עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך זה קשור?אתה עושה ad או משהו כזה?
כל כמוסה מכילה 300 מג אומגה 3. לדעתי 1800 מג ביום זה המינון המינימלי שאפקטיבי.למה לפחות שש?
תגיד גם מהקופסה של אומגה 3 של NOW צריך 6 קפסולות ביום? עד היום הייתי לוקח 2 חשבתי שזה מספיק נראה לי זה גם מה שרשום מאחורה בהמלצות שימוש.צריך לפחות 6 כמוסות ביום (1800 מג), כלומר מספיק לעשרה ימים. 60 שקל בחודש. נחמד.
מה הערכים? וכמה אתה שוקל?תגיד גם מהקופסה של אומגה 3 של NOW צריך 6 קפסולות ביום? עד היום הייתי לוקח 2 חשבתי שזה מספיק נראה לי זה גם מה שרשום מאחורה בהמלצות שימוש.
שוקל באזור ה90. הערכים הם 20 קלוריות שומן פר כמוסה.מה הערכים? וכמה אתה שוקל?
אתה באמת חושב שהפרטים הרלוונטים לגבי כמוסות של אומגה 3 הם כמה קלוריות יש בכל כמוסה?שוקל באזור ה90. הערכים הם 20 קלוריות שומן פר כמוסה.
עריכה:
מאחורה רשום take 2 softgels 1 to 3 times daily with food
לא. כמה EPA? וכמה DHA? כמה סה"כ יש בכל כמוסה?שוקל באזור ה90. הערכים הם 20 קלוריות שומן פר כמוסה.
עריכה:
מאחורה רשום take 2 softgels 1 to 3 times daily with food
אתה באמת חושב שהפרטים הרלוונטים לגבי כמוסות של אומגה 3 הם כמה קלוריות יש בכל כמוסה?
לא. כמה EPA? וכמה DHA? כמה סה"כ יש בכל כמוסה?
זה אותם ערכים כמעט כמו במוצר של פותח האשכול, אצלו הערכים כתובים לכדור אחד ואצלך לשניים.סליחה
Omega-3 Fatty Acids 680
EPA 360
DHA 240
Other Omega-3 Fatty Acids 80
אז זה אומר שאני גם צריך לקחת 6 כדורים ביום?זה אותם ערכים כמעט כמו במוצר של פותח האשכול, אצלו הערכים כתובים לכדור אחד ואצלך לשניים.
אני אישית לא ממש בטוח כמה צריך, אבל אני במקומך הייתי לוקח לפחות 4 כאלה ביוםאז זה אומר שאני גם צריך לקחת 6 כדורים ביום?