הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך כמה מאמרים טובים להראות שהרמת משקולות לא פוגעים בגדילה

Shtreimel

משתמש קבוע
1,115
276
נק' מוניטין:
635
1,115
276
טוב אז יש לי איזה קרוב משפחה סקפטי שחושב שהרמת משקולות (לא ברמה מקצועית) הולכת לדפוק לי את הגדילה, יש למישהו איזה מקבץ מאמרים/מחקרים שמראים ומוכיחים שהרמת משקולות ותרגילים מורכבים לא הולכים לזיין לי את ההתפתחות או איזה בולשיט בסגנון הזה?

ואם יש לכם מאמרים על מחקרים שמראים שזה דווקא תורם להתפתחות (הורמון גדילה) זה גם יהיה מעולה.

הוא טוען, שהוא יוכיח. מה כבר הנימוק שלו יהיה? כל הוויטליפטרים נמוכים והכדורסלנים גבוהים?

• פותח/ת השרשור
הוא טוען, שהוא יוכיח. מה כבר הנימוק שלו יהיה? כל הוויטליפטרים נמוכים והכדורסלנים גבוהים?
"המחקרים של הretards המזדיינים האלה משנות ה80" עזבו, הוא הלך full retard, אמרתי לו שאני אביא לו מחקרים/מאמרים שמוכיחים שכל מה שהוא טוען זה pure bullshit.
מישהו יכול בבקשה לתת לי מאמרים/מחקרים?

"המחקרים של הretards המזדיינים האלה משנות ה80" עזבו, הוא הלך full retard, אמרתי לו שאני אביא לו מחקרים/מאמרים שמוכיחים שכל מה שהוא טוען זה pure bullshit.
מישהו יכול בבקשה לתת לי מאמרים/מחקרים?
לא. שהוא יביא קודם מחקרים ואם אין לו אז הוא טועה

הוא טועה. זה לא משנה איזה מחקרים הוא יביא, אני הבטחתי לו מחקרים ומאמרים.. אני אמשיך לחפש ואשלח לו מחר כנראה

הוא טען טענה, הוא זה שצריך לבסס אותה.

אם אני אומר לך שהירח עשוי מגבינה צהובה אני צריך לבסס את הטענה, לא לשלוח אותך לחפש מחקרים שמצאו שהירח לא עשוי מגבינה צהובה ואם אתה לא מוצא אותם משמע אני צודק.

הוא טען טענה, הוא זה שצריך לבסס אותה.

אם אני אומר לך שהירח עשוי מגבינה צהובה אני צריך לבסס את הטענה, לא לשלוח אותך לחפש מחקרים שמצאו שהירח לא עשוי מגבינה צהובה ואם אתה לא מוצא אותם משמע אני צודק.
מה גבינה צהובה מה.
הוא עשוי בכלל מבולגרית..

• פותח/ת השרשור
חפש ב reddit לאחרונה מצאתי שם הרבה חומר
http://www.reddit.com/r/Fitness/wiki/index
או פה
http://www.reddit.com/r/weightroom
בהצלחה דרך אגב אחלה אתר

עכשיו אני אחפש תודה, ואני הרבה זמן כבר בreddit fitness/weightroom, לא יודע למה לא חשבתי על לחפש שם..

עדכון: מצאתי בדיוק את מה שהייתי צריך, תודה גבר, קיבלת מוניטין.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית