הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הישראלי המכוער (מאוד!)

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך
הבעייה האמיתית היחידה בסיפור הזה היא שלא ננקטו שום צעדים נגדם
ולכן האירועים האלו ימשיכו לקרות.

הבעייה האמיתית היחידה בסיפור הזה היא שלא ננקטו שום צעדים נגדם
ולכן האירועים האלו ימשיכו לקרות.
לפי דעתי גם אם היו ננקטים צעדים נגדם ע"י הבטחון, זה לא היה עוזר להפסיק את התופעה
ודווקא משפט הצדק הזה שעושים להם ברשת יחנך אותם בצורה יעילה יותר....

3בהמות עם חינוך זבל, נשבע לך אם הייתי במטוס שלושתם היו מקבלים בעיטה לראש

אין איזה איש בטחון על הטיסה, משהו בסגנון US מרשל שינגב איתם את הרצפה? הפרעה לצוות הטיסה לא אמורה להיות וואחד עבירה?סיכון הנוסעים וכאלה.. המיץ של הזבל.
יש. סמוי.
כנראה שהוא פעיל רק במקרה של טרור וסיכון חיים אמיתי. או שהוא היה בצד השני של המטוס

• פותח/ת השרשור
image.jpg
image.jpg

לפי דעתי גם אם היו ננקטים צעדים נגדם ע"י הבטחון, זה לא היה עוזר להפסיק את התופעה
ודווקא משפט הצדק הזה שעושים להם ברשת יחנך אותם בצורה יעילה יותר....
לסרטון יש אימפקט אישי על המשפחה המדוברת.
לענישה יש אימפקט כללי, בגלל שאין ענישה אירועים כאלה קורים במקומות שונים.

לסרטון יש אימפקט אישי על המשפחה המדוברת.
לענישה יש אימפקט כללי, בגלל שאין ענישה אירועים כאלה קורים במקומות שונים.
דווקא נראה לי שיש אימפקט כללי, כשאנשים רואים מה התגובה של החברה להתנהגות הזו...
אולי זה יעורר אצלם יותר מודעות, לפחות אצל הצעירים
ללחץ חברתי יש השפעה גדולה יותר מחוקים על נייר

נערך לאחרונה:
חחח האמת סרטון מצחיק..
מעניין למה המאבטח לא עשה כלום.

גם מצחיק אותי שכולם קופצים "הישראלי המכוער!!!!!!! וואו היהודונים עם האף הגדול!!!", יש מליון סרטונים של אמריקאים מתנהגים ככה ביו טיוב (ופי 10 יותר של רוסים), אתה רואים את משה מתבייש להיות אמריקאי? 😆

דווקא נראה לי שיש אימפקט כללי, כשאנשים רואים מה התגובה של החברה להתנהגות הזו...
אולי זה יעורר אצלם יותר מודעות, לפחות אצל הצעירים
ללחץ חברתי יש השפעה גדולה יותר מחוקים על נייר
שוב לא מסכים, מי שמתנהג באופן דומה בנסיבות דומות לא יתפחלץ כמו שאולי לך קרה כשראית את הסרטון.
מקסימום הוא יאמר לעצמו וואי איזה דייל מניאק.
אבל אם סוף הסיפור היה שהאשה הזו היתה חוזרת לארץ/חוטפת קנס/תיק פלילי, זה היה משפיע בצורה משמעותית על מי שזה אמור להשפיע..

הקטע הכי טוב:
"יא זבל, מה היא ערבייה?!?"
איכס הלוואי ויקבלו כנס של עשרות אלפי שקלים\ כלא ( אם זה היה ריאלי )

אם אני לא טועה לאנשי הביטחון במטוס אסור להתערב במקרים כאלה, כל עוד הם לא מהווים סכנה לחיי אדם\אלימות פיזית בפועל.

לצערי אני לא מופתע מזה,ההתנהגות הישראלית הידוע לשמצה.
לפחות בטיסה האחרונה שהייתי לפני כמה חודשים כשמישהו דיבר לא יפה היו לפחות 10 שאמרו לו לסתום את הפה,ונוסע שיקום לפגוע בדייל ייפגע יותר.
יש לי עוד טיפה תקווה מהבחור שקם לעזור לדייל ולראות מה קרה,מפתיע שכשהוא בירר מה קרה פתאום האישה תמימה ולא יודעת למה הגיבו לה ככה.

עריכה:אני אפילו לא אנסה להגיב לאישה ה"נאורה" שאמרה שבגלל שהיא לא ערבייה היא יכולה לקנות שוקולד.

אותי מעניין לראות אם כל האנשים שמגנים את ההתנהגות הזו עכשיו, היו באמת מתערבים בפועל בסיטואציה
🙄

אותי מעניין לראות אם כל האנשים שמגנים את ההתנהגות הזו עכשיו, היו באמת מתערבים בפועל בסיטואציה
🙄

אני בשמחה רבה יכול לומר שכבר התערבתי במקרים כאלו,מפריע לי לראות יחס כל כך מזלזל מבנאדם אחד לאחר,ללא קשר לעובדה שזה לדייל.
בדרך כלל הפתרון שלי הוא לאכול את האדם שצועק ככה אבל מצד שני בגלל זה אני מתחיל חיטוב עוד מעט:s49:

איזה ביזיון זה. פשוט מחליטים רגע אחד שמפסיקים למכור שוקולד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית