הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלן+קפאין

The Punisher

משתמש פעיל
387
0
נק' מוניטין:
-37
387
0
מיום ראשון כבר אני צורך קפאין+קלן, יום ראשון ושני הייתי לוקח 1 מכל דבר בבוקר על בטן ריקה, משלישי עד עכשיו אני לוקח 1 מכל דבר בבוקר ולאחר 4 שעות, מאתמול אני חש בדופק לב מואץ, מדיי פעם רעידות בידיים וקושי בנשימה והיפראקטיביות מטורפת כמו שהיה רשום במדריך, אני יכול לעשות לדוגמא אימון שלם, לעבוד מהבוקר עד הלילה עבודה פיזית, לרקוד במסיבה לא לישון כל הלילה ועדיין לא חש בעייפות.
השאלה אם התסמינים הללו נורמטיבים ולא עלולים לעשות נזק בריאותי, יש להזכיר שאין לי בעיה בריאותית מסויימת.
בנוסף לכך אני גם הורדתי כל כל מוצרי החלב וכל הדברים שמכילים נתרן ומשלים חלבון מחזה עוף, טונה במים ואבקה, העמסת פחמימה 1 לשבוע.

תודה מראש 😃

נ.ב

בבקשה לא לגרור את הדיון לנושאים לא קשורים, אני מודה בכך שהמאסה שלי הלכה בצורה לא נכונה ומאסה הבאה אני מבטיח לדייק יותר בקטע של התזונה ולא להשתגע יותר מדיי, מקסימום אני יוסיף יותר אירובי אם אני ירצה לאכול כמו חזיר 😛

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית