הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעה במפשעה מסקאווט

avrahm90

משתמש משקיע
2,082
573
נק' מוניטין:
8,998
2,082
573
בס"ד

במהלך סט של סקאווט עצים הרגשתי באיזור המפשעה, בחיבור של הרגל עם אזור האגן, מן 'תזוזה'. זה קרה בחזרה השלישית בערך והמשכתי עוד 2 חזרות.
לאחר מכן המשכתי דדליפט וכו' ללא כאב.

לקראת סוף האימון, כשהאיזור התקרר, התחלתי להרגיש כאב באיזור. לאחר יומיים-שלושה הכאב נרגע, אבל בשפיפה ללא משקל (אייר סקאווט) הכאב עדיין מופיע. אני מרגיש שכביכול אני פחות שולט בפשיטה של אותה רגל ומתקשה לקבע אותה במהלך הסקאווט.
בדדליפט הכאב אינו מורגש.

האם יש השערה מה בעצם קרה לי שם?

1) הכאב מתפשט קצץ לכיוון הארבע ראשי או סטטי, ונקודתי באזור המפשעה?
2) תנסה סומו רחב, כואב?

• פותח/ת השרשור
1. הכאב נקודתי מאוד באיזור המפשעה.
2. אין הבדל גדול.

אתמול בעטתי בכדור ולאחר הבעיטה הרגשתי את הכאב במפשעה בצורה יוצאת מן הכלל. אולי זה יעזור לנסות להבין במה מדובר...

היה לי,במשך כמה שבועות הכאב נמשך,היה קשה לי לעלות מדרגות,עד שעשיתי מובייליטי לפני האימון.
תחפש limber 11 ,ממליץ.

יש לי את אותה הבעיה, כשאני בועט בכדור כדורגל אני ממש מרגיש את האזור נמתח, תנסה למצוא עמידה בסקוואט שאתה פחות מרגיש בה את זה, כשאני עומד צר השריר הזה פחות נמתח, אבל בעמידה רחבה מתי שאני למטה אני ממש מרגיש את השריר נמתח.

• פותח/ת השרשור
זו
יש לי את אותה הבעיה, כשאני בועט בכדור כדורגל אני ממש מרגיש את האזור נמתח, תנסה למצוא עמידה בסקוואט שאתה פחות מרגיש בה את זה, כשאני עומד צר השריר הזה פחות נמתח, אבל בעמידה רחבה מתי שאני למטה אני ממש מרגיש את השריר נמתח.

זו ההרגשה בדיוק.
ממו זה נגרם לך?
וכמה זמן אתה עם הבעיה הזאת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית