עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מתכוון לריסט, אבל אני מניח שהתשובה תהיה זהה. תודה.כל עוד מתקדמים לא עושים דילואוד.
אני לא מתכוון לריסט, אבל אני מניח שהתשובה תהיה זהה. תודה.
תלוי בוואריאציה וכמה קרוב אתה למיצוי התוכנית.בJM כל שבוע רביעי עושים דילואוד.
למה הכוונה ?כמה קרוב אתה למיצוי התוכנית.
בדומה ל 531 המקורית.בJM כל שבוע רביעי עושים דילואוד.
אני פשוט הייתי בא למכון כדי "לשחק" מדי 3 שבועות. סקוואט קל 60% תרגילים כלשהם שלא הייתי עושה ברגיל רק כדי לנוח ולהזרים דם.בדומה ל 531 המקורית.
כיצד מתבצע הדילואוד, התבנית נשארת בעינה ורק המשקלים יורדים, או שהתבנית עצמה משתנה?
לצורך הדוגמה, נניח לאחר שלושה שבועות בטקסס, הנפח עומד על 100x5x5. והעצימות על 115x5.
כיצד תבצע אימונים בשבוע הרביעי?
לאורך כל השבוע?אני פשוט הייתי בא למכון כדי "לשחק" מדי 3 שבועות. סקוואט קל 60% תרגילים כלשהם שלא הייתי עושה ברגיל רק כדי לנוח ולהזרים דם.
3 פעמיםלאורך כל השבוע?
וודאי. הכוונה היתה לכל האימונים שבוצעו באותו שבוע.3 פעמים
הכוונה היא שאם רק התחלת את התוכנית או שאתה באמצע שלה אין ממש סיבה לעשות את זה.למה הכוונה ?
בדומה ל 531 המקורית.
כיצד מתבצע הדילואוד, התבנית נשארת בעינה ורק המשקלים יורדים, או שהתבנית עצמה משתנה?
לצורך הדוגמה, נניח לאחר שלושה שבועות בטקסס, הנפח עומד על 100x5x5. והעצימות על 115x5.
כיצד תבצע אימונים בשבוע הרביעי?
כשעושים את הטקסס לדדליפט (נפח דדליפט 5X5), איך הסקאווט מתבצע בתכנית?
@Doron Milner
צוטט מאשכול אחר 😃התוכנית שלי מבוססת טקסס מאת אליהו -
בראשון בוקס סקוואט לנפח, ובחמישי חמישייה סקוואט, חמישייה דד ולאחר מכן בקאוף 5*5 דד.
כמובן שחשוב לציין שהאימון השני נבJM הוא לא אימון מנוחה בשום צורה, הוא אימון מהירות ולכן בגלל זה כנראה יש את שבוע הדילואוד.וודאי. הכוונה היתה לכל האימונים שבוצעו באותו שבוע.
.תודה.
צוטט מאשכול אחר 😃
לא הבנתי איך זה קשור לשאלה שלי
אני שאלתי כאשר התבנית מותאמת לדדליפט, איך הסקאווט יבוצע.