הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כבר תרמתם? זרע

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך
אתה יודע שעם ההזויים של היום אתה עלול למצוא את עצמך משלם מזונות לאלף ילדים?

האמת שחשבתי על הרעיון לפני כמה שנים בתור סטודנט מובטל. בסוף לא הלכתי על זה, גם לא אהבתי את הרעיון של לנער את הארנב "בהזמנה" ובאיזה מרפאה (אבל עם הקטע הזה עוד אפשר להסתדר) ובעיקר לא אהבתי את הרעיון שאולי עוד 20 שנה אני אראה איזה מישהו שדומה לי ואני אוכל סרטים אם זה הבן שלי או לא.
אתה יודע שעם ההזויים של היום אתה עלול למצוא את עצמך משלם מזונות לאלף ילדים?
שמעתי עוד מישהו טוען את זה, אבל אני לא חושב שבמקרה כזה בית משפט יכריע לטובת אותה אישה (מקווה לפחות). כי בכל זאת היא הלכה על זה מתוך בחירה וידיעה שלילד לא יהיה אבא והוא לא יידע מי זה, על זה כל העניין של התרומות מבוסס.

האמת שתרומת ביציות ממש רווחית, הבעיה שאנחנו לא מייצרות אותן (בניגוד אליכם) ושאנחנו צריכות לקחת הורמונים ולעשות סוגשל ''ניתוח'' תחת הרדמה.
סעמק.

האמת שתרומת ביציות ממש רווחית, הבעיה שאנחנו לא מייצרות אותן (בניגוד אליכם) ושאנחנו צריכות לקחת הורמונים ולעשות סוגשל ''ניתוח'' תחת הרדמה.
סעמק.

אל תשכחי שאנחנו גם לא מדממים פעם בחודש,כרומוזום Y עדיף על X....

אם לא הייתי מפחד שביחד עם זימונים מהצבא יגיע לי גם דרישה לתשלום מזונות, הייתי שמח "לתרום" את הזרע שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית