ייעוץ מתחיל בז'אנר

• פותח/ת השרשור Tesa
  • פורסם בתאריך

Tesa

משתמש מתחיל
210
45
נק' מוניטין:
77
210
45
אז ככה, כעיקרון התאמנתי באימוני כוח כמעט חצי שנה.
הטכניקה די טובה והמשקלים לא רעים.

העניין הוא שכן מעניין אותי איך שאני נראה.. אני מאד מסיבי אבל בעל אחוז שומן גבוה.
הייתי רוצה להמשיך בסגנון של אימוני כוח אבל להכניס גם נפח (שמשפיע עליי חיצונית מאד טוב) וגם עניין של כושר שתכלס ירד לי לגמרי מאז השחרור.

קראתי טיפה על התחום ובסופו של דבר אני רוצה לשמוע תכלס,
האם קרוספיט יתן לי מענה לשילוב של כוח, בניית הגוף, כושר?

ובלי קשר מה הסיבה שרוב החברה שאימצו את הפליאו איכשהו גם קרוספיטרים?

בהצלחה בתחום 😃

אז ככה, כעיקרון התאמנתי באימוני כוח כמעט חצי שנה.
הטכניקה די טובה והמשקלים לא רעים.

העניין הוא שכן מעניין אותי איך שאני נראה.. אני מאד מסיבי אבל בעל אחוז שומן גבוה.
הייתי רוצה להמשיך בסגנון של אימוני כוח אבל להכניס גם נפח (שמשפיע עליי חיצונית מאד טוב) וגם עניין של כושר שתכלס ירד לי לגמרי מאז השחרור.

קראתי טיפה על התחום ובסופו של דבר אני רוצה לשמוע תכלס,
האם קרוספיט יתן לי מענה לשילוב של כוח, בניית הגוף, כושר?

ובלי קשר מה הסיבה שרוב החברה שאימצו את הפליאו איכשהו גם קרוספיטרים?
בלי להתעמק? כן, זה יתן מענה טוב אם תקפיד על עבודת כוח קבועה בנוסף למטקונים וכמובן תרגול טכניקה.
מה התחיל את הקשר בין פליאו לקרוספיט? שאלה טובה מאוד...

הקרוספיט העולמי לא "דוגל" בפליאו כי זאת לא הדיאטה שנלמדת בקורס , בקורס מלמדים דיאטת "ZONE" מה שכן מדברים שם קצת על אוכל מעובד וכו'... אולי משם ההשלכה על פליאו.

קרוספיט זה לא קסם, זה כן ייתן לך את המענה שאתה מחפש אבל קח בחשבון שאיפשהו נתקעים ואז צריך להחליט על מה נותנים "דגש" אני למשל עכשיו, שנה שלמה לא עושה מטקון אחד אפילו אני מתעסק נטו בווטיליפטינג לאחר השנה הזאת אם אהיה מספיק חזק לדעתי אחזור לשלב מטקונים ואימוני כוח יחדיו.

פליאו זה טרנד. כמו טבעונות של התקופה האחרונה ובדיוק כמו שבעוד שנה נראה משהו חדש..
כל העניין הוא להמנע מאוכל תעשייתי/מעובד.

אני כבר שנתיים אוכל רק טבעי ואחוז השומן ירד פלאים.

פליאו זה טרנד. כמו טבעונות של התקופה האחרונה ובדיוק כמו שבעוד שנה נראה משהו חדש..

מצחיק שאתה קורא לזה "טרנד"
יותר מעניין אותי - מה זה "טבעי"?

• פותח/ת השרשור

האמת שלצערי טבעונות זה יותר מטרנד.
כמו הרבה מהפכות זה מתחיל בכמה חברה שמרגישים שהם צריכים להיות יותר טובים משאר החברה ומבחינתם ככה זה בא לידי ביטוי, להמנע מהתעשייה שרוצחת בע"ח.. זה עניין של זמן עד שיווצר רוב מוחלט של טבעונים\ צמחוניים וזה באמת יפגע בתעשייה (כמה שנים קדימה כשיהיו תחליפים ראויים לבשר)
אני בתור אדם שההנאה הכי גדולה שלו היא סטייק מפנק יודע שזה הכיוון שזה הולך אליו.

אבל זאת לא הייתה השאלה 😃

Back
למעלה תחתית