הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה דד ליפט 150

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
אהלן.
דבר ראשון אני רוצה להתנצל בפני @incin על הגועל נפש שהעלתי פעם קודמת. T&G לא יקרה יותר!
דבר שני אני רוצה להתנצל בפני כל הפורום על זה שאני עוד פעם משתמש בחגורת בילדרים. אני כוסית שלא יכולה להרים בלי חגורה. זה מה שיש לי להגיד לכם. מקווה שבחודש הקרוב הINZER יגיע ואז ההשפלות יגמרו.
לאחר קצת חשיבה הגעתי למסקנה שאני אפס בטכניקה של תרגילים מורכבים. אני מוכן לקבל את כל ההערות שלכם גם אם תגידו שהדד ליפט שלי הוא גוד מורנינג בשילוב לחיצת אשכים על שפגט. תכנסו בי כמה שבא לכם.

הסרטון:

המשקל לא כבד ואני מאמין שיש לי את זה כדי להגיע ל200 ב-3 החודשים הקרובים בקלות!

אני כוסית שלא יכולה להרים בלי חגורה.
מקווה שבחודש הקרוב הINZER יגיע ואז ההשפלות יגמרו.
הגעתי למסקנה שאני אפס בטכניקה של תרגילים מורכבים.
תכנסו בי כמה שבא לכם.
אחי יש לך נטיות מאזוכיסטיות? 😲 נראה לי לקחת פניה לא נכונה בגוגל, זה לא הפורום הנכון.

הדדליפט קל לך, אבל זה לא סיבה למשוך עם גב עגול. תיישר.

• פותח/ת השרשור
אחי יש לך נטיות מאזוכיסטיות? 😲 נראה לי לקחת פניה לא נכונה בגוגל, זה לא הפורום הנכון.

הדדליפט קל לך, אבל זה לא סיבה למשוך עם גב עגול. תיישר.
ליפטר אמיתי ירים משקל כבד גם בלי חגורה. אם אני לא יכול סימן שאני עדיין חלש ויש לי עוד הרבה לאן להתקדם. אגב מכל הציטוטים ששמת רק 2 עם נטייה מזוכיסטית. ואני מאמין שנטיה מזוכיסטית תביא לעליה מקסימלית במשקלי העבודה. אם אני לא ארצה לרצוח את עצמי אז מה הטעם לבוא לאימון בכלל?
בנוגע לעיגול של הגב, תודה על הביקורת. אני בד"כ מקפיד על זה אבל ממש התרגשתי כשצילמו אותי ושכחתי מזה. אני עוד לא שולט בטכניקה 100 אחוז אני צריך כל פעם לרכז את המוח בלהקפיד על כל דבר קטן. מה אתה אומר על הסט אפ? ועל החזרות עצמן? חוץ מזה יש עוד משהו לשפר?

מבט קצת יותר למטה להחזיק גב שיהיה מסובב וישר ולהוריד קצת אגן לדעתי, משקל שנראה קליל נחמד

• פותח/ת השרשור
לא יותר קל להוריד משקל ולהוריד חגורה ?
אני הולך לעשות את זה אימון הבא כנראה. אני פשוט פוחד בינתיים... לא יודע. נראה מה אחרים חושבים אם עדיף לעבוד עם החגורה הזאת או בלי חגורה. בסקוואט גם כן אני לא בטוח

בעיני הגב שלך בכלל לא נעול, כאילו אתה בכלל לא מפעיל ולוחץ את הבטן והליבה שלך, ובעצם מפספס את הפואנטה בדדליפט. בנוסף, הראש שלך יותר מדיי למעלה. נסה לשמור אותו במצב ניטרלי, בערך לדחוף את הסנטר פנימה לכיוון הגרון(אבל לא בהגזמה).

כמו שאמרו מעלי, למרות שהמשקל הזה נראה קליל בשבילך, לדעתי תחזור אחורה ותוריד את החגורה כדי שתתקדם טוב יותר בהמשך. אתה יכול לשרוד משקלים יותר גבוהים בלי החגורה עם גוןף נעול נכון.

• פותח/ת השרשור
אין סיבה לפחד, אם אפשר בלי חגורה אז עדיף בלי.
אה ונ.ב. קטן לסרטון, הצוואר, אווץ׳.
חח לא יודע מה יש לי עם הצוואר אבל ראיתי את הסרטון איזה 10 פעמים ושמתי לב לזה והתחלתי לצחוק על עצמי. אני אגיד לך ת'אמת קשה ללמוד דד ליפט לבד. אין לי אף אחד בחדר כושר שבאמת יודע את הטכניקה בצורה מעמיקה כמו החברה פה. אני עובר עוד 3 שבועות לטכניון ויש שם בחור מהפורום שאני מכיר שיעזור לי לשפר טכניקה. אז אני אעלה כנראה כבר סרטון מחדש ועד אז אני אגיע כבר לאיזה 170 קילו אני מאמין. אני בגיל 18 הייתי סוגר חמישיות עם 190 קילו זאת לא תהיה בעיה בשילי.

בעיני הגב שלך בכלל לא נעול, כאילו אתה בכלל לא מפעיל ולוחץ את הבטן והליבה שלך, ובעצם מפספס את הפואנטה בדדליפט. בנוסף, הראש שלך יותר מדיי למעלה. נסה לשמור אותו במצב ניטרלי, בערך לדחוף את הסנטר פנימה לכיוון הגרון(אבל לא בהגזמה).

כמו שאמרו מעלי, למרות שהמשקל הזה נראה קליל בשבילך, לדעתי תחזור אחורה ותוריד את החגורה כדי שתתקדם טוב יותר בהמשך. אתה יכול לשרוד משקלים יותר גבוהים בלי החגורה עם גוןף נעול נכון.

תודה רבה על הביקורת. אני אשתדל כמיטב יכולתי לשפר כמה שאני יכול לבד עד שאני אמצא מישהו תותח שיוכל להראות לי את הטעויות שלי בלייב.

בטח שאפשר ללמוד לבד, למדתי מסרטונים של ריפטו ויישמתי במכון.
פעם הבאה פשוט תיקח סרטון של ריפטו בטלפון ותעשה מול המראה במכון כשהדבר האחרון שאתה עובד עליו זה הצוואר.

אהלן.
דבר ראשון אני רוצה להתנצל בפני @incin על הגועל נפש שהעלתי פעם קודמת. T&G לא יקרה יותר!
דבר שני אני רוצה להתנצל בפני כל הפורום על זה שאני עוד פעם משתמש בחגורת בילדרים. אני כוסית שלא יכולה להרים בלי חגורה. זה מה שיש לי להגיד לכם. מקווה שבחודש הקרוב הINZER יגיע ואז ההשפלות יגמרו.
לאחר קצת חשיבה הגעתי למסקנה שאני אפס בטכניקה של תרגילים מורכבים. אני מוכן לקבל את כל ההערות שלכם גם אם תגידו שהדד ליפט שלי הוא גוד מורנינג בשילוב לחיצת אשכים על שפגט. תכנסו בי כמה שבא לכם.

הסרטון:

המשקל לא כבד ואני מאמין שיש לי את זה כדי להגיע ל200 ב-3 החודשים הקרובים בקלות!

1) תפסיק להרים ראש 2) איך בדיוק יש שם 150 קילו?

טוב צריך לעשות כאן סדר:
1. כל מי שכתב שעדיף בלי חגורה - שיסביר למה עדיף לעבוד בצורה שגורמת לך להיות מסוגל להשתמש יותר בשרירי הליבה שלך ולהרים יותר.

2. פותח הפוסט - אתה צריך ללמוד דדליפט. תתחיל בחמשת שלבי המשיכה. שלושת הדברים הכי בולטים וחשובים מבחינה בטיחותית:
א. עמוד השדרה במנח לא ניטרלי (כלומר גב עגול). קרא בחמשת שלבי המשיכה על איך לבצע את השלב הזה (צפה גם בסרטון).
ב. אתה מוציא אוויר תוך כדי החזרה. אתה צריך לקחת הרבה אוויר, ואני מתכוון הרבה אוויר לפני תחילת כל חזרה, להשאיר אותו בפנים ולהוציא אך ורק כשהמוט כבר נח שוב על הקרקע. זה תקף לכל תרגיל, אגב.
ג. הצוואר מתוח למעלה - תסתכל נמוך יותר, על הקרקע.

3. אתה יכול להיעזר בהוראות הצילום לפעם הבאה.

4. בהצלחה בהמשך.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובות חברים! אני אעשה כמיטב יכולתי ליישם את כל מה שאמרתם לי. הורדתי את הDVD של ריפ למחשב לפני כמה ימים ואני אשתמש גם בזה על מנת לשפר טכניקה. אני מבטיח שבסרטון הבא הטכניקה תהיה הרבה יותר טובה עם משקל הרבה יותר כבד!
תבוא, כיף פה 😃

לא ידעתי שאתה גם שם! אשמח לפגוש אותך כשאני אגיע אני ממש מתרגש 😃

בטח כבר אמרו לך, תוריד ראש.
בקשר לגב, אולי תשקיע טיפה יותר בסטפ לפני כל הרמה ותיהיה יותר מרוכז בגב.
ובמבט נוסף הסטפ אפ הראשון לא טוב. המוט צריך להיות יותר קרוב לשוקיים לפני שאתה מתכופף, אולי בגלל זה הגב עגול

נערך לאחרונה:
המוט נמצא מעל כף הרגל? כי מהזווית הזאת זה נראה רחוק קצת.. אבל אולי לא רואים טוב אז אני לא יכול להיות בטוח.
תוריד את הראש, תכווץ את הגב התחתון ואז תשים לב שהוא מתיישר לך כתוצאה מהכיווץ ויהיה בסדר.
😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית