עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואללה?חשבתי שאני אהפוך לשחיף או משהואפשר, אבל צריך להיות מאוד יצירתי כדי לאבד מסת שריר ויזואלית משמעותית בחודש אחד (יותר כמו לצום)
אהלן
באמצע אפריל אני עומד לעבור ניתוח וריקוצלה וכל הסיפור הזה עומד למנוע ממני אימונים משהו כמו חודש.
רציתי לדעת האם ניתן לקחת ליווי שבו חודש אחריי הניתוח יעזרו לי בתזונה כדי שאוכל לאבד מינימום שריר?
תודה!
אין לי שמץסלח לי על ההתערבות בפוסט,
אבל ניתוח וריקוצלה - באיזה סוג אתה מבצע זאת ? בשיטה הפתוחה / לפרוסקופיה .
כי אם אתה עושה את זה בשיטה הפתוחה - קח בחשבון שאתה לא תתאמן מעל חודש כי ההחלמה יותר קשה ולא נעימה .
בלפרוסקופיה אתה תוכל לחזור להתאמן לאחר חודש - אבל גם לא מומלץ , ממליצים רק לאחר חודש וחצי-חודשיים
וכמו כן כשאתה תחזור אסור לך ישר להגיע למשקלי השיא כמו שאתה מתאמן עכשיו כי זה מסוכן וגם יכאב לך .
שיהיה בהצלחה חבר !
איפה אתה מבצע את הניתוח ?
אין לי שמץ
כשהוא הסביר אמר שעושים פנץ בבטן התחתונה(???)ומשם קושרים כמה דברים.
אני רציתי להכנס קצת לפניי הניתוח לחיטוב
הניתוח עומד להתבצע בבני ציון
סבבה תודה!אם הוא עושה לך חתך בבטן התחתונה , זה אומר שזאת בשיטה הפתוחה .
בכל אופן - כן ההחלמה מהירה אך אני חושב שחודש חזרה לאימונים יהיה מהר מדי ולא הכי מומלץ .
תשאל את המנתח שלך מה הטווח הכי מומלץ לחזרה לאימונים .
שיהיה בהצלחה !
סבבה תודה!
תגיד מה זה כואב לעשות פיפי?ישמיו לי קטטר?
זה נחשב הגולד סטנדרט היום מבחינת ניתוחי וריקוצלה. וכן, תתכונן לסבול.אמר שעושים פנץ בבטן התחתונה(???)
תגיד..ובהתאוששות אני יכול לחטב?או שאני אאבד הרבה שריר אם אחליט לעשות את זה?זה נחשב הגולד סטנדרט היום מבחינת ניתוחי וריקוצלה. וכן, תתכונן לסבול.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2422974/pdf/cuaj1273.pdf
מיד אחרי שעברתי את הניתוח היה לי קשה מאוד להשתין ורצו לשים לי קטטר.תגיד מה זה כואב לעשות פיפי?ישמיו לי קטטר?
ללכת זה עוד בקטנה ..מיד אחרי שעברתי את הניתוח היה לי קשה מאוד להשתין ורצו לשים לי קטטר.
לא התלהבתי מהרעיון אז אמרתי להם שהצלחתי והכל בסדר, למרות שזה לא היה כך.
יום-יומיים לאחר מכן הכל חזר להיות תקין. חוץ מזה קח בחשבון שלא יהיה לך קל ללכת בימים הראשונים.
לפותח האשכול: אם זה קורה גם לך, עשה לעצמך טובה ואל תנקוט באותה שיטה. קטטר הוא לא דבר נורא במיוחד (חוץ מהקטע הלא נעים כשמושכים אותו החוצה, אבל זה נמשך בדיוק שתי עשיריות שניה), ולעומתו לחץ תוך כלייתי כתוצאה מסתימה במערכת השתן עלול לגרום לנזק בלתי הפיך בכליה, וזה משהו שאתה ממש לא מעוניין בו. זה ש-Bugsy יצא מזה בשלום לא אומר שזה היה רעיון טוב, בדיוק כמו שהעובדה שאני הצלחתי להגיע הביתה בשלום אחרי שנרדמתי על ההגה (למזלי סטיתי ימינה ולא שמאלה) לא אומר שההחלטה לנהוג במצב העייפות שהייתי היתה החלטה טובה. היא היתה אחת ההחלטות הכי גרועות בחיי.לא התלהבתי מהרעיון אז אמרתי להם שהצלחתי והכל בסדר, למרות שזה לא היה כך.
איך הפחדתם אותי, ועל פארש!
היום עשיתי את הניתוח, תוך שעה הכל נגמר. הניתוח התבצע עם הרדמה מלאה, טיפה כואב בתפרים אבל לא נורא. עושה פיפי עצמאית בלי קטטר ובלי בטיח, מרגיש טוב.
פחדתי אחושרמוטה שידחפו לי מקל לבולבול ויעשו לי את זה עם אפידורל, כמו תינוק ישנתי.
^_^
זהו, רק רציתי לשתף.
חכה. הכאב מתחיל ביום ה 2-3. אתה עוד עם משככי כאבים אז הכל נראה ורוד 😃איך הפחדתם אותי, ועל פארש!
היום עשיתי את הניתוח, תוך שעה הכל נגמר. הניתוח התבצע עם הרדמה מלאה, טיפה כואב בתפרים אבל לא נורא. עושה פיפי עצמאית בלי קטטר ובלי בטיח, מרגיש טוב.
פחדתי אחושרמוטה שידחפו לי מקל לבולבול ויעשו לי את זה עם אפידורל, כמו תינוק ישנתי.
^_^
זהו, רק רציתי לשתף.
אני חושב שאני רואה מה אתה עושה כאן.חכה. הכאב מתחיל ביום ה 2-3. אתה עוד עם משככי כאבים אז הכל נראה ורוד 😃