הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS התוכנית ששינתה את חיי.

• פותח/ת השרשור -Ziv-
  • פורסם בתאריך

-Ziv-

משתמש פעיל
713
408
נק' מוניטין:
1,288
713
408
Holmes D. Center
מאז שעשיתי SS החיים שלי השתנו אני אוכל יותר טוב יושן יותר טוב מיתאמן יותר טוב וגם אני מזיין כמו חזיר ואפילו שכבתי עם כל המורות שלי וכל זה אחרי שלא היה לי חשק במשך שנתיים בגלל האסטרואידים ששמו לי באפקת ניפוח המאונדסות. בגלל ה SS בנות לא מפסיקות לאתחיל איתי ואני מיסתובב אם דילדואים באזמנה אישית כדי לחלק להם שיעזבו אותי כבר!!!!!!!!1 אני מרים מישקלים כבדים כמו אשמנים אם השיערות בגב ואמזרקים בתחת שרוצים לאפוך למלגזות.
בזכות ה SS הציונים שלי במתטיתטיקה אישתפרו מ 65 ל 80 וגם פיזיקה אני מבין יותר טוב ויודע אחשיו שקילו אפקת ניפוח לא שוקל כמו קילו מים כי אצפיפות שלהם שונה אבל לשון אני לא יודע כי אמורה שונאת אותי.
ומי שלא יסכים אם כל מה שכתבתי אז אני יתן לו מוניטין שלילי ויכתוב לו שהו אדיוט ולא מבין כלום ואם זה לא יעזור אני אתקוף אותו באופן אישי כדי שיעלב ואז או יסכים איתי ואם זה לא יעזור אני יגיד לו שפו זה לא FXP כי פעם מושה כתב את זה ואם גם אני איכתוב אז כולם יסכימו איתי ויעיפו את האדיוט שלא מבין כלום ואין לו ידע כמו שלי שהשגתי בקריאה של פוסטים של עילגים אחרים שקראו פוסטים של עילגים אחרים, ואני יודע לצטט את העילגים אבל לחדש עם שגיעות כתיב חדשות מישילי ואפילו לאשמיט סימני פיסוק איפה שלא צריך ולשים מליון סימני קריאה!!!!!!!!!!! כי מעל לחמש סימני קריאה זה אומר שאני צודק!!!!!!!. ואם זה לא יעזור אני יצחק עלב שהו מפחד להרים כבד ושהו מיתאמן אם כפפות ושם פוסי פאד כי זה לכוסיות ולאומואים וגברים אמיתים אולכים עם שומן שיערות בגב ויבלות בידים. ואני גם חצחק עליו כי או לא עושה דדליפט כי זה גורם להיפו.. היפורטרפ... היפורטרפתיה... נו המילה הזאת שאני אפילו לא יודע מה זה אבל כותב כי אחרים כותבים אותה ואם בטח מבינים אז אם אני יכתוב יחשבו שאני מבין.
ואם זה לא יעזור אני ייתייג אנשים אחרים שיבואו לעזור לי כי אבנאדם אדיוט ואני חסר ביטחון וזקוק לקבוצת תמיכה.
ןאם גם זה לא יעזור אני אישאל אותו מה המישקלים שלו בתוכנית הזאתי שלו הלא עובדת שלו ואז הוא יתלהב לאגיד לי אותם ואז אני איתייג מישהו שיעשו לו חוב לראק ואז יעיפו אותו מכאן ככה אני עובד עליו כי או אדיוט.

אז תעשו SS זה עובד מניסיון לא שלי, אבל של אחרים כן, ויש גם מחקרים שלא קראתי וגם אם הייתי קורה לא הייתי מבין כי קשה לי אם מונולוגים ארוכים אבל מה זה משנה אני יודע ליכתוב שיש מחקרים.

אבנתם MADER FAKERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נערך לאחרונה:
Wat8.jpg

My Grandfather smoked his whole life. I was about 10 years old when my mother said to him, 'If you ever want to see your grandchildren graduate, you have to stop immediately.'. Tears welled up in his eyes when he realized what exactly was at stake. He gave it up immediately. Three years later he died of lung cancer. It was really sad and destroyed me. My mother said to me- 'Don't ever smoke. Please don't put your family through what your Grandfather put us through." I agreed. At 28, I have never touched a cigarette. I must say, I feel a very slight sense of regret for never having done it, because this post gave me cancer anyway.

• פותח/ת השרשור
לא שאני תומך בSS, אבל זה סתם פוסט מיותר. ובטח שזה דווקא מגיע ממך זיו.

רק שאתה מאלו שמשלבים בילדינג וליפטינג 😃
בגדול כן.
רק שבתקופה הנוכחית אני ב SS וטקסס כדי להעלות את המשקלי נוצה 😃
אבל כן, אני מאמין בתוכניות משולבות.

הכי כיף.

ואם סטיץ' היה כאן בדיון הוא היה מחרבן לי על הראש בגלל מה שאמרתי עכשיו.

בגדול כן.
רק שבתקופה הנוכחית אני ב SS וטקסס כדי להעלות את המשקלי נוצה 😃
אבל כן, אני מאמין בתוכניות משולבות.

הכי כיף.

ואם סטיץ' היה כאן בדיון הוא היה מחרבן לי על הראש בגלל מה שאמרתי עכשיו.
@stitch

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית