ייעוץ מעבר ממסה לדל פחמימה

GoldEagle

מושעה
1,307
349
נק' מוניטין:
706
1,307
349
אז ככה, עוד שבועיים שלוש אני צריך כבר להתחיל לעבור לחיטוב.
בקיצור, כבר אמרתי פה, אני רוצה דל פחמימה, עכשיו הבעיה היא שאני במסה עם פחמימות ואין לי מושג איך המעבר ממסה לדל פחמימה עובר, כי אני כבר רוצה להכין לפריטים לתקופה הזאת של החיטוב אבל אין לי מושג בדיוק מה לעשות ואיך.
נ.ב. רוב הפחמימות שלי לא מקפיצות אינסולין יותר מדי אם זה משנה.

אין לך סיבה כרגע לעבור לדל פחמימה. לא שווה את הסבל.
תעבור לדל באמצע החיטוב.
אל תנסה אפילו, הוא מתעקש שזאת הדרך הטובה עבורו.

בגדול,
אם תגיע למצב של קטוזיס אז תוכל "להנות" מהמצב - משמע להיות בחיטוב נורמלי בו הגוף ישתמש בקטונים עבור האנרגיה,
אבל הדרך לשם רצופה בסבל כמו שסטיץ' אמר.

אתה צריך בכל מקרה לפי דעתי לרדת בהדרגה גם בגירעון וגם בכמות הפחמימות.
לא במכה!

• פותח/ת השרשור
תעבור לדל באמצע החיטוב.
אני רוצה לעבור לדל בדרך חכמה אבל יחסית כמה שיותר מהר, כי גם בחיטוב רגיל אני סובל גם ככה, אז אני רוצה דל פחמימה כמה שיותר מהר, אפילו שאני אסבול בדרך, זה שווה את זה.

בגדול,
אם תגיע למצב של קטוזיס אז תוכל "להנות" מהמצב - משמע להיות בחיטוב נורמלי בו הגוף ישתמש בקטונים עבור האנרגיה,

לא במכה!
לדוג׳ כהתחלה לרדת לניטרלי ולרדת מ 250-300 גרם פחמימה לסביבות ה 150 ( לשבוע ) ואז להתחיל בירידה של 50 גרם פחמימה בשבוע וממש בסוף להקטין את הירידה לסביבות ה 25-30 גרם פחמימה בשבוע, וככה אני אכנס ״חלק״ יחסית.
בכל מקרה, כרעיון, איך זה נשמע ?
ובתקופה של הפחמימה נמוכה ( אבל עדיין לא עד 35 גרם פחמימה ביום ) עדיף פחמימות עם אינדקס גליקמי נמוך נכון ?

נ.ב. אם יש לכם טיפים לדברים שאני יכול לקחת בזמן בית ספר ( ושיהיה דל פחמימה ) ושלא יהיה כמו חזה עוף שעולה קצת יותר מדי ואני קצת הרבה יותר מדי ממנו גם ככה ( לפעמים גם קילו - שניים בלי לשים לב אפילו ) ?

בקיצור, טיפים לכל מי שפה שהיה בדל פחמימה.

אם אתה על 150 יום יומיים ול יכנס לad זה בסדר לטעמי.

אל תשכח שההעמסה ראשונה היא אחרי שבועיים(למרות שאתה על כמעט 0 פחמימה).ורק אז כל שבוע .

חזה עוף זה ממש לא יקר יחסית למאכלים בשוק

• פותח/ת השרשור
אם אתה על 150 יום יומיים ול יכנס לad זה בסדר לטעמי.

אל תשכח שההעמסה ראשונה היא אחרי שבועיים(למרות שאתה על כמעט 0 פחמימה).ורק אז כל שבוע .

חזה עוף זה ממש לא יקר יחסית למאכלים בשוק
אז לפי דעתך כדאי לי כמה ימים על 150 גרם פחמימה ואז להתחיל ירידה של 50 גרם כל כמה ימים או ישר לרדת ל 20-30 גרם פחמימה ביום.

ידוע על העמסות.

חזה עוף יחסית זול, אבל עדיין קצת יקר, וכשזה מגיע לכמויות חלבון שצריך בדל פחמימה ( לא הבנתי למה צריך יותר מהרגיל של פי 2 ליום ) ולכמויות שומן, זה עולה כסף.
אני צריך מקורות שומן טובים וזולים..

אז לפי דעתך כדאי לי כמה ימים על 150 גרם פחמימה ואז להתחיל ירידה של 50 גרם כל כמה ימים או ישר לרדת ל 20-30 גרם פחמימה ביום.

ידוע על העמסות.

חזה עוף יחסית זול, אבל עדיין קצת יקר, וכשזה מגיע לכמויות חלבון שצריך בדל פחמימה ( לא הבנתי למה צריך יותר מהרגיל של פי 2 ליום ) ולכמויות שומן, זה עולה כסף.
אני צריך מקורות שומן טובים וזולים..
איפה כתוב שצריך יותר מפי 2 ליום?

• פותח/ת השרשור
מי זה "הם" ?
תראה לי איפה כתוב..
בקילוגרם, איפה שהיה כתוב על ה AD, רשום 40-45 אחוז מהקלוריות מחלבון, וזה יוצא יותר מפי 2 חלבון.

תגיד לי עם הכללים האלה לדל פחמימה טובים:
עד 35 גרם פחמימה ביום.
חלבון פי 2 למשקל גוף.
כל השאר שומן.
מאזן קלורי שלילי של -500.

כעיקרון, זה ׳כללי ברזל׳ טובים ?

הערכים נראים בסדר, אתה יכול גם טיפה יותר חלבון אם אתה רוצה.
מאכלים יחסית זולים עם שומן זה ביצים, חמאה, שמן קוקוס, שמן זית, אסאדו (עולה יותר מחזה עוף, אבל מלא שומן וקלוריות ככה שתצטרך לאכול פחות), גבינות שמנות (30 ומעלה), עור של עוף

ובמעבר בהתחלה סביר להניח שתרגיש תשישות, אבל אם תספק לגוף מספיק שומן זה יעבור דיי מהר.

תעבור לדל באמצע החיטוב.

בגדול,

לא במכה!
דל פחמימה זה אח. אח מאומץ ביותר. סתם אני אישית הרבה יותר שבע ומאוזן ומרגיש טוב בלי פחמימות.
וכשאני אומר טוב בלי פחמימות אני מתכוון לבערך 100 ג' ביום כן ? למי יש זין להישאר על 30 גרם פחמימה

• פותח/ת השרשור
דל פחמימה זה אח. אח מאומץ ביותר. סתם אני אישית הרבה יותר שבע ומאוזן ומרגיש טוב בלי פחמימות.
ברור לי שברגע שאתה בקטוזיס העולם שונה, העולם מחייך אליך, אבל עד אז המעבר קשה מאוד ומייגע.
יש לך טיפים ל AD מתחיל שכמוני ?

ברור לי שברגע שאתה בקטוזיס העולם שונה, העולם מחייך אליך, אבל עד אז המעבר קשה מאוד ומייגע.
יש לך טיפים ל AD מתחיל שכמוני ?
איזה טיפים אני יתן לך ? אל תאכל פחמימה ?
המעבר ממש לא קשה ומייגע. השלוש ימים הראשונים אולי קצת באסה אבל אתה אוכל משהו בבית יוצא לבית ספר (אתה עוד תלמיד נכון ?) וכשאתה חוזר אוכל בשר ובערב תרביץ באיזה חביתה מ4 ביצים מטוגן בחמאה.

• פותח/ת השרשור
איזה טיפים אני יתן לך ? אל תאכל פחמימה ?
המעבר ממש לא קשה ומייגע. השלוש ימים הראשונים אולי קצת באסה אבל אתה אוכל משהו בבית יוצא לבית ספר (אתה עוד תלמיד נכון ?) וכשאתה חוזר אוכל בשר ובערב תרביץ באיזה חביתה מ4 ביצים מטוגן בחמאה.
אולי אצלך זה כמויות כאלו.
אצלי זה קצת יותר, בכל זאת 82 קילו זה לא משהו שבא ברגל ( האמת שכן כי אני מסקביט 80 ל 3X5 אז... אה ואני חלש, סתם שתדע ).
בכל מקרה, הבאת לי רעיונות, אשנה קצת את התפריט.

אולי אצלך זה כמויות כאלו.
אצלי זה קצת יותר, בכל זאת 82 קילו זה לא משהו שבא ברגל ( האמת שכן כי אני מסקביט 80 ל 3X5 אז... אה ואני חלש, סתם שתדע ).
בכל מקרה, הבאת לי רעיונות, אשנה קצת את התפריט.
לי יש 94X2X5 אנחנו על אותה סירה ידידי,ואני שוקל 80.6 נכון להיום בבוקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית