר לפתח מבחינת מסה אולי קצת זה המון גנטיקה ואחוז שומן נמוך

יש כאלה שהקוביות לא בולטות להם אין מה לעשות עם זה כל כך חוץ מלרדת לאחוז שומן נמוך מאוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית