הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפסקה מקפאין - כאבי ראש

• פותח/ת השרשור yeezy
  • פורסם בתאריך

yeezy

משתמש פעיל
864
216
נק' מוניטין:
363
864
216
לאחר שניסיתי כדורי קפאין של פרולאב וראיתי שהם כמעט ולא משפיעים עליי, החלטתי לקחת הפסקה מצריכת קפאין.
אני ביום-יום לא שותה קפה לסוגיו, אבל מאז שאני זוכר את עצמי אני שותה כמויות די גדולות של קולה (זירו לצורך העניין) אז כנראה שהגוף שלי כבר התרגל לקפאין.

מאז שהפסקתי עם הקפאין אני חווה כאבי ראש די חזקים שבאים והולכים במהלך היום, האם עוד מישהו חווה את זה כאשר עשה הפסקה מקפאין?

בנוסף, מהו פרק הזמן האידאלי להתנקות מקפאין? שבועיים? חודש?

תודה!

אצלי הנסיגה היא בערך יומיים שלושה.. אחכ זהו.
אחרי שבועיים קפאין משפיע שוב מחדש .
אבל זה לא שווה את הכאבי ראש 😃

הרופא אמר לאבא שלי לקחת כדור בשם ארקוקסיה .כי יש לו כאבי ראש בצום בגלל הקפאין אז לפני הצום הוא לוקח כדור זה עזר לו פלאים.

• פותח/ת השרשור
אצלי הנסיגה היא בערך יומיים שלושה.. אחכ זהו.
אחרי שבועיים קפאין משפיע שוב מחדש .
אבל זה לא שווה את הכאבי ראש 😃
בדיוק כמו שהיה לי, 3-4 ימים של כאבי ראש וחולשה שפתאום נופלת משום מקום ועבר.
השאלה היא לכמה זמן משפיע הקפאין שוב אחרי שחוזרים? כי אם זה נגיד לחודש, לא יודע עד כמה זה שווה, חודש קפאין-שבועיים בלי עם כאבי ראש וחוזר חלילה.
אם יותר אז אולי כן.

כי אם זה נגיד לחודש, לא יודע עד כמה זה שווה, חודש קפאין-שבועיים בלי עם כאבי ראש וחוזר חלילה.
אם יותר אז אולי כן.
לא זוכר לכמה זמן, לא להרבה זמן לדעתי. לא יותר מחודש. הגוף פיתח סבילות לקפאין כמו שהוא מפתח לחומרים אחרים כגון ריטלין. (לא באותה רמה אבל הבנת את הרעיון)

צעירים. אפשר לרדת מקפאין בלי שום כאבי ראש. מורידים מינון עד אפס בהדרגה, במשך יומיים שלושה, וזהו.

• פותח/ת השרשור
לא זוכר לכמה זמן, לא להרבה זמן לדעתי. לא יותר מחודש. הגוף פיתח סבילות לקפאין כמו שהוא מפתח לחומרים אחרים כגון ריטלין. (לא באותה רמה אבל הבנת את הרעיון)
חודש ON בשביל שבועיים OFF עם כאבי ראש? החלטה קשה חחחח 🤒

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית