ייעוץ חלבונים

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך

Matty

מושעה
16,280
8,127
נק' מוניטין:
15,109
16,280
8,127
הטכניון
אחרי הרבה הכנה של תפריט הסתבר לי שאני לא אוכל מספיק חלבון ואני צריך תוספת של איזה 100 גרם חלבון ביום למישהו יש רעיונות איך להכניס כולכך הרבה חלבון כי אני כרגע על התפריט :
קלוריות: 1600
חלבון:65.4 גרם
שומן: 69 גרם
פחמימות:160 גרם

אמרו לי שאני צריך 160 גרם חלבון ונראלי אני יקיא מרוב אוכל אם אני אוכל ככה. אני באוכל שאני אוכל עכשיו אני שבע לגמרי.

אז תתרגל אם אתה רוצה לראות תוצאות.
אם אתה לא מגיע ל-70 גרם חלבון, אתה לא אוכל כלום.
תוסיף 3 ביצים, 200 גרם חזה עוף, קופסת טונה וקופסת קוטג'.
זה כבר בסביבות ה-100 גרם חלבון וזה כלום אוכל.

• פותח/ת השרשור
אז תתרגל אם אתה רוצה לראות תוצאות.
אם אתה לא מגיע ל-70 גרם חלבון, אתה לא אוכל כלום.
תוסיף 3 ביצים, 200 גרם חזה עוף, קופסת טונה וקופסת קוטג'.
זה כבר בסביבות ה-100 גרם חלבון וזה כלום אוכל.
נשבע שזה המון אוכל לא היה לי איפה לדחוף את כול זה ..
מה אתה אומר אם נגיד מחליפים את הקונרפלקס בבוקר בקוטג'? אני יכול להחליף כול מיני דברים אחרים בחלבון? (כמובן לא דברים של חלבון)

נשבע שזה המון אוכל לא היה לי איפה לדחוף את כול זה ..
מה אתה אומר אם נגיד מחליפים את הקונרפלקס בבוקר בקוטג'? אני יכול להחליף כול מיני דברים אחרים בחלבון? (כמובן לא דברים של חלבון)
צריך לאכול המון כדי לגדול.
surprise surprise

2 סקופים של חלבון של 50 גרם.
חביתה מ 2 ביצים זה כמעט 15.
3 פרוסות גבנ"צ זה בערך 25.
טונה זה 25.
למה ישר לרוץ לאבקה? אוכל תמיד עדיף על תוספי מזון.
ולשתות אבקה לא ילמד אותך לאכול כמו שצריך או להכין לעצמך אוכל, שני דברים חשובים מאוד.

@matty למה אתה מרגיש צורך להוריד משהו? 1600 קלוריות זה גם ככה מעט מדי

• פותח/ת השרשור
2 סקופים של חלבון של 50 גרם.
חביתה מ 2 ביצים זה כמעט 15.
3 פרוסות גבנ"צ זה בערך 25.
טונה זה 25.
אין לי אבקת חלבון ואני לא בטוח עד כמה אני יודע להשתמש באבקות חלבון איזה לקנות וכו'.
צריך לאכול המון כדי לגדול.
surprise surprise
אני בחיטוב surprise.

למה ישר לרוץ לאבקה? אוכל תמיד עדיף על תוספי מזון.
ולשתות אבקה לא ילמד אותך לאכול כמו שצריך או להכין לעצמך אוכל, שני דברים חשובים מאוד.

@matty למה אתה מרגיש צורך להוריד משהו? 1600 קלוריות זה גם ככה מעט מדי
לא לכולם קל להכניס 160 גרם חלבון.
מה רע באבקת חלבון? אם קשה להשלים את הערכים, ולבחור כאן קשה, אז זה פיתרון מעולה.
אני בחיטוב surprise.
🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
לא לכולם קל להכניס 160 גרם חלבון.
מה רע באבקת חלבון? אם קשה להשלים את הערכים, ולבחור כאן קשה, אז זה פיתרון מעולה.
הסברתי מה רע. בשביל בן אדם שלא יכול להכניס 160 גרם חלבון, לא צריך להשתמש באבקה. צריך ללמוד לאכול.
3 ביצים, חזה עוף, טונה וקוטג' זה לא הרבה אוכל ואפשר להתרגל להכניס את כל זה בקלות. אמנם, אם תחליף את החזה עוף באבקה, אתה עדיין עם הבעיה המקורית, שאתה לא יודע לאכול.

הסברתי מה רע. בשביל בן אדם שלא יכול להכניס 160 גרם חלבון, לא צריך להשתמש באבקה. צריך ללמוד לאכול.
3 ביצים, חזה עוף, טונה וקוטג' זה לא הרבה אוכל ואפשר להתרגל להכניס את כל זה בקלות. אמנם, אם תחליף את החזה עוף באבקה, אתה עדיין עם הבעיה המקורית, שאתה לא יודע לאכול.
הסברת זה נכון,
אבל הבנאדם הספציפי הזה כבר פתח אשכול בעבר וכבר הסברנו לו שהוא צריך לאכול ושאין לו מספיק חלבון (אם אני לא טועה)
כך שקיימת כאן בעיה אמיתית.

עדיף שיהיה מודע לנושא האבקות חלבון מאשר שלא יצרוך מספיק.
אבל בגדול- אין שום ספק שהוא חייב לאכול כמו שצריך. מזון אמיתי ומוצק תמיד בא קודם לתוספים.

בעיקרון אני מסכים איתך, הבנאדם צריך ללמוד לאכול כמו שצריך. אבל במקרה שלו הוא אוכל כלום חלבון ואומר שקשה לו לאכול עוד, אז דווקא אולי איזה שני סקופים של אבקה יעזרו במקום שיתחיל לדחוף אוכל בכוח (גם ככה הוא יצטרף לדחוף עוד אוכל חוץ מהאבקה אבל קצת פחות). בהמשך אחרי החיטוב שלו אם הוא יתחיל מסה אז עם העליה במשקל הוא יוסיף עוד מקורות חלבון אבל בהדרגה

אני מבין מה אתם אומרים, אני פשוט חושב שבמקרה הזה לצרוך אבקה זה הפיתרון הקל ולא ימנע את הבעיה המקורית.

אין לי אבקת חלבון ואני לא בטוח עד כמה אני יודע להשתמש באבקות חלבון איזה לקנות וכו'.

אני בחיטוב surprise.
אתה מחטב בכך שאתה מוריד שריר?
Surprise
טוב דיי עם השיט הזה....
תחליט עד כמה חשוב לך תזונה נכונה. תצטרך להשקיע ולאכול, התאבון יתפתח לך אל תדאג.
זה בסדר להשלים תזונה עם אבקה זה לא פשע ואין מה לדעת בלשתות שייק חלבון

• פותח/ת השרשור
אתה מחטב בכך שאתה מוריד שריר?
Surprise
טוב דיי עם השיט הזה....
תחליט עד כמה חשוב לך תזונה נכונה. תצטרך להשקיע ולאכול, התאבון יתפתח לך אל תדאג.
זה בסדר להשלים תזונה עם אבקה זה לא פשע ואין מה לדעת בלשתות שייק חלבון
אבל אם אני צריך 160 גרם בחיטוב אז כמה אני יצטרך במסה? 😱

אבל אם אני צריך 160 גרם בחיטוב אז כמה אני יצטרך במסה? 😱
מה שמשתנה בין חיטוב ומסה זה הכמות קלוריות, חלבון תאכל 2 גרם לכל קילו תמיד, את שאר הקלוריות תוסיף מפחמימה ושומן

אחרי הרבה הכנה של תפריט הסתבר לי שאני לא אוכל מספיק חלבון ואני צריך תוספת של איזה 100 גרם חלבון ביום למישהו יש רעיונות איך להכניס כולכך הרבה חלבון כי אני כרגע על התפריט :
קלוריות: 1600
חלבון:65.4 גרם
שומן: 69 גרם
פחמימות:160 גרם

אמרו לי שאני צריך 160 גרם חלבון ונראלי אני יקיא מרוב אוכל אם אני אוכל ככה. אני באוכל שאני אוכל עכשיו אני שבע לגמרי.
מה הנתונים שלך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית