הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קצת עדכון על החפירת גב שלי

GoldEagle

מושעה
1,307
349
נק' מוניטין:
706
1,307
349
אז ככה, התייעצתי היום עם המאמן שלי של האגרוף תאילנדי ( הוא די מבין בכל מה שקשור לפיזיותרפיה ואורטופדיה [ זה לא אותו דבר ? ] ).
בכל מקרה, הוא התסכל קצת, נגע קצת ולחץ קצת.
בהתחלה הוא לחץ קצת על האזור ודי רעדתי מההרגשה, ואז היו לי כמה דקות שהרגשתי די יותר טוב ופחות כאב, אבל אז פתאום הכאב חזר להיות הרבה יותר חזק ואז בסביבות השעה אחר כך ( קצת לפני סוף האימון השני ) הכאב חזר להיות כמו בהתחלה.
בכל מקרה, הוא אמר שהוא ׳מרגיש׳ את זה, ושלדעתו זה כנראה טריגר פויינט ( הסבר קצר יהיה מועיל ) או דלקת או שניהם.
בכל מקרה, הוא המליץ לי ללכת לפיזיותרפיה ואמר שלדעתו תוך טיפול או שניים הפיזיותרפיסט יוכל לעזור לי ולשפר בהרבה אם לא לגמרי את המצב.

בכל מקרה, הוא המליץ על פיזיותרפיסט שהוא מטופל דרכו ( הוא אחרי ניתוח רצועה בברך ) אבל הוא אמר לי שטיפול עולה בסביבות ה 200-250 ₪
הבעיה היא, שזה מלא כסף לטיפול, וזה די בעייתי לי כי כסף זה לא הצד החזק.
בכל מקרה, איך אפשר לטפל בזה טוב בלי שזה יעלה לי כל כל הרבה ?
כי הוא אמר שאם אני לא אטפל בזה מהר אז לאט לאט זה יתחיל לעשות לי כאבים גם באזורים אחר ( כתפיים וכו׳ ).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית