הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג לחייל

סקוואט

משתמש מתחיל
55
5
נק' מוניטין:
5
55
5
סקוואט הוסיף לוג חדש:

לוג לחייל - צבא...

אני לידור, בן 18, מתגייס במרץ.

מקווה שהלוג יעניין מישהו 😛
התחלתי להתאמן לפני כמה שנים במכון. כמו כולם - עשיתי טעויות בהתחלה, אבל התחלתי לקרוא ולהתמיד והשתפרתי הרבה.
עכשיו, הבנתי שאני לא יכול להמשיך באותה מתכונת של כוח ולהתחיל להתאמן לצבא (בלי טיפה של סיבולת) בשביל להגיע ליחידה מיוחדת, אז לפני 3 שבועות בערך התחלתי להתאמן, האימונים הם בד"כ ריצות ארוכות ומשקלי גוף, אבל לאחרונה הוספתי גם דדליפט/סקוואט אחת לכמה זמן.

המטרה בלוג הזה היא קודם כל לראות התקדמות במשך הזמן, לשתף את האימון ולקבל...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
סקוואט עדכן/ה את הלוג ״לוג לחייל״:

עדכון לוג: 04/03/15

האימונים בימים האחרונים לא היו כל כך מסודרים, ככה יצא :

2.3.15
מתח 3X10
מתח בסופינציה 3X8
שכיבות סמיכה יהלום 3X20
שכיבות סמיכה רגיל 3X20
בטן 3X25
מקבילים 3X15

3.3.15
500 מטר חימום
750 מטר - 3:10
הכוונה הייתה לעשות אינטרוולים של 1000 מטר אבל כאב לי בצד של הבטן בצורה רעה אז אמרתי נאט קצת.
1000 מטר - 6:17
30 ספרינטים בעליות

מקווה שבאימון הבא יהיה יותר טוב !

קרא את שאר עדכון הלוג...

אין כאן ממש תכנית כוח מצד שני אני מבינה שהדגש הוא על הריצות.
אולי @hanan יכול לעזור.
אתה מנוי לחד"כ או שמתאמן רק בחוץ?
בהצלחה בצבא.

• פותח/ת השרשור
אין כאן ממש תכנית כוח מצד שני אני מבינה שהדגש הוא על הריצות.
אולי @hanan יכול לעזור.
אתה מנוי לחד"כ או שמתאמן רק בחוץ?
בהצלחה בצבא.

כן, אין פה כוח, כתבתי שהחלטתי לרדת מכוח ולשנות מתכונת.

אני מנוי לחד"כ 😃

העצה שלי היא להפסיק עם הריצות עד הגיוס, הסיכוי שאם תמשיך ככה תפצע את עצמך עד שתתגייס וזה הרבה יותר גרוע מאשר לבוא בכושר פחות טוב.

אתה מתגייס החודש?
אם כן, מה שאתה עושה הוא בסדר - מתח, שכיבות סמיכה וכד'

הבעיה יכולה להיות שבלי הכוונה מקצועית אתה עלול לפצוע את עצמך. לדוגמא לרוץ 30 ספרינטים בעליה זה חסר כל הגיון.
לכן אני חושב שבכמה ימים שנשארו לך עד הגיוס תהנה מהזמן כי את הכושר שלך כבר לא תשפר בצורה משמעותית אבל להגיע פצוע או אפילו קצת פצוע בוודאות יגרום לך לא לעבור גיבוש.

• פותח/ת השרשור
הבעיה יכולה להיות שבלי הכוונה מקצועית אתה עלול לפצוע את עצמך. לדוגמא לרוץ 30 ספרינטים בעליה זה חסר כל הגיון.
לכן אני חושב שבכמה ימים שנשארו לך עד הגיוס תהנה מהזמן כי את הכושר שלך כבר לא תשפר בצורה משמעותית אבל להגיע פצוע או אפילו קצת פצוע בוודאות יגרום לך לא לעבור גיבוש.

כל האימונים שאני עושה אני עושה אותם בצורה מבוקרת, הספרינטים בעליות היו ספרינטים קצרים ולא בעצימות גבוהה .
אני מעדיף להמשיך להתאמן מאשר לא להתאמן בכלל.

• פותח/ת השרשור
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית