הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גמילה מקפאין

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
אחרי המחלה האחרונה שבה לא שתיתי קפה וסבלתי מיומיים של פיצוצים בראש בגלל המחסור בקפאין,
הגוף קצת יותר נקי.. אבל למרות זאת אם אני לא שותה את הכוס קפה (לא בוץ, מספיק נמס) מתחילים כאבי ראש קטנים..

יש דרך להיגמל מזה מבלי לסבול כל כך?
או שאין טעם לסבל הנוראי הזה ופשוט לצרוך את כוס הקפה הזאת בכל בוקר?

עברתי לא מזמן את אותו תהליך.
ההתחלה קשה אחי אבל אחרי שבוע אתה שוכח כמה אתה צריך את הקפה הזה.
הכאבי ראש והעייפות נעלמים ואתה מרגיש יותר נמרץ באופן כללי במהלך היום. חוץ מזה אחרי ההפסקה הזאת אתה תדע להעריך הרבה יותר כל כוס קפה שתישתה

• פותח/ת השרשור
עברתי לא מזמן את אותו תהליך.
ההתחלה קשה אחי אבל אחרי שבוע אתה שוכח כמה אתה צריך את הקפה הזה.
הכאבי ראש והעייפות נעלמים ואתה מרגיש יותר נמרץ באופן כללי במהלך היום. חוץ מזה אחרי ההפסקה הזאת אתה תדע להעריך הרבה יותר כל כוס קפה שתישתה
צודק.
בינתיים אני על כוס נמס אחד ביום, ואני חושב באמת לעשות את הגמילה הסופית.
במיוחד עכשיו שאין לי צורך בכל כך הרבה קפאין (מסה).

אח"כ אני מגיע לחיטוב ובקושי מרגיש את האפקט..

בדיוק אותה סיבה שעשיתי את ההפסקה הזאת. ממליץ בחום לכל אחד במיוחד למי שהיה שותה כמוני 7 8 כוסות קפה ביום + כדורי קפאין שלא היו מורגשים בכלל.
בחיטוב זה משהו אחר לגמרי.. הגוף שלך תמיד מותש והקפה יכול להציל אותך

• פותח/ת השרשור
בדיוק אותה סיבה שעשיתי את ההפסקה הזאת. ממליץ בחום לכל אחד במיוחד למי שהיה שותה כמוני 7 8 כוסות קפה ביום + כדורי קפאין שלא היו מורגשים בכלל.
בחיטוב זה משהו אחר לגמרי.. הגוף שלך תמיד מותש והקפה יכול להציל אותך
לא הגעתי למצב של 7-8 כוסות חח
2-3 כוסות.
לרוב 2.
אבל שחור (בוץ)

חחחח כן הייתי מגזים בעבודה 5 שחור לפחות ו 2 נס הבעיה שכל כוס קפה שלי זה 4 5 כפיות קפה. קיצר אני לא דוגמא אני קיצוני ממש.
אני זוכר שפעם המלצת לי על תוסף שישפר את ההשפעה של הקפאין אני מתכנן לנסות אותו

• פותח/ת השרשור
חחחח כן הייתי מגזים בעבודה 5 שחור לפחות ו 2 נס הבעיה שכל כוס קפה שלי זה 4 5 כפיות קפה. קיצר אני לא דוגמא אני קיצוני ממש.
אני זוכר שפעם המלצת לי על תוסף שישפר את ההשפעה של הקפאין אני מתכנן לנסות אותו
L-Tyrosin 😃

פשוט תפסיק למרות שקשה.
זה יעבור מהר לדעתי, אתה לא היית שותה הרבה.
לדעתי שווה לשמור את הקפה לפני אימון.

• פותח/ת השרשור
פשוט תפסיק למרות שקשה.
זה יעבור מהר לדעתי, אתה לא היית שותה הרבה.
לדעתי שווה לשמור את הקפה לפני אימון.
אני מתאמן בערבים, הגעתי למסקנה שזה מפריע לי יותר מידיי להירדם כמו שצריך אח"כ.

אז האמתי שאני רוצה להתנקות כי זה לא הכרחי לי כרגע בכללי, אבל מאידך אני כן נהנה לשתות קפה שחור בסופ"ש.
זה יכול להרוס את תהליך ההתנקות?

קפאין מתנקה מהגוף תוך 3-4 ימים, אין סיבה להיגמל לגמרי. מי שרוצה לשחק עם ההשפעה של זה עושה סייקלים כאלה, בתוך השבוע.

• פותח/ת השרשור
קפאין מתנקה מהגוף תוך 3-4 ימים, אין סיבה להיגמל לגמרי. מי שרוצה לשחק עם ההשפעה של זה עושה סייקלים כאלה, בתוך השבוע.
אז זהו שאני מרגיש נקי יותר אבל אם אני לא שותה בטווח של 24 שעות קפה, מספיק אפילו קצת.. מתחילים כאבי ראש קטנים.
לא ברמה שהיה לי לפני זה.

זאת רמה שאני יכול לתחזק ולשמור עליה על מנת שאם וכשאקח כדורי קפאין אקבל את מירב ההשפעה?

מירב ההשפעה תגיע אם תשמור על 4 ימים נקיים.
לא שזה שווה את זה, אתה לא מתכונן לתחרויות או משהו, אבל הנקודה שלי הפוכה: אין טעם להפסיק עכשיו לגמרי כי אתה רוצה לשמור את האפקט לחיטוב - האפקט יגיע גם אם תפסיק רק 4 ימים לפני החיטוב (ויתפוגג לאיטו מיד כשתחזור לקפאין).

• פותח/ת השרשור
מירב ההשפעה תגיע אם תשמור על 4 ימים נקיים.
לא שזה שווה את זה, אתה לא מתכונן לתחרויות או משהו, אבל הנקודה שלי הפוכה: אין טעם להפסיק עכשיו לגמרי כי אתה רוצה לשמור את האפקט לחיטוב - האפקט יגיע גם אם תפסיק רק 4 ימים לפני החיטוב (ויתפוגג לאיטו מיד כשתחזור לקפאין).
אש על הגולש.

היתרונות הארגוגניות של קפאין הולכות ודועכות אצל abusers.
במילים אחרות, אני בעד גמילה מדי פעם.

with that in mind, אני לא מסוגל להגמל. caffeine made me her bitch.

• פותח/ת השרשור
caffeine made me her bitch
coffee_you_can_sleep_when_youre_dead_poster-p2280058462090521097p1k_325.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית