הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבונים

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך

Matty

מושעה
16,280
8,127
נק' מוניטין:
15,109
16,280
8,127
הטכניון
אחרי הרבה הכנה של תפריט הסתבר לי שאני לא אוכל מספיק חלבון ואני צריך תוספת של איזה 100 גרם חלבון ביום למישהו יש רעיונות איך להכניס כולכך הרבה חלבון כי אני כרגע על התפריט :
קלוריות: 1600
חלבון:65.4 גרם
שומן: 69 גרם
פחמימות:160 גרם

אמרו לי שאני צריך 160 גרם חלבון ונראלי אני יקיא מרוב אוכל אם אני אוכל ככה. אני באוכל שאני אוכל עכשיו אני שבע לגמרי.

• פותח/ת השרשור
אין לי אבקת חלבון ואני לא בטוח עד כמה אני יודע להשתמש באבקות חלבון איזה לקנות וכו'.
אני בחיטוב surprise.
WTF ? ניראה לך שצריך להיות ד"ר בשביל להשתמש באבקה ? אם פעם בחיים הכנתה שוקו/מילקשייק אתה יכול להיות מומחה בשימוש אבקה

מה התוכנית אימונים שלך ? כאשר התחלתי להתאמן רציני אני אוכל כל 3 שעות, לא כי זה אנבולי 😃 אלא כי אני פשוט רעב כל הזמן. ואוכל כ 4K קלוריות ביום, בעבודה חושבים שאני יותר זמן אוכל מאשר עובד. הציעו לי שהמקום עבודה שלי יהיה במטבח שאני יחסוך זמן הליכה 😃

WTF ? ניראה לך שצריך להיות ד"ר בשביל להשתמש באבקה ? אם פעם בחיים הכנתה שוקו/מילקשייק אתה יכול להיות מומחה בשימוש אבקה

מה התוכנית אימונים שלך ? כאשר התחלתי להתאמן רציני אני אוכל כל 3 שעות, לא כי זה אנבולי 😃 אלא כי אני פשוט רעב כל הזמן. ואוכל כ 4K קלוריות ביום, בעבודה חושבים שאני יותר זמן אוכל מאשר עובד. הציעו לי שהמקום עבודה שלי יהיה במטבח שאני יחסוך זמן הליכה 😃
אתמול שכחו להזמין לי אוכל לצהריים ונאלצתי לנסוע לקניון הקרוב לקנות מקדונלדס או משהו רק כי לא הסכמתי לאכול ספגטי או משולש פיצה.
לא מבינים שאנחנו צריכים אוכל!!!!!

אתמול שכחו להזמין לי אוכל לצהריים ונאלצתי לנסוע לקניון הקרוב לקנות מקדונלדס או משהו רק כי לא הסכמתי לאכול ספגטי או משולש פיצה.

כולם מתפלאים בעבודה איך אני יכול להאכול כל יום אותה ארוחה (חזה עוף בלאפה+ תוספת שווארמה), ונגיד לא מזמין איזה סלט/פסטה.
את האמת אין לי כוח להסביר כבר. ניראה יתחיל להגיד שאני אלרגי.

כולם מתפלאים בעבודה איך אני יכול להאכול כל יום אותה ארוחה (חזה עוף בלאפה+ תוספת שווארמה), ונגיד לא מזמין איזה סלט/פסטה.
את האמת אין לי כוח להסביר כבר. ניראה יתחיל להגיד שאני אלרגי.
תמציא שיש לך תולעת במעי שאוכלת לך חצי מכל מה שאתה אוכל 🤣

WTF ? הציעו לי שהמקום עבודה שלי יהיה במטבח שאני יחסוך זמן הליכה 😃
דואגים לך שלא תאבד קלוריות אחי,הליכה מהמשרד למטבח זה אירובי.
פותח האשכול,תפתח את הראש ואתה תבין כמה אפשרויות יש לחלבון
תוסיף 200 גרם בשר 3 ביצים קופסאת קוטג וקופסאת טונה לתפריט אני מניאק אם אין פה 110 חלבון+ במקרה הרע
חוץ מזה,תוריד פחמימה תעלה שומן ותעשה קצת אירובי כי נשמע לי שואה לחיות על 1600 קל'

• פותח/ת השרשור
וואי עם הנטיה להשמנה שלי אני היה כדור מהלך אם אני אוכל ככה.

• פותח/ת השרשור

אמרתי כבר נראלי אבל בכ"מ FBW פעמים 3 בשבוע .

גם מקדונלדס זה לא להיט.
למה לא פותחים מסעדות ׳כבש לכל אדם׳ או ׳פרה לנשנוש׳ וכו׳.
פעם ביום
בכלל לא נורא 😃
הייתי חייב לתקן לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית