נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קשה לי להגיב לככ הרבה מידע... המח שלי כבר הפך לג׳לי. ובכל מקרה אני יכול לחפור לך בפייס כשארצה 😛
תרגיש חופשי, רק רציתי לוודא שראית 😉קשה לי להגיב לככ הרבה מידע... המח שלי כבר הפך לג׳לי. ובכל מקרה אני יכול לחפור לך בפייס כשארצה 😛
סמים בתאילנד..?אני לא מבין איך הזין שלי לא נשר מכל הסמים והזונות שעשיתי שם
מאיפה משיגים 420?אני לא מבין איך הזין שלי לא נשר מכל הסמים והזונות שעשיתי שם
מה זה 420?מאיפה משיגים 420?
בתיאוריה כמובן...
לא צריך כזה אומץתרגיש חופשי, רק רציתי לוודא שראית 😉
סמים בתאילנד..?
אתה אמיץ.
פעם אחת ניסיתי שם בקופנגן, ועדיין היה קצת מפחיד.
בגלל שהמשטר שם נורא נוקשה כלפי סמים, אפילו גראס.מה זה 420?
לא צריך כזה אומץ
בקו פיפי השוטרים עצמם מביאים את העסק לאי, עישנתי עם המדריך צלילה אז היה סבבה
בקו פי פי לא ידעתי איפה אני נמצא פיזית 5 יום מרוב סמים, קנינו אצבע מהברמן במקום שישנו בו. זה היה כ"כ מרוחק..לא ראיתי משטרה עד הפול מון
היה סבבה אחי.בגלל שהמשטר שם נורא נוקשה כלפי סמים, אפילו גראס.
לא יודע..
פעם אחת הספיקה לי מבחינת הפאראנויה חח
עשיתי עם הטאנה.אני וחבר שלי עשינו דרך רד בריק, כי שמענו שבטאנה נמצאים כל הערסים.
בדיוק מה שעשיתי בטיול האחרון שלי, חצי יום רק אומגות. והיה אדיר!הפיק של הטיול היה האומגות- ובמקום לקחת את כל הטיול ג'יפים ולעשות איזה 3 שעות אומגות (או פחות. לא זוכרת) אפשר לעשות יום שלם של אומגות בנפרד, וזה עדיף.
זה כבר טיפשי, אם כבר לקחת לפחות תהנה.היו כאלה שלקחו פטריות ונשארו בחדר זה היה כ"כ הזוי
בטיול הראשון שלי עשיתי דרכם לצערי, בטיול השני לקחתי רק טיולים יומיים לכל מקום דרך סוכנות טיולים מקומית.חח עשיתם בטאנה?איזה ליצנים. יש עשר מטר משם גסט האוס בובל'ה
עשיתי עם הטאנה.
רק ערסים. נקודה.
בדיוק מה שעשיתי בטיול האחרון שלי, חצי יום רק אומגות. והיה אדיר!
כן אבל.. היא נחשבת מס' 1 בתיירות המין העולמית.השילוב של תאילנד וזונות נשמע לי מטומטם ברמה חריגה.
שונא את החברה הזאת.טיסות פנים הזמנתי דרך המשרד של אייר אסיה באנגליה
עשיתי 🤩🤩🤩סדנאות בישול מגניבות
חחחהשילוב של תאילנד וזונות נשמע לי מטומטם ברמה חריגה. טוב מאוד שאתה עם חברה שלך!
900$ זה מחיר מעולה ואתה תודה לי בדרך חזרה כשלא תצטרך להמתין עוד 5 שעות (במקרה הטוב) לקונקשיין. בטיסות רגילות גם יחייבו פחות על משקל עודף.
טיסות פנים הזמנתי דרך המשרד של אייר אסיה באנגליה. היה להם דיל ל3 טיסות בנקוק-צאנג מאי-פוקט-בנקוק. לא זוכרת כמה עלה.
ממליצה לקבוע הכל מראש. חודש זה לא הרבה זמן וכדאי לנצל למקסימום.
הצפון אכן מדהים ויש מלא מה לעשות (סדנאות בישול מגניבות, פארק אומגה מדהים) וגם השופינג מעולה. ממליצה לכם לפחות 8 ימים.
לגבי טאנה/רד בריק הכל תלוי באיזה קבוצה אתם נופלים. אנחנו יצאנו רק 2 ג'יפים עם אחלה אנשים והיה מעולה. ברור שמדריך פרטי יהיה טוב יותר אבל גם יקר הרבה יותר.
בנקוק - אין הרבה מה לעשות 2-3 ימים מספיק
דרום תבחרו כמה שפחות מתוייר כלומר לא פוקט ולא קופיפי. גם כאן, אם אתם צוללים יש טיולי צלילה לכמה ימים על יאכטה וזה מדהים.
אוף, מתאים לי תאילנד עכשיו.
10:45 שעות.כשזה מגיע למדינות מרוחקות כמו תאילנד, ארה״ב וכו׳, תמיד קונקשן, אתה לא רוצה להיות במטוס 12-15 שעות רצוף.
אתה מטורף, סוגד לך, איך אתה מסוגל פאק איט זה מחרפן ( לא שהייתי על מטוס, מסיפורים של חברים משפחה וכו׳ ).10:45 שעות.
ואין שום בעיה עם טיסות ארוכות.
פעמיים עשיתי את זה.