הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך להעלות את רמת הטסט בדם טבעי

יש כל מיני מאכלים העשירים בשומן שיכולים להעלות את הטסט בצורה טבעית שמן קוקוס שמן זית חלמון בביצה אבוקדו ופקאן (כל אלה אני מכיר יכול להיות שיש עוד )
בנוסף לכך אפשר להגביל את כמות הסוכר היומית זה מתקשר בכך שברגע שאתה אוכל סוכרים רמת האינסולין שלך בדם עולה
וזה משחק כפקטור נוסף להורדת הטסט
אימוני כוח - אימוני כוח ידועים בתור בוסט לטסט כאשר אתה מערב מספר חזרות קטן יותר עם משקל גדול ומבצע תרגילים מורכבים שמערבים
כמה שרירים כמו סקוואט דדליפט

שמחתי לעזור

אני עושה את זה כבר. מה אפשר חוץ מזה?
דברים מוכחים לטווח הארוך סביר להניח שכלון.

אם רמת הטסט שלך נמוכה מהנורמה גש לקופת החולים ו אולי תקבל טיפול.
אם סתם בא לך עוד טסט רק שתדע, שלא זה זהב וגם עודף זה גרוע מאוד

• פותח/ת השרשור
דברים מוכחים לטווח הארוך סביר להניח שכלון.

אם רמת הטסט שלך נמוכה מהנורמה גש לקופת החולים ו אולי תקבל טיפול.
אם סתם בא לך עוד טסט רק שתדע, שלא זה זהב וגם עודף זה גרוע מאוד
מה רע בעודף? מאיזו כמות בדם אתה קורא עודף?

יש כל מיני מאכלים העשירים בשומן שיכולים להעלות את הטסט בצורה טבעית שמן קוקוס שמן זית חלמון בביצה אבוקדו ופקאן (כל אלה אני מכיר יכול להיות שיש עוד )
בנוסף לכך אפשר להגביל את כמות הסוכר היומית זה מתקשר בכך שברגע שאתה אוכל סוכרים רמת האינסולין שלך בדם עולה
וזה משחק כפקטור נוסף להורדת הטסט
אימוני כוח - אימוני כוח ידועים בתור בוסט לטסט כאשר אתה מערב מספר חזרות קטן יותר עם משקל גדול ומבצע תרגילים מורכבים שמערבים
כמה שרירים כמו סקוואט דדליפט

שמחתי לעזור

יש לזה סימוכין ? שיש קשר בין עליה באינסולין להורדת הטסט ?

אני התכוונתי לעודף טבעי
בזה אין שום דבר מסוכן,אבל בתכלס גם לזה יש דברים רעים.. רצון לשפשף הרבה יעמוד לך מהמורה הבת 200 שלך שאתה צריך להזהר לא לדרוך לה על הציצי,מלא דברים כגון.

יש לזה סימוכין ? שיש קשר בין עליה באינסולין להורדת הטסט ?
שאלה מעניינת.

Previous research has also shown that elevated blood levels of insulin correlate with low testosterone. Blood insulin levels rise if you eat sugar, flour, grains, cereals or starches (basically high carbohydrate foods). You are also likely to have high insulin levels if you have a big waist; for men that means a waist greater than 37 inches (94 centimetres).

הוכח שאינסולין גבוה קשור לרמות טסט נמוכות.

קישור: http://www.liverdoctor.com/sugar-causes-testosterone-deficiency/

מחקר שעליו זה מבוסס: https://www.endocrine.org/news-room...10/testosteronedecreasesafteringestionofsugar

עחי, יש גם קורלציה בין גודל הנעל שלך למנת המשכל. רוצה לנחש למה?

סתם שליפה מהמותן, ואפילו בלי לבדוק את הרפרנס, ניתן להסביר את הקשר בגלל שרב מי שנמצא בקבוצה של אינסולין גבוה הוא פאקינג שמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית