הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים אינטרוולים בחיטוב להחליף עם אירובי רגיל

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
אני כרגע בשלבה החיטוב פה שם אני עושה העמסות אבל קצת נתקע בשלבים הסופי
אני מתאמן בין 5-6 פעמים בשבוע אימון משקולות ולאחר מכן עושה אירובי על דופק 120-130 במשך 45 דקות זה בערך הליכה מהירה מהירות של 7.2 בהליכון
השאלה אם אני מחליף אימון 1 או 2 אימונים אירובי באימונים שכאלה אז לעבוד גם על זמן של 45 דקות ? או שפחות ?

אל תעבוד על זמן של אירובי, אנארובי זה שונה וכולל מנוחות בין המאמצים. אני לא מבין במסה-חיטוב-בילדינג וזה אבל ממה שאני יודע וקורא אימונים בדופק גבוה יותר יעילים לשריפת שומן בטח למי שכבר מתקדם, וגם לשיפור הכושר.
האימון גם לא צריך להיות יותר מחצי שעה (כולל חימום טוב לפחות 7 דק').
אני אוהב לעשות ספרינטים של 200-400 מטר במסלול של 50 מטר (25 הלוך חזור). בשפה המקצועית נקרא שאטלים.
לדוגמא 200 מטר ספרינט, 90 שניות מנוחה כפול 5-6 פעמים זה מצויין. אבל הכל תלוי ברמת כושר שלך, לא לעשות אימון בלי מחשבה.

תחליף קודם 2 אימונים לעצימות גבוהה יותר של ריצה קלה
אימון אינטרוולים לוקח כמעט אותו זמן כי צריך חימום טוב ואז משלבים בין קטעים עצימים מאוד למנוחה.

• פותח/ת השרשור
אני עשיתי את האימון הזה בעיקרון לפי מה שכתוב פה באתר

https://www.kilogram.co.il/3813/hiit-אימון-אינטרוולים-בעצימות-גבוהה/

אז אתה אומר לפני שאני מתחיל לעשות את התוכנית הזו להתחיל פעמים בשבוע עם ריצה קלה של 45 דקות ועם הזמן להחליף אותם בתוכנית הזאת שבאתר זה בסדר ככה ? ושאר האירובי לעשות כרגיל כמו שתמיד עשיתי ולהסתכל איך ההתקדמות ?

כתבת שאתה עושה 5-6 פעמים בשבוע אימונים קלים, אז 2-3 מהם תעבור לעצימות יותר גבוהה.
אחרי כמה שבועות תחליף אחד האימונים באינטרוולים

• פותח/ת השרשור
סבבה עשיתי אתמול אחד אינטרוולי אחרי אימון משקולות אז תאימון הבא אני יעשה 45 על ריצה קלה ושבוע אחרי יעשה 3 אימונים על ריצה קלה ושבוע אחרי יעבור ל2 אימונים אינטרוולי ונראה איך ההתקדמות.מקווה שלא עשיתי לך סלט

מבלי להכנס לטופיק יותר מדי, אני ממליץ מאד מאד מאד להחליף ריצה בכל אופציה אחרת: אליפטיקל, אופניים, rower...
running kills ur gainz.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית