הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עומד לעבור ניתוח

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
אהלן
באמצע אפריל אני עומד לעבור ניתוח וריקוצלה וכל הסיפור הזה עומד למנוע ממני אימונים משהו כמו חודש.
רציתי לדעת האם ניתן לקחת ליווי שבו חודש אחריי הניתוח יעזרו לי בתזונה כדי שאוכל לאבד מינימום שריר?
תודה!

אפשר, אבל צריך להיות מאוד יצירתי כדי לאבד מסת שריר ויזואלית משמעותית בחודש אחד (יותר כמו לצום)

אהלן
באמצע אפריל אני עומד לעבור ניתוח וריקוצלה וכל הסיפור הזה עומד למנוע ממני אימונים משהו כמו חודש.
רציתי לדעת האם ניתן לקחת ליווי שבו חודש אחריי הניתוח יעזרו לי בתזונה כדי שאוכל לאבד מינימום שריר?
תודה!

סלח לי על ההתערבות בפוסט,
אבל ניתוח וריקוצלה - באיזה סוג אתה מבצע זאת ? בשיטה הפתוחה / לפרוסקופיה .

כי אם אתה עושה את זה בשיטה הפתוחה - קח בחשבון שאתה לא תתאמן מעל חודש כי ההחלמה יותר קשה ולא נעימה .
בלפרוסקופיה אתה תוכל לחזור להתאמן לאחר חודש - אבל גם לא מומלץ , ממליצים רק לאחר חודש וחצי-חודשיים
וכמו כן כשאתה תחזור אסור לך ישר להגיע למשקלי השיא כמו שאתה מתאמן עכשיו כי זה מסוכן וגם יכאב לך .

שיהיה בהצלחה חבר !
איפה אתה מבצע את הניתוח ?

• פותח/ת השרשור
סלח לי על ההתערבות בפוסט,
אבל ניתוח וריקוצלה - באיזה סוג אתה מבצע זאת ? בשיטה הפתוחה / לפרוסקופיה .

כי אם אתה עושה את זה בשיטה הפתוחה - קח בחשבון שאתה לא תתאמן מעל חודש כי ההחלמה יותר קשה ולא נעימה .
בלפרוסקופיה אתה תוכל לחזור להתאמן לאחר חודש - אבל גם לא מומלץ , ממליצים רק לאחר חודש וחצי-חודשיים
וכמו כן כשאתה תחזור אסור לך ישר להגיע למשקלי השיא כמו שאתה מתאמן עכשיו כי זה מסוכן וגם יכאב לך .

שיהיה בהצלחה חבר !
איפה אתה מבצע את הניתוח ?
אין לי שמץ
כשהוא הסביר אמר שעושים פנץ בבטן התחתונה(???)ומשם קושרים כמה דברים.
אני רציתי להכנס קצת לפניי הניתוח לחיטוב

הניתוח עומד להתבצע בבני ציון

נערך לאחרונה:
אין לי שמץ
כשהוא הסביר אמר שעושים פנץ בבטן התחתונה(???)ומשם קושרים כמה דברים.
אני רציתי להכנס קצת לפניי הניתוח לחיטוב

הניתוח עומד להתבצע בבני ציון

אם הוא עושה לך חתך בבטן התחתונה , זה אומר שזאת בשיטה הפתוחה .
בכל אופן - כן ההחלמה מהירה אך אני חושב שחודש חזרה לאימונים יהיה מהר מדי ולא הכי מומלץ .

תשאל את המנתח שלך מה הטווח הכי מומלץ לחזרה לאימונים .

שיהיה בהצלחה !

• פותח/ת השרשור
אם הוא עושה לך חתך בבטן התחתונה , זה אומר שזאת בשיטה הפתוחה .
בכל אופן - כן ההחלמה מהירה אך אני חושב שחודש חזרה לאימונים יהיה מהר מדי ולא הכי מומלץ .

תשאל את המנתח שלך מה הטווח הכי מומלץ לחזרה לאימונים .

שיהיה בהצלחה !
סבבה תודה!
תגיד מה זה כואב לעשות פיפי?ישמיו לי קטטר?

סבבה תודה!

התשובה לכך אתה תוכל לדעת רק לאחר הניתוח - כי במהלך הניתוח הוא עובר ליד צינור השתן .
ולכן לאחר הניתוח הדבר הראשון שהמנתח ישאל אותך לאחר כמה שעות שהתעוררת מההרדמה המלאה :
"האם עשית פיפי?" או שאחת מהאחיות תשאל אותך את זה .
כי רק ככה הם יכולים לדעת שבאמת לא פגעו בצינור השתן .

כואב ? לא ... די רגיל לא מרגישים איזה משהו יותר מדי מיוחד .
כן תוכל להרגיש כאבים ממצב של שכיבה לעמידה וכו'

• פותח/ת השרשור
מיד אחרי שעברתי את הניתוח היה לי קשה מאוד להשתין ורצו לשים לי קטטר.
לא התלהבתי מהרעיון אז אמרתי להם שהצלחתי והכל בסדר, למרות שזה לא היה כך.
יום-יומיים לאחר מכן הכל חזר להיות תקין. חוץ מזה קח בחשבון שלא יהיה לך קל ללכת בימים הראשונים.

מיד אחרי שעברתי את הניתוח היה לי קשה מאוד להשתין ורצו לשים לי קטטר.
יום-יומיים לאחר מכן הכל חזר להיות תקין. חוץ מזה קח בחשבון שלא יהיה לך קל ללכת בימים הראשונים.
ללכת זה עוד בקטנה ..
לחרבן זה סיפור אחר 🙁

כל האזור שם רגיש אז כשמפעילים קצת לחץ זה לא נעים

לפותח האשכול: אם זה קורה גם לך, עשה לעצמך טובה ואל תנקוט באותה שיטה. קטטר הוא לא דבר נורא במיוחד (חוץ מהקטע הלא נעים כשמושכים אותו החוצה, אבל זה נמשך בדיוק שתי עשיריות שניה), ולעומתו לחץ תוך כלייתי כתוצאה מסתימה במערכת השתן עלול לגרום לנזק בלתי הפיך בכליה, וזה משהו שאתה ממש לא מעוניין בו. זה ש-Bugsy יצא מזה בשלום לא אומר שזה היה רעיון טוב, בדיוק כמו שהעובדה שאני הצלחתי להגיע הביתה בשלום אחרי שנרדמתי על ההגה (למזלי סטיתי ימינה ולא שמאלה) לא אומר שההחלטה לנהוג במצב העייפות שהייתי היתה החלטה טובה. היא היתה אחת ההחלטות הכי גרועות בחיי.

• פותח/ת השרשור
איך הפחדתם אותי, ועל פארש!
היום עשיתי את הניתוח, תוך שעה הכל נגמר. הניתוח התבצע עם הרדמה מלאה, טיפה כואב בתפרים אבל לא נורא. עושה פיפי עצמאית בלי קטטר ובלי בטיח, מרגיש טוב.
פחדתי אחושרמוטה שידחפו לי מקל לבולבול ויעשו לי את זה עם אפידורל, כמו תינוק ישנתי.
^_^

זהו, רק רציתי לשתף.

היום עשיתי את הניתוח, תוך שעה הכל נגמר. הניתוח התבצע עם הרדמה מלאה, טיפה כואב בתפרים אבל לא נורא. עושה פיפי עצמאית בלי קטטר ובלי בטיח, מרגיש טוב.
פחדתי אחושרמוטה שידחפו לי מקל לבולבול ויעשו לי את זה עם אפידורל, כמו תינוק ישנתי.
^_^

זהו, רק רציתי לשתף.

אח יקר! אני לא הפחדתי אותך,
אני עברתי ניתוח כזה בידיוק כמוך .
הכנתי אותך בידיוק למצב הזה .

בכל אופן - קח בחשבון שלעשות קקי ב3-4 ימים הראשונים קצת יהיה לך קשה, כי אתה תצטרך ללחוץ על הבטן וזה לא הכי נעים שחתוך שם.
כמו כן לעמוד זקוף קשה, אבל לאט לאט
תוך חודש מעכשיו אתה רגיל לחלוטין.

החלמה מהירה!

^_^

זהו, רק רציתי לשתף.
חכה. הכאב מתחיל ביום ה 2-3. אתה עוד עם משככי כאבים אז הכל נראה ורוד 😃

מתי צריך לחשוש שיש וריקוצלה? כלומר מתי צריך לעשות בדיקה? יש איזה שהם תסמינים (חיפוש בגוגל לא הניב יותר מדי מידע)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית