הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שאתם לא מתאמנים שבוע בחד"כ ( זה גם שאלה בשבילי )

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
למה תמיד שאני לא מתאמן שבוע בחד"כ בגלל מחלות נגיד אני יורד בטירוף במשקלים? אבל זה רק בחזה כתפיים ויד אחורית ( AB שאני עכשיו )
נגיד ככה זה היה אז :
חזה - 15 כל צד - 8 8 6 5
היום - 15 כל צד - 8 , 13 כל צד 7 , 12 כל צד 6 5
ועוד מלא תרגילים אחרים , בהכל ירדתי 😭
יכו ללהיות בגלל שירדתי 3 קילו? לא אכלתי כלום 4 ימים ואני גם הייתי במסה ( אני עדיין עם כאבים כאלו אבל אוכל בכוח , עכשיו פחות כואב אבל נראה מה יהיה בהמשך )
נגיד פרס - מוט ריק 8 8 8 8
היום - 8 7 7 6 - ועוד עם טכניקה גרועה נראלי.

וזה לא פעם ראשונה שזה קרה לי , אני יודע שהמשקלים שלי יחזרו אבל מה , תוך שבוע~שבועיים? זה מה שמציק 😃

בכל מקרה , גם לכם זה ככה?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה לא אוכל 4 ימים,מה אתה מצפה לשבור PR ? לגיטימי, לכולנו יש אימונים ממש גרועים מדי פעם,אם לא אכלת 4 יום ברור שלא תצליח להרים כבד
אה חח סבבה 😃
יאללה מקווה יום ראשון הזה יום טוב בשבילי.

גם לא אכלת 4 ימים וגם בגלל המחלה אתה נחלשת, אז זה מאוד הגיוני, גם לי כמובן זה קרה כשלא התאמנתי בגלל מחלה. אבל המשקלים יחזרו 😃

גם אני חזרתי ממחלה,
שבוע לא התאמנתי ומשקלים שעלו לי בקלות יחסית עולים לי השבוע לאט וקשה יותר.

לוקח לגוף זמן להתאושש.

לוקח לגוף זמן להתאושש.
אני קורא את זה ומחייך: חכו, חכו. כמו כמעט כל פונקציה אחרת, גם ההתאוששות אחרי מחלה/פציעה/אי פעילות הולכת ומתדרדרת עם השנים, כך שמה שאתם חווים עכשיו הוא רק טעימה קטנה של מה שמצפה לכם בהמשך.

אני קורא את זה ומחייך: חכו, חכו. כמו כמעט כל פונקציה אחרת, גם ההתאוששות אחרי מחלה/פציעה/אי פעילות הולכת ומתדרדרת עם השנים, כך שמה שאתם חווים עכשיו הוא רק טעימה קטנה של מה שמצפה לכם בהמשך.
😲
ובן כמה אתה אם מותר לשאול?

שמע, יחסית לאלטרנטיבה זה לא נורא 😃

63.

יש דרכים לשפר את ההתאוששות מפציעות\מחלות גם בהמשך הדרך ובמהלך השנים?
האם תיסוף בויטמינים או מינרלים כאלה ואחרים? שמירה על תזונה נכונה?
או שאתה פשוט אומר שזה מה יש וככה המערכת הביולוגית שלנו עובדת.

יש דרכים לשפר את ההתאוששות מפציעות\מחלות גם בהמשך הדרך ובמהלך השנים?
האם תיסוף בויטמינים או מינרלים כאלה ואחרים? שמירה על תזונה נכונה?
או שאתה פשוט אומר שזה מה יש וככה המערכת הביולוגית שלנו עובדת.
יש תהליכים פיזיולגיים שאינם ניתנים לעצירה, אבל אפשר להאט את הקצב שלהם, בדיוק כמו שנכון בהרבה שטחים אחרים. לא ידוע לי על משהו ספציפי לגבי זמן ההתאוששות, אפשר רק לנחש שכל מה שמשפיע לטובה על הבריאות הכללית עוזר גם שם.

שמע, יחסית לאלטרנטיבה זה לא נורא 😃

63.

ואנחנו אמורים להאמין לך שאתה בן 63 ויודע לגלוש באינטרנט ועוד להגיב בפורומים?
יש לי סבא וסבתא ואני יודע שאנשים בגילאים האלו לא יודעים להדליק את הטלפון בלי שהנכד שלהם יעזור להם.

יש לי סבא וסבתא ואני יודע שאנשים בגילאים האלו לא יודעים להדליק את הטלפון בלי שהנכד שלהם יעזור להם.
מאיפה השטויות האלה?
אמא שלי בת 68 והיא גולשת באיביי ועלי אקספרס ומזמינה דברים, מורידה פרקים ורואה אותם על הטלויזיה שמחוברת למחשב.
ואבא שלי...
אבא שלי יודע להיכנס לאתר של הבנק! (ומשתמש בטאבלט)

וכולם פעילים בוואצאפ המשפחתי כמובן.

ואנחנו אמורים להאמין לך שאתה בן 63 ויודע לגלוש באינטרנט ועוד להגיב בפורומים?
😃
חבר'ה עוד שתי דקות אחד מהמנהלים הולך להזעיף פנים ולzרוק את כולנו לפורום off topic, כך שאני מציע לעזוב את הביוגרפיה שלי בצד.

we've been through worst things here 😉
worse* 😃

סבא וסבתא שלי בני 70 ומתעסקים בעריכת וידאו וגולשים כל היום באינטרנט וחופרים למשפחה בקבוצה בוואטסאפ. מי שרוצה יכול ללמוד לגלוש בפורום בלי בעיה.

worse* 😃

סבא וסבתא שלי בני 70 ומתעסקים בעריכת וידאו וגולשים כל היום באינטרנט וחופרים למשפחה בקבוצה בוואטסאפ. מי שרוצה יכול ללמוד לגלוש בפורום בלי בעיה.
תודה על התיקון 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית