הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בקשר לטקסס

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
בJM כל שבוע רביעי עושים דילואוד.
בדומה ל 531 המקורית.
כיצד מתבצע הדילואוד, התבנית נשארת בעינה ורק המשקלים יורדים, או שהתבנית עצמה משתנה?
לצורך הדוגמה, נניח לאחר שלושה שבועות בטקסס, הנפח עומד על 100x5x5. והעצימות על 115x5.
כיצד תבצע אימונים בשבוע הרביעי?

בדומה ל 531 המקורית.
כיצד מתבצע הדילואוד, התבנית נשארת בעינה ורק המשקלים יורדים, או שהתבנית עצמה משתנה?
לצורך הדוגמה, נניח לאחר שלושה שבועות בטקסס, הנפח עומד על 100x5x5. והעצימות על 115x5.
אני פשוט הייתי בא למכון כדי "לשחק" מדי 3 שבועות. סקוואט קל 60% תרגילים כלשהם שלא הייתי עושה ברגיל רק כדי לנוח ולהזרים דם.

בדומה ל 531 המקורית.

לא מבין את ההתעקשות שלך על "שבוע דילואווד"!?

זו תכנית עם התקדמות שבועית ולא חדשית (כמו ה-5/3/1) וכפי שאמרתי לך עוד בתחילת השרשור - הדילואווד מובנה בתכנית כל יום שלישי. יש לך יום של דילואווד.
כל עוד אתה מתקדם בתכנית, אין צורך לדחוף דילואווד סתם כי זה נשמע מקצועי ובא לך.

אתה ממשיך עם התכנית - עד שאתה נתקע. כלומר, עד שאתה כבר לא מצליח לעשות חמישיה ביום עצימות והחמישיה הופכת לרבעיה, שלישייה ועד לסינגל. כאשר כבר תפסיק להתקדם בסינגלים, זה יהיה הזמן לדילואווד ואף החלפה לתכנית מתקדמת יותר.

@coldfire @MikeRozner

וודאי. הכוונה היתה לכל האימונים שבוצעו באותו שבוע.
.תודה.
כמובן שחשוב לציין שהאימון השני נבJM הוא לא אימון מנוחה בשום צורה, הוא אימון מהירות ולכן בגלל זה כנראה יש את שבוע הדילואוד.

לא הבנתי איך זה קשור לשאלה שלי
אני שאלתי כאשר התבנית מותאמת לדדליפט, איך הסקאווט יבוצע.

אני מניח שפשוט מחליפים את המילה סקוואט בדדליפט ואת המילה דדליפט בסקוואט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית