הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע IFBB Pro מספר הכל

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך

Stark

משתמש משקיע
2,588
1,701
נק' מוניטין:
3,412
2,588
1,701
כתבה שפרסמה באתר T nation מדברת על באדיבילדר מהארגון של IFBB שהחליט להישאר בעילום שם ולספר את החוויות שלו משימוש בסטרואידים.

לא רק זה, יש לו משתמש בפורום שלהם והוא עונה לגולשים.

http://www.t-nation.com/steroids/steroids-what-pro-bodybuilders-are-really-using

ולפורום שם:

http://tnation.t-nation.com/free_on...erformance_bodybuilding_gear/shadow_pro_qa_30

מה דעתכם?

פאראבולן של באלקאן זה רפואי.
אני יודע שאתה מאוד רוצה להגיד שלא אבל באלקאן זו חברה שהמוצרים שלה רפואים.
אני כבר הוכחתי בעבר בויכוחים הקודמים.
במידה והוויכוח ממש חייב להימשך אז הגיע תורך להראות שבאלקאן לא חברה רפואית.
אולי המסמכים והרשיונות מזוייפים אני לא יודע... אבל תוכיח.

ומי שרוצה טרן..... צריך לשלם. זה לא טסט
אין לי מה להתווכח איתך אני יודע שהם לא ואם אתה חושב ואריאל שעושה לך לייק אז תהיו בריאים תהיו בהכחשה , מה שהראת זה סתם בן אדם ש״הוכיח״ תעודות מזויפות ותו לא זה לא שהם רשומים ב fda וכבר דיברנו על זה . פרבולן טרן בולדנון לא מטופלים בבני אדם . לא יודע מה נסגר עם כולכם חח

תיכף תגיד לי גם שנובה זה רפואי

אז ככה @LiorKim אני אתן הסבר קצת שיקל על ההבנה, מאחר וחקרתי קצת מעבר באופן אישי. אני אוהב לדעת בדיוק מה אני מכניס לגוף.
בלינק הבא נמצא האתר הרשמי והחוקי של באלקן. שם תמצא מספר תעודות:

http://www.balkanpharmaceuticals.com/en/certify

לי התעודות נראות אמיתיות. וגם האתר נראה אמיתי לגמרי. סיום של COM בדרך כלל דורש ורפיקציה.
איזה תעודות הם מציגים פה :
1. רשיון ייצור כמפעל תרופות - מטרת הרשיון הזה היא מאוד פשוטה - לאפשר למפעל תרופות לייצר תרופות. בכדי לקנות מכונות לקו ייצור של תרופות אתה חייב רשיון לייצור תרופות. אחרת לא ימכרו לך.
סיבה נוספת - רכישה של חומרי גלם מהמפעלים שמוכרים חומר גלם לחברות הפארמה בעולם - סין והודו. בלי רשיון לייצור תרופות לא ימכרו לך. נקודה.
החומר גלם שקונים ייצרני האנדרגראונד מסין הוא אנדרגראונד סיני. לא ברמה של פארמה. חלקם טובים אבל לא פארמה. היחידים בעולם שלא קונים מסין חומר גלם הם אורגנון - הם מייצרים לעצמם חומר גלם.

2. תעודה שניה -רשיון לממכר תרופות. הרשיון הזה מאפשר לייצרן לא רק לייצר (כן זה אפשרי לקבל אישור להיות מפעל תרופות בלי שיהיה לך מותר למכור) אלא גם למכור. בגלל זה באלקאן נמצא בבתי מרקחת באירופה ובגלל זה לא תמצא בקו ייצור שלהם מוצרים וטרינרים כמו בולדנון וטרן.

3. תעודה לתנאי ייצור נאותים - GMP : נצטט שתבין :
תנאי ייצור נאותים, Good Manufacturing Practice, או GMP הם חלק ממערכת איכות המבקרת את מערך הייצור והבדיקה של התעשייה הפרמצבטית, המזון והמכשור הרפואי. GMPs הם הקווים המנחים את שלבי הייצור והבדיקה המשפיעים על איכותו של המוצר הסופי. ארצות רבות, חוקקו והתקינו נהלי GMP משלהן, אך המאפיינים הבסיסיים נשארו זהים בין המדינות ומטרתם היא להבטיח את איכותו של המוצר הרפואי על מנת לשמור על בריאותו של הצרכן הסופי.

וורמודזה : בלינק הבא תראה את אותם תעודות רק שהרישיונות פה הם לממכר תרופות וטרינריות :

http://vermodje.com/certificates.php

עכשיו איפה כל התעודות של ענף האנדרגראונד ? תנאי ייצור ? רשיונות (אפילו מזוייפים, אני אקח ) ?

* ונחזור לשלב ההוכחה - אם התעודות מזוייפות אז תוכיח ותראה איך צריכה להראות תעודה אמיתית.

@ARIELXXX

אז ככה @LiorKim אני אתן הסבר קצת שיקל על ההבנה, מאחר וחקרתי קצת מעבר באופן אישי. אני אוהב לדעת בדיוק מה אני מכניס לגוף.
בלינק הבא נמצא האתר הרשמי והחוקי של באלקן. שם תמצא מספר תעודות:

http://www.balkanpharmaceuticals.com/en/certify

לי התעודות נראות אמיתיות. וגם האתר נראה אמיתי לגמרי. סיום של COM בדרך כלל דורש ורפיקציה.
איזה תעודות הם מציגים פה :
1. רשיון ייצור כמפעל תרופות - מטרת הרשיון הזה היא מאוד פשוטה - לאפשר למפעל תרופות לייצר תרופות. בכדי לקנות מכונות לקו ייצור של תרופות אתה חייב רשיון לייצור תרופות. אחרת לא ימכרו לך.
סיבה נוספת - רכישה של חומרי גלם מהמפעלים שמוכרים חומר גלם לחברות הפארמה בעולם - סין והודו. בלי רשיון לייצור תרופות לא ימכרו לך. נקודה.
החומר גלם שקונים ייצרני האנדרגראונד מסין הוא אנדרגראונד סיני. לא ברמה של פארמה. חלקם טובים אבל לא פארמה. היחידים בעולם שלא קונים מסין חומר גלם הם אורגנון - הם מייצרים לעצמם חומר גלם.

2. תעודה שניה -רשיון לממכר תרופות. הרשיון הזה מאפשר לייצרן לא רק לייצר (כן זה אפשרי לקבל אישור להיות מפעל תרופות בלי שיהיה לך מותר למכור) אלא גם למכור. בגלל זה באלקאן נמצא בבתי מרקחת באירופה ובגלל זה לא תמצא בקו ייצור שלהם מוצרים וטרינרים כמו בולדנון וטרן.

3. תעודה לתנאי ייצור נאותים - GMP : נצטט שתבין :
תנאי ייצור נאותים, Good Manufacturing Practice, או GMP הם חלק ממערכת איכות המבקרת את מערך הייצור והבדיקה של התעשייה הפרמצבטית, המזון והמכשור הרפואי. GMPs הם הקווים המנחים את שלבי הייצור והבדיקה המשפיעים על איכותו של המוצר הסופי. ארצות רבות, חוקקו והתקינו נהלי GMP משלהן, אך המאפיינים הבסיסיים נשארו זהים בין המדינות ומטרתם היא להבטיח את איכותו של המוצר הרפואי על מנת לשמור על בריאותו של הצרכן הסופי.

וורמודזה : בלינק הבא תראה את אותם תעודות רק שהרישיונות פה הם לממכר תרופות וטרינריות :

http://vermodje.com/certificates.php

עכשיו איפה כל התעודות של ענף האנדרגראונד ? תנאי ייצור ? רשיונות (אפילו מזוייפים, אני אקח ) ?

* ונחזור לשלב ההוכחה - אם התעודות מזוייפות אז תוכיח ותראה איך צריכה להראות תעודה אמיתית.

@ARIELXXX
אבל עוד פעם שמעון , אין דבר כזה טרן ובולדנון פארמה למה אתה מתעקש שיאוו , אני לא מבין אותך בחיי . כשמדברים על פארמה זה אורגנון ובאייר שרינג ולא וורמודגה או בלקן או כל חברה שמצהירה שהיא פארמה ומייצרת טרן או בולדנון , גם אלפא פארמה לא נחשבת לרפואי , אם כבר אז הם מתקרבים לתקן רפואי עם ציוד ועיקור אבל פארמה הם לא !
אתה יודע מי הייצרן של בלקן ? זה אלין . עכשיו אתה יודע מי הוא ומה החברה שלו הייתה בעבר ? סיינטרופ והוא היה עם עוד שותף מתי שהם התפרקו הוא פתח חברה בשם בלקן . אתה יודע שהוא שיחד הרבה אנשים כדי לקבל רשיון שהוא כביכול פארמה אבל מה שהם מתכוונים שהרשיון הזה הוא ציוד וכתנאים של פארמציוטיקלס זה הכל . אני יראה לך ויוכיח לך שהם לא פארמה

אבל עוד פעם שמעון , אין דבר כזה טרן ובולדנון פארמה למה אתה מתעקש שיאוו , אני לא מבין אותך בחיי . כשמדברים על פארמה זה אורגנון ובאייר שרינג ולא וורמודגה או בלקן או כל חברה שמצהירה שהיא פארמה ומייצרת טרן או בולדנון , גם אלפא פארמה לא נחשבת לרפואי , אם כבר אז הם מתקרבים לתקן רפואי עם ציוד ועיקור אבל פארמה הם לא !
אתה יודע מי הייצרן של בלקן ? זה אלין . עכשיו אתה יודע מי הוא ומה החברה שלו הייתה בעבר ? סיינטרופ והוא היה עם עוד שותף מתי שהם התפרקו הוא פתח חברה בשם בלקן . אתה יודע שהוא שיחד הרבה אנשים כדי לקבל רשיון שהוא כביכול פארמה אבל מה שהם מתכוונים שהרשיון הזה הוא ציוד וכתנאים של פארמציוטיקלס זה הכל . אני יראה לך ויוכיח לך שהם לא פארמה

וורמודזה חברה ווטרינרית. בגלל זה הם מייצרים תרופות כמו בולדנון וטרנבולון ברישיון. באלקאן לא ווטרינרית ולכן לא תמצא בולדנון וטרן. אתה כן תמצא פאראבולאן שכן יש לו שימוש בבני אדם (פינפלקס).
בנוסף אתה לא חייב לקבל אישור fda בכדי להיות פארמה. אתה יכול להיות יצרן תרופות בלי האישורים האלו. אתה יכול לבדוק בארץ דוגמא כזאת לחברה שנקראת "קמהדע" . שנים עבדו ופעלו ומכרו תרופות בארץ ובעולם בלי fda אבל אם אישורים זהים לאלו שיש לבאלקאן. כשהחליטו להרחיב את השוק ניגשו לקבלת אישור fda.
לגבי שוחד וכו נראה לי שאתה קצת נסחף. אתה לא יכול לשחד את כל העולם ואישתו בכדי שבסופו של דבר תמכור תרופות לבני אדם. אני בטוח שהוא שילם הרבה אבל המפעל עובד ועומד בזכות עצמו .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית