הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הישראלי המכוער (מאוד!)

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך
הם כבר קיבלו את העונש שלהם

כל המדינה ראתה את הסרטון או לפחות שמעה על המקרה ובמקרה הזה הם נמצאו אשמים.

יצאו לאולם הנוסעים עם כיסויי ראש כדי שאף אחד לא יזהה אותם ויעשה להם בושות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4629548,00.html

זה בסדר....הם התנצלו.
אפשר להמשיך להתנהג בצורה ברבארית גם בטיסות אחרות ו/או כל מקום אחר.

אגב, לדעתי הדייל הזה תותח! הגיב בקור רוח. שמעתי אותי מדבר על המקרה והוא דווקא מגונן על ה"נוסע הישראלי".

אני מאוד מקווה שישראייר יגישו תלונה נגדם, ואם אפשר גם שיסמנו את הנוסעים האלו ולא יאפשרו להם לטוס...
או לטוס ולא לחזור 😃

זה למה אני שונא ישראלים למרות שאני אחד כזה.
אני לא מבין למה המדינה המטומטמת הזו לא הכניסה את האימבצילים האלה לכלא

זה למה אני שונא ישראלים למרות שאני אחד כזה.
אני לא מבין למה המדינה המטומטמת הזו לא הכניסה את האימבצילים האלה לכלא

כי גם הדייל וגם חברת ישראייר החליטו לא להגיש נגדם תלונה אחרי שהם הגישו התנצלות(אחרי עליהום מכל המדינה אתה לא היית עושה את זה?)

כי גם הדייל וגם חברת ישראייר החליטו לא להגיש נגדם תלונה אחרי שהם הגישו התנצלות(אחרי עליהום מכל המדינה אתה לא היית עושה את זה?)
אז עכשיו הם התנצלו והכל טוב.
אני בטוח שזה לא יקרה שוב בחיים.

אם זה היה ניסוי פסיכולוגי למשל,על איך מסרט של שלוש דקות הופכים קהל צופים למתלהם ואלים כולכם פה הייתם נכשלים.נקודה למחשבה.

אם זה היה ניסוי פסיכולוגי למשל,על איך מסרט של שלוש דקות הופכים קהל צופים למתלהם ואלים כולכם פה הייתם נכשלים.נקודה למחשבה.
מצד אחד יש משהו במה שאתה אומר, אבל במקרה הזה זה סוג ההתנהגות והאנשים שאני בטוח שכמעט כולנו נתקלנו בהם לא פעם איפשהו בארץ, לכן ההתלהמות

מזאת אומרת ממוצא כלשהו?

ישראלים ממוצא כלשהו הכוונה לישראלי מכל מוצא . (ישראלי שהוא מ״מוצא כלשהו״)

אל תדאג לא יורדים פה על מזרחים
הרי ידוע שהרוסים הם אלו שהרסו את המדינה!

מצד אחד יש משהו במה שאתה אומר, אבל במקרה הזה זה סוג ההתנהגות והאנשים שאני בטוח שכמעט כולנו נתקלנו בהם לא פעם איפשהו בארץ, לכן ההתלהמות
ידידי.. החלק הראשון של המשפט שלך סותר את סופו..
מזאת אומרת ממוצא כלשהו?
תסתכל בוידאו ותנסה להבין ...אם אתה רוצה יש לי גם עותק של מיין קאמפ בעברית.נאמר בהקצנה כקונטרה לתגובות האנטישמיות שנכתבו כאן.

ידידי.. החלק הראשון של המשפט שלך סותר את סופו..
לא אמרתי שאני מסכים לגמרי עם מה שכתבת, פשוט בדרך כלל באמת מסרטון של 3 דקות רובנו מתלהמים בלי לבדוק מי נגד מי. אבל במקרה הזה אני חושב שזה בצדק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית