הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בברך ימין לאחר אימון

לירן

משתמש קבוע
1,149
480
נק' מוניטין:
3,933
1,149
480
Iron Core
היי

אתמול אחרי האימון(לא מיד אחרי, כשעתיים לאחר תום האימון) התחיל לי כאב בברך של רגל ימין
כמעט ולא מורגש ב"אייר סקוואט" אבל כן יותר מבשגרה ומברך שמאל
בישיבה ועמידה לא כואב
התנועות שהכי מורגש בהן זה פשוט הליכה וכיפוף של הרגל
הכאב הוא בחלק הפנימי של הברך פחות או יותר באמצע(שקרוב לרגל שמאל ב"שקע" שיש בברך) מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי
אם לא בערב אני אעלה תמונה של האזור ואיפה כואב

מתאמן כשלוש שנים ומבצע סקוואט מלא באופן קבוע
אתמול לא היה משקל חדש או משקל שקרוב לשיא

לא יודע אם רלוונטי אבל לאחרונה ה4 ראשי של רגל ימין הרגיש יותר תפוס באופן כללי, לא ייחסתי חשיבות כי זה סה"כ שריר תפוס

אשמח לדעתכם עד שיהיה תור לרופא
אני בצבא ככה שתור לאורתופד ייקח זמן להשיג

תודה מראש

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם אפשר להסיק מזה עוד משהו: הגעתי הביתה מרחתי קצת רדיאן B על האזור ואחרי בערך חצי שעה השתפר ממש
עכשיו בתנועות שבאופן יחסי הכי כאב כמעט ולא מורגש בכלל
אני אעדכן איך יהיה מחר

אחד השרירים תפוסים וזה גורם לעומס על האיזור שכואב לך ובטח גרם שם לדלקתיות, מה שקורה רדיאן B מקל לך על הכאב בגלל החום שהוא יוצר והזרימת דם לאיזור...
ממליץ לך למרוח רדיאן B כשאתה הולך לאימון על האיזור, ותעשה מתיחות ותנועות שיזרימו יותר דם למקום אפילו רק תנועה בלי המשקל או משקל זעום...
מה גם שהייתי בודק את הטכניקה של הסקוואט ורואה אם אחרי השיפור בטכניקה והורדת המשקל האם הכאב נעלם? או לא חוזר? אם זהו המקרה אז יש בעיה בטניקה ואתה צריך לבדוק את כל האימון שלך.

• פותח/ת השרשור
תודה
היום הכאב כבר פחות או יותר לא קיים
בכל מקרה היום יש לי אימון התאוששות ובחמישי עצימות אז אחרי חמישי אני אדע יותר טוב מה המצב

• פותח/ת השרשור
עדכון אחרי אימון עצים של היום:
סקוואט ל-5 חזרות עם 5 ק"ג פחות מה-5RM, כמה שעות אחרי - אין אף כאבים
ראשון לצורך השוואה היה נפח 5x5 עם 80% מה-5RM

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית