הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 7 חודשי SS, הערכת אחוז שומן

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך
לא אמרתי שאתה לא מתאמן,
אני מדבר על הנושא של :
״למה לאכול כל הזמן גאנ׳ק אם אפשר לוותר עליו ולאכול נקי יותר כך שבחיטוב יהיה קל יותר״

על זה אני מדבר.

אני אכלתי בחיטוב פרט לחזה עוף וקוטג' 4-5 מילקי והיה לי חיטוב ממש סבבה, בדיוק כמו שעשיתי שנה לפני כאשר אכלתי כל מיני דברים שנחשבים בריאים כמו ש"ש.

גם עכשיו אני אוכל ומקפיד על שומנים וחלבון, רוב הפחמימה שלי באה מג'אנק ואני מתקדם יפה מאוד, אפילו יותר טוב מהפעמיים הקודמות שעשיתי מסה ואכלתי "נקי".

בכל מקרה הבחור עלה יפה, וכן שומן יכול מאוד מאוד להסתיר התקדמות.
בחורה שלא ראתה אותי 5 חודש ופעם אחרונה שראתה אותי בקיץ שהייתי "חטוב" ועכשיו אחרי +6 קילו היא חשבה שנהייתי משמעותית יותר קטן.

וגם תמיד לרוב אחרי חיטוב לאנשים אומרים שהם גדלו. כאשר בפועל הם הורידו משקל ואפילו איבדו קצת שיר, אבל פשוט השריר עכשיו יותר בולט וזה נותן את אפקט הגדילה.

"זיכרון שריר" מתבטא ביכולת לבצע את אותה פעולה בצורה דומה. המוח יודע כמה יחידות מוטוריות להפעיל כדי לבצע תנועה מסוימת, כמו גם פעולות יום-יומיות של פתיחת ידית של דלת או סיבוב הסוויץ' ברכב. המוח זוכר מה הייתה התנועה שבוצעה וכמה כוח נדרש כדי לבצע אותה, ולכן חזרה עליה בפעם הבאה תהיה פשוטה לביצוע. למתאמן מתחיל לוקח המון זמן להתרגל לביצוע תרגילים בטכניקה טובה(מאות עד אלפי חזרות), ומתאמן ותיק שחוזר להתאמן אחרי הפסקה יכול להתרכז באימונים בצורה שונה כי זיכרון השריר מאפשר לו לבצע את התרגילים בטכניקה שהורגל אליה בעבר. בערך כמו רכיבה על אופניים. זה ההסבר ההגיוני ביותר לעליה מהירה יותר במסת שריר אצל מתאמן לשעבר מאשר מתאמן מתחיל.

tusa2.gif
professional trolling

לא, לדעתי הוא לא היה מנהל שפתחתי את הפוסט 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית