הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון השוחד של אלין חברת בלקן UG

LiorKim

משתמש משקיע
2,092
619
נק' מוניטין:
1,530
2,092
619
אני רק יניח את זה פה ואתן לך @Simon357 ול @ARIELXXX מה יש לכם להגיד בנושא ???

http://sorebuttcheeks.blogspot.co.il/2009/07/open-letter-to-alin-balkan-from-william.html?m=1

http://anabolicminds.com/forum/news-articles/136086-campaign-against-william.html

וויליאם מספר 1 ולא יעזור , חשף את המכתב שכתב לאלין הכל מופיע באתר שפירסמתי ומציין שם שאלין לא מוכן לתת לו דגימות מהחומרים של בלקן מתחמק ומנסה לשחד את וויליאם בספר שהוא כתב על כל חברות האנדרגראונד שקיימות

• פותח/ת השרשור
ככה בקצרה , על מה מדובר ?
על זה שוויליאם עשה סקירה על כל החברות האנדרגראונד שקיימות משנת 96 מסיינטרופ שאלין עוד היה שותף בחברה כביכול וויליאם בדק את רמת הזיהום ואלין לא רצה ועשה הכל שלא יבדוק את החומרים שלו וטען שהוא ייתן לו בדיקות שלו . וויליאם לא רצה ואלין הכפיש אותו וניסה לשחד שירשום שבלקן היא כפארמה ועל תקן ציוד gmp והכל רשום בספר שלו אנבוליקס

על זה שוויליאם עשה סקירה על כל החברות האנדרגראונד שקיימות משנת 96 מסיינטרופ שאלין עוד היה שותף בחברה כביכול וויליאם בדק את רמת הזיהום ואלין לא רצה ועשה הכל שלא יבדוק את החומרים שלו וטען שהוא ייתן לו בדיקות שלו . וויליאם לא רצה ואלין הכפיש אותו וניסה לשחד שירשום שבלקן היא כפארמה ועל תקן ציוד gmp והכל רשום בספר שלו אנבוליקס

אני אף פעם לא האמנתי לחארטות של אנשים ,
שאומרים :
״בלקן זה פארמה ( רפואי )״
תעשו לי טובה מה אני בן 16 - יש היום ת׳דבר הזה אינטרנט , יש גם חוות דעת של אנשים
זה שהחברות אנדרגראונד פותחות אתר באינטרנט ומעלים תמונה באתר של מפעל ענק בארץ שקר כלשהי - טיפש מי שמאמין .

תמיד צריך להיות עם אצבע על הדופק ולשמוע מה מתרחש בשוק .

• פותח/ת השרשור
אני אף פעם לא האמנתי לחארטות של אנשים ,
שאומרים :
״בלקן זה פארמה ( רפואי )״
תעשו לי טובה מה אני בן 16 - יש היום ת׳דבר הזה אינטרנט , יש גם חוות דעת של אנשים
זה שהחברות אנדרגראונד פותחות אתר באינטרנט ומעלים תמונה באתר של מפעל ענק בארץ שקר כלשהי - טיפש מי שמאמין .

תמיד צריך להיות עם אצבע על הדופק ולשמוע מה מתרחש בשוק .
וזה מה ש @Simon357 ניסה להוכיח

@mars
לא נראה לי שזה הנושא.
ליאור ושמעון מתווכחים האם בלקאן פארמה או לא.
שיבושם להם. הנושא שמעניין אותי זה האם כשכתוב על האמפולה 100 מג טרן, אני אכן מקבל 100 מג טרן. אני חושב שזה מה שצריך לעניין כל אחד.

שיבושם להם. הנושא שמעניין אותי זה האם כשכתוב על האמפולה 100 מג טרן, אני אכן מקבל 100 מג טרן. אני חושב שזה מה שצריך לעניין כל אחד.
אתה מקבל לרוב 100 מג חומר, שמתחלק לטרן עצמו ולאסטר.
בחברות אמינות לפחות

באלקן חברה אמינה?
אתה מפספס את הנקודה... בלקן היא ug שהבעלים שלה עבריין שמשחד את כל העולם ואחותו. גם אם תמיד יש ב100mg טרן 100mg, למה שתשלם על זה פי 4 מלכל ug אחר?!
"נסתרות הן דרכי האל״
כל האנדרגראונד האלה סיוט - אתה מזריק וכל הלילה תוהה האם הזרקתי שמן שיזוף לתינוקות ?
:aloof-and-bored002:😣
אין שום בעיה ב-ug. להגיד שכל ה-ug זה סיוט זה סתם צביעות. אנשים שמספיק זמן בתחום ומכירים נוטים ללכת עם ug בעיניים עצומות.
אם אתה מזריק ואוכל לעצמך את הראש זה אומר שאתה פשוט עדיין לא בעניינים.

אתה מפספס את הנקודה... בלקן היא ug שהבעלים שלה עבריין שמשחד את כל העולם ואחותו. גם אם תמיד יש ב100mg טרן 100mg, למה שתשלם על זה פי 4 מלכל ug אחר?!

אין שום בעיה ב-ug. להגיד שכל ה-ug זה סיוט זה סתם צביעות. אנשים שמספיק זמן בתחום ומכירים נוטים ללכת עם ug בעיניים עצומות.
אם אתה מזריק ואוכל לעצמך את הראש זה אומר שאתה פשוט עדיין לא בעניינים.

חס וחלילה אחי, אני לא אוכל לי את הראש .
עזוב את זה שאין שום דבר אחר מלבד UG שהוא רפואי חוץ מסוסטנון וטסטוסטרון אנתת .
אז ככה שאין ברירה.. פשוט צריך לדעת ממי לקנות

חס וחלילה אחי, אני לא אוכל לי את הראש .
עזוב את זה שאין שום דבר אחר מלבד UG שהוא רפואי חוץ מסוסטנון וטסטוסטרון אנתת .
אז ככה שאין ברירה.. פשוט צריך לדעת ממי לקנות
תמיד אפשר ללכת ולהצטייד באלפא פארמה וגם בלקן וורמודג' טובות מאוד כל עוד קנית מקור. העניין הוא שאתה תשלם עליהם ברכישה מנ?#גיר פי כמה ממה שתשלם על MXP ווואלה MXP תעשה את העבודה יותר טוב...

בלקן היא ug שהבעלים שלה עבריין שמשחד את כל העולם ואחותו. גם אם תמיד יש ב100mg טרן 100mg, למה שתשלם על זה פי 4 מלכל ug אחר?!
אני חוזר שוב. אותי באופן אישי לא מעניין אם הבעלים של החברה נותן שוחד, או אוהב ללבוש בגדי נשים.
מה שלי חשוב זה לקבל את מה שאני קונה, וכן, אני מוכן לשלם בשביל זה יותר. אני קונה טסט בבית מרקחת. יותר יקר, אבל אני יודע שאני מקבל את מה ששילמתי בעבורו. אם אני יודע שבטרן של x יש תמיד את המינון הנקוב, תקרא לזה פארמה, תקרא לזה זובי, אני מוכן לשלם יותר, ולא לעלות על הרולטה.

אני חוזר שוב. אותי באופן אישי לא מעניין אם הבעלים של החברה נותן שוחד, או אוהב ללבוש בגדי נשים.
מה שלי חשוב זה לקבל את מה שאני קונה, וכן, אני מוכן לשלם בשביל זה יותר. אני קונה טסט בבית מרקחת. יותר יקר, אבל אני יודע שאני מקבל את מה ששילמתי בעבורו. אם אני יודע שבטרן של x יש תמיד את המינון הנקוב, תקרא לזה פארמה, תקרא לזה זובי, אני מוכן לשלם יותר, ולא לעלות על הרולטה.
אבל זה בדיוק מה שאני מסביר לך... זובי לא צריך לעלות כמו פארמה. בזובי אין לך את האיכות התקנית שיש בפארמה. אין סיכוי שבטסט זובי למשל אחוז החומר הפעיל יהיה דומה לפארמה.
אז אם אתה מוכן לשלם יותר לזובי רק בגלל שאיזה סטרואיד קינג משחד את כל העולם להעניק מצג שווא של באייר שרינג אתה לא "מוכן לשלם יותר ולקבל בלה בלה..." אתה פראייר.

מה שאתה אומר שקול בערך לאחד שיגיד לך "אותי לא מעניין אם הטבח במסעדה שאני אוכל בה לא שותף ידיים אחרי שיוצא מהשירותים ומגרבץ ביד אחת ובשניה מערבב את הסלט, העיקר שהאוכל לא עושה לי כאבי בטן והקאות" !
אם הדברים נכונים, זה כן נושא שצריך להעלות ולבדוק, ובטח שצריך להדאיג, אפילו אותך שבעלים של חברה מנסה לשחד ולחבל בביקורת של גוף חיצוני, ושוב חשוב לי להדגיש, בהנחה שהדברים אכן נעשו!

אין סיכוי שבטסט זובי למשל אחוז החומר הפעיל יהיה דומה לפארמה.
בלקן היא ug שהבעלים שלה עבריין שמשחד את כל העולם ואחותו. גם אם תמיד יש ב100mg טרן 100mg, למה שתשלם על זה פי 4 מלכל ug אחר?!
אני דיברתי לשיטתך. אתה אמרת ש"גם אם תמיד יש ב100mg טרן 100mg". כלומר, בדיוק אותו אחוז חומר פעיל.

אני דיברתי לשיטתך. אתה אמרת ש"גם אם תמיד יש ב100mg טרן 100mg". כלומר, בדיוק אותו אחוז חומר פעיל.
מה זה לשיטתי? מספיק לדבר שטויות באויר. איכות הקריסטלים שונה, תהליכי הייצור שונים, תקנים ועוד כהנה וכהנה... ובסוף הכי חשוב, אין לך שום דרך לסמוך ב-100% על בלקן כמו על באייר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית