הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיסה לתאילנד לחודש

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך
לא מציע לך להתעסק עם אף אחת בתאילנד גם אם אתה 100% בטוח שזו בחורה.
הייתי עם חבר במועדון, שנינו התחלנו לרקוד עם כל הבחורות לפני שאנחנו מביאים אותן לחדר כדי לדעת אם הן בחורות.
קיצור תפסנו בנות, חבר שלי גם תפס מישהי שהיה בטוח שהיא בחורה.
עלינו לחדר, פתאום הוא מכניס את היד לתחתון של הבחורה שהוא הביא מהמועדון, הוא הרגיש זין, הוא נבהל רצח ויצא מהחדר (וזה בכלל היה החדר שלנו), במקום להעיף את הליידיבוי הוא העיף את עצמו מהחדר מרוב בהלה.
קשה מאוד לזהות.
הרבה יגידו לך שמזהים לפי הבהונות, השפתיים, הקול, אבל זה חרטה רצח.
לפעמים אתה יכול לראות ליידיבוי שיש לו קול נשי, בהונות נשיות וכו'.
עד שלא תראה מה יש להם בתוך התחתון לא תדע.
עלילות וחווית וייל בפרק נוסף!
התגעגעתי לזה.

לא מבין מה הבעיה בליידיבוייז יש להן תחת לא? יאללה חיים פעם אחת תהנה וגם לחברה שלך יהיה מה לעשות בנתיים.

לא מציע לך להתעסק עם אף אחת בתאילנד גם אם אתה 100% בטוח שזו בחורה.
הייתי עם חבר במועדון, שנינו התחלנו לרקוד עם כל הבחורות לפני שאנחנו מביאים אותן לחדר כדי לדעת אם הן בחורות.
קיצור תפסנו בנות, חבר שלי גם תפס מישהי שהיה בטוח שהיא בחורה.
עלינו לחדר, פתאום הוא מכניס את היד לתחתון של הבחורה שהוא הביא מהמועדון, הוא הרגיש זין, הוא נבהל רצח ויצא מהחדר (וזה בכלל היה החדר שלנו), במקום להעיף את הליידיבוי הוא העיף את עצמו מהחדר מרוב בהלה.
קשה מאוד לזהות.
הרבה יגידו לך שמזהים לפי הבהונות, השפתיים, הקול, אבל זה חרטה רצח.
לפעמים אתה יכול לראות ליידיבוי שיש לו קול נשי, בהונות נשיות וכו'.
עד שלא תראה מה יש להם בתוך התחתון לא תדע.
הם כאלה כוסיות, שלאף אחד לא אכפת אחי

לא קראתי את הכל אז מצטער אם זה נאמר כבר

פאטייה אין לך מה לחפש שם עם חברה ובמיוחד אחרי שהארמון נהרס ברעידת האדמה האחרונה.

בצפון לא הייתי אז לא יכול להגיד

ממליץ בחום לעשות הכל בטיסות פנימיות שום אוטובוס או רכבת בשביל חיסכון, החיסכון הוא לא גדול אבל עוגמת הנפש תישאר איתך לעד, אומר מנסיון.

ממליץ לבקר בפוקט לעשות שם צלילה באיים ולעשות טיול באיים של ג'ימס בונד וקופי-פי
דרך אגב תעבור בקוסאמוי וגופנגן, תתכן ככה שתגיעה לקוסמוי או גופנגן לקראת ה FULLMOON.

תאכלס 3 המקומות שציינתי והצפון בשביל יהיו ממש נחמד, תקח קטנוע בקופנגן וקוסמוי ותטייל מאוד מומלץ.
תמיד תקח את החבילות של הטיולים הם יותר זולות מאשר לבקר פרטנית.

לגבי טיסה לשם תקח מה שזול, לנו היה עצירה בפינלנד ל 11 שעות ומאוד נהנו כי אפשר לצאת לטייל קצת שם.

לגבי טיסות פנים פרט אולי להזמנה הראשונה לצפון שהייתי עושה מראש לא הייתי מזמין יותר כלום. אתה לא יודע אם תרצה להישאר עוד או אולי לחתוך יותר מוקדם.

לבנגקוק הייתי משאיר גג יומיים, זה עיר מטונפת יחסית(זיהום אוויר) ואין טעם לטייל שם פרט לקניות שאפשר לעשות גם ביום.

תמיד תזמין מלון דרך BOOKING, אנחנו הגענו למלון ורצו מאיתנו 4000 ואז כאשר אני עומד בקבלה עשיתי הזמנה לחדר וזה יצא לי חצי מחיר(1800). לא הבנתי למה זה ככה אבל זה מה יש.

אוכל ממליץ לאכול רק במסעדות שאתה רואה שהם בסדר, אתה לא רוצה לחטוף הרעלה ולהיות במיטה איזה שבוע מהטיול.
לרוב ארוחת צוהריים יצא לנו כ 10-15 דולר לבן אדם בממוצע.
עוד משהו לגבי טיסות פנים, טסנו עם מזוודות ולא לקחו לנו כסף אליהם, וטסנו במטוס ממש קטן עם פרופלורים כזה. אבל זה טיסות של שעה שעה וחצי בין האיים אז זה לא נורא, והנוף ממש ממש יפה כי הם לא טסים מאוד גבוהה.

לגבי התקופה באיים של קופנגן קוסמוי ופוקט בתקופת הקיץ כמעט ואין גשמים, יצאנו לנו לחטוף כמה, אבל זה באמת כלום ולא נורא, אבל אני יודע שבצפון זה ממש בעיה במיוחד שאתה לא על חוף הים ומטייל בטבע זה יכול להרוס לכם.

זה תלוי איפה הם אכלו ומה הזמינו. נגיד במסעדות הישראליות זה כן יכול לצאת בסביבות 10 דולר. הם מנצלים את העובדה שיש מלא ישראלים בתאילנד שרוצים לאכול כשר ומוכר.
במסעדות הפשוטות ארוחה יצאה לי פחות מ5 דולר.

ובאיים הכי יקר. בצפון ובבנגקוק הכי זול.

15 דולר לארוחת צהריים?
תאילנד לא אמורה להיות זולה?
זה תלוי איפה הם אכלו ומה הזמינו. נגיד במסעדות הישראליות זה כן יכול לצאת בסביבות 10 דולר. הם מנצלים את העובדה שיש מלא ישראלים בתאילנד שרוצים לאכול כשר ומוכר.
במסעדות הפשוטות ארוחה יצאה לי פחות מ5 דולר.

ובאיים הכי יקר. בצפון ובבנגקוק הכי זול.

לא אכלנו כשר בכלל ומישראלים התרחקנו 😃, המחירים באיים מזמן לא כאלו זולים, הם בערך פי 2 יותר זולים מהארץ.

חשוב לזכור שכולנו היינו גברים ואכלנו ארוחות גדולות של צהריים, 15 דולר זה היה הטופ, בכללי אישית תמיד יצא לי קרוב ל 10 דולר.
וזה תמיד היה במסעדות הפשוטות.
ממה שאני זוכר חזה עוף עלה בערך 200-240 באט, שלרוב בא עם ציפס או פירה, ועוד נגיד 70 באט בערך על שתיה והנה הגעתה ל 10 דולר (ההנחה ש 10 דולר זה 300 באט). ומפה לא קשה להגיעה גם ל 500 באט.

אם אנשים מוכנים לאכול במקומות כמו עגלות כאלו או שווקים מקומיים אז המחיר יהיה כמובן יותר זול אבל מאוד פחדנו מקילקול קיבה או משהו דומה, ולכן העדפנו לשלם קצת יותר ולהיות יותר רגועים.

אני טס חודש הבא.. מצאתי דיל עם קונקשן (סהכ 12.5 שעות הלוך ו15 חזור..בכלל לא נורא) ב 760 דולר..
טס לעשרה ימים בצפון - 3 יפים טיול ג'יפים + 3 ימים עצמאית בצאנג מאי + 3-4 ימים בפאי והסביבה.
משם לפוקט והאיים מסביב לכחמישה שישה ימים וקופיפי עוד יומיים.
משם לקוסמוי + קופנגן (ביחד כ8 ימים,את החלוקה אחליט שם לפי הרגשה) ואז יומיים בנגקוק וחזור..
סהכ כחודש...

אגב, במידה ואני גם ככה מתכנן לישון בגסטהאוסים זולים יחסית (עד 900 באט ללילה) - יש סיבה להזמין מראש חדרים,או שכדאי להגיע ולסגור הכל במקום?

אני טס חודש הבא.. מצאתי דיל עם קונקשן (סהכ 12.5 שעות הלוך ו15 חזור..בכלל לא נורא) ב 760 דולר..
טס לעשרה ימים בצפון - 3 יפים טיול ג'יפים + 3 ימים עצמאית בצאנג מאי + 3-4 ימים בפאי והסביבה.
משם לפוקט והאיים מסביב לכחמישה שישה ימים וקופיפי עוד יומיים.
משם לקוסמוי + קופנגן (ביחד כ8 ימים,את החלוקה אחליט שם לפי הרגשה) ואז יומיים בנגקוק וחזור..
סהכ כחודש...

אגב, במידה ואני גם ככה מתכנן לישון בגסטהאוסים זולים יחסית (עד 900 באט ללילה) - יש סיבה להזמין מראש חדרים,או שכדאי להגיע ולסגור הכל במקום?

אתה תיהיה חייב מזגן שלרוב אין בגסטהאוסים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית