הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית מותאמת בתקופת הצבא

BarBibas

משתמש קבוע
1,573
1,247
נק' מוניטין:
5,883
1,573
1,247
טוב אני ברביעי בעזרת השם מסיים את הדבר המעפן הזה שנקרא טירונות 02 , ואני מת להתאמן , אני כנראה יוצא לקורס של 3 חודשים בבסיס הטכני בחיפה , ויש גישה למכון כושר , יציאות חמשושים ככה שאוכל להתאמן בסופי שבוע במכון הרגיל שלי
אני צריך עזרה בלבנות תוכנית כוח , שמטרתה תהיה בעיקר לחזור למשקלי העבודה הרגילים שלי ואם אפשר גם להעלות
לכל העוזרים , קחו בחשבון את התזונה שלא תמיד וואו ואת השינה בצבא שזה בדרך כלל 6-7 שעות בלילה...
אז ככה , ירדתי בטירונות בסביבות ה5 קילו , ניסיתי כמה שיותר לשמור על חלבון אבל לא מאמין שהצלחתי לעבור את ה120 גרם
הרבה מסת שריר נאבדה לדעתי , אבל גם הכרס ירדה יפה , ואני בטוח שגם הכוח ירד איתה
התכנון שלי הוא להתאמן בראשון ושלישי במכון בבסיס וחמישי במכון הרגיל
אין סקוואט בבסיס , וגם דדליפט כנראה לא יהיה כי אין פלטות של 20 , מה שכן אופציה זה דפיסיט דדליפט , אני רוצה בעיקר לחזק את הלחיצות ולהעלות את המסת שריר ואת הכוח שאבדו , כשאחזור הביתה יש לי מכון שמאפשר הכל כמובן , בבסיס יש דאמבלים מכונות , איזה 2-3 מוטות וקצת פלטות , פרס לא הכי נוח אבל אפשרי שמה , בנצ ודדליפט יש
אני רוצה לעבוד ללא חגורה לכל אורך התקופה הזו
אשמח לרעיונות מפורטים לתוכניות לזמן הזה בתנאים האלו ועם פירוט גם על אופן ההתקדמות

בצבא תעבוד במתכונת דומה ל-power to the people עם דדליפט בתור התרגיל המרכזי + הלחיצות + עבודת לאטס ובייספס (מתח, כפיפות מרפקים וכו'). כשאתה חוזר הביתה בסופ"ש, תעשה אימון סקוואטים.

• פותח/ת השרשור
ת
בצבא תעבוד במתכונת דומה ל-power to the people עם דדליפט בתור התרגיל המרכזי + הלחיצות + עבודת לאטס ובייספס (מתח, כפיפות מרפקים וכו'). כשאתה חוזר הביתה בסופ"ש, תעשה אימון סקוואטים.
תוכל לפרט קצת יותר על התוכנית?
הדליפט בבסיס יהיה דפיסט וכנראה גם שלא ממש כבד ככה שאצטרך בלית ברירה לעבוד בנפח כדי שיתן משהו ... עוד לא סגור על כמה משקל יש בבסיס אבל לא נראה לי שאוכל להעמיס יותר מ150 על המוט
אשמח אם תפרט גם על האימון סקוואטים , בקיצור שיהיה יותר מםורט כי אני רוצה לבנות תבנית לתוכנית

https://www.kilogram.co.il/4608/power-people-תוכנית-להעלאת-הכוח-המירבי/

פאבל מדבר על 5 אימונים בשבוע, אבל לא צריך להיסחף בתנאים של צבא. פעמיים-שלוש יספיקו.
לגבי אימון סקוואטים, הייתי ממליץ לעשות שלישייה/חמישייה כבדה ואח"כ לעשות 3-4 באק אוף סטים של חמישיות כדי להשלים נפח, או לעשות שבוע נפח-שבוע עצימות.

אוי אני זוכר המכון כושר בטכני... לפני 11 שנים הוא היה נכה.
מקווה שהפכו אותו לנורמלי.

בהצלחה ✌️

בהצלחה אם
אני במקומך הייתי "מוותר" על הרצון להתחזק ופשוט מתאמן רגיל מתי שיוצא ,יחסוך לך הרבה כאב ראש תאמין לי
אבל בסדיר לקוות או לחתור ליציאות טובות ואז כבר תתאמן כמו שצריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית